City navigator Europa 2009 NT (Kenwood G421)

Gebruikersavatar
Fransman
New Member
New Member
Berichten: 7
Lid geworden op: 24 Dec 2009 14:08

City navigator Europa 2009 NT (Kenwood G421)

Berichtdoor Fransman » 24 Dec 2009 14:14

Ik heb sinds kort een Kenwood G421 (Garmin) waar City navigator Europa 2009 NT op draait, werkt perfect.
Alleen wil ik hier op flitspalen etc opzetten maar dit is me tot op heden niet gelukt, ik heb een sd kaart en er via Loader een file op gekregen maar helaas pakt de G421 hem niet, iemand enig idee hoe dit werkt met de G421?

Alvast bedankt.




Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 24 Dec 2009 16:25

Welke Flitsdatabase heb je daarvoor gebruikt, en is die wel geschikt voor de G421?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 24 Dec 2009 16:47

En nu praten we over een Kenwood in de rubriek mobiele systemen terwijl er ook al een Vaste Systemen draadje loopt :oops:
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 24 Dec 2009 17:01

Neem me niet kwalijk, ik had dat andere draadje niet gezien.....

Overigens, ik zou het gewoon aan een Mod overlaten om zonodig wat te poetsen :idea:

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Gentry
Senior Member
Berichten: 2333
Lid geworden op: 29 Mar 2004 10:19
Locatie: prov. Utrecht

Berichtdoor Gentry » 24 Dec 2009 17:06

Hier staat hoe je dat kunt doen.
http://www.kenwood.nl/technologie/navigatie/
Kenwood DNX9260BT, Hirschmann CarTV, Alpine DHA-S690

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 24 Dec 2009 17:13

Onderaan in die link staat:
Uploaden van Eigen Nuttige Punten (POI's)

Naast de standaard in de kaartdata opgenomen interessepunten, biedt de KNA-G520 de unieke mogelijkheid zelf POI's toe te voegen aan het systeem.


Geldt dat dan ook voor de G421?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Fransman
New Member
New Member
Berichten: 7
Lid geworden op: 24 Dec 2009 14:08

Berichtdoor Fransman » 24 Dec 2009 21:06

Excuus voor het verkeerd plaatsen, maar als we toch verder gaan.

Uiteraard heb ik de link ook geprobeerd maar zonder resultaat.
Ik heb de POI (Garmin) gebruikt van www.flitspaal.nl, het uploaden naar de SD kaart gaat succes vol.

Maar blijkbaar wordt deze niet gelezen door de G421.

Gebruikersavatar
Fransman
New Member
New Member
Berichten: 7
Lid geworden op: 24 Dec 2009 14:08

Berichtdoor Fransman » 25 Dec 2009 22:12

Mensen, het is gelukt, ik heb een andere loader gebruikt of dit nu echt het probleem heeft opgelost weet ik niet.
Maar ik zie wel dat er op mijn SD kaart nu een mapje Garmin is verschenen met daarin het bestand wat de vorige keer in de root van mijn sd kaart stond.

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 26 Dec 2009 01:55

En nou kijken of het werkt, in jouw Kenwood met 421 computer.
We zijn benieuwd.

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Fransman
New Member
New Member
Berichten: 7
Lid geworden op: 24 Dec 2009 14:08

Berichtdoor Fransman » 26 Dec 2009 20:29

Het werkt ook in mijn G421 een beetje te goed zelfs als ik nu 60 rij wordt ik gek gemaakt door alle toontjes die
af gaan over mij speakers ;-), heb nu het geluid uit gezet en wordt het dus alleen weer gegeven op mijn scherm ook niet erg ideaal, als ik um maar niet vergeet aan te zetten als ik mijn woonplaats verlaat. Aangezien ik binnen mijn woonplaats de kastjes wel weet te staan...

Overigens staan er zo al drie palen in de er niet meer staan maar wel op de kaart staan.
Maar dit zal ik wel melden bij flitspaal.nl

Gebruikersavatar
Juffer1
New Member
New Member
Berichten: 6
Lid geworden op: 02 Aug 2009 10:51

Berichtdoor Juffer1 » 28 Dec 2009 23:55

Fransman schreef:Mensen, het is gelukt, ik heb een andere loader gebruikt


Welke loader heb je nu dan wel gebruikt ?
Heb je gewoon de POI's via de loader op een SD kaart gezet en deze in de SD lezer van de G421 geplaatst ?

Gr. Arjan

Gebruikersavatar
Fransman
New Member
New Member
Berichten: 7
Lid geworden op: 24 Dec 2009 14:08

Berichtdoor Fransman » 02 Jan 2010 13:35

Inderdaad op deze manier heb ik het gedaan..

Misschien beetje stom maar had eerst MyPOI Manager gebruikt en daarna pas degene van Garmin, had beter gelijk die van Garmin moeten gebruiken.

Gebruikersavatar
Juffer1
New Member
New Member
Berichten: 6
Lid geworden op: 02 Aug 2009 10:51

Berichtdoor Juffer1 » 02 Jan 2010 20:29

Dank je wel voor je reactie : ga het morgen eens proberen


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Garmin”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten