TMC op MRE?

Alles met betrekking tot TeleAtlas software
Gebruikersavatar
abena
Junior Member
Junior Member
Berichten: 29
Lid geworden op: 18 Mei 2006 09:41
Locatie: Schiedam

TMC op MRE?

Berichtdoor abena » 04 Aug 2006 10:32

Hoi All,

IK heb de nieuwe cd teleatlas voor mijn Carin systeem. Dit weekende de TM 5000 inbouwen.

Nu is mijn vraag als ik met MRE rijdt, staan hier dan alle TMC codes op van de landen?
Of moet ik toch voor de juiste TMC de landen CD invoeren? :oops:

Alvast bedankt...... :D




Gebruikersavatar
Higgy
Moderator
Moderator
Berichten: 1762
Lid geworden op: 16 Nov 2003 15:42

Berichtdoor Higgy » 04 Aug 2006 11:00

iPhone 6 met Sygic, Waze, Navmii
TomTom One XL Europa


Terug naar “TeleAtlas”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten