Plaatsnaam in Belgie

(voorheen NavTech)
Gebruikersavatar
jackyboy
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 19 Sep 2015 19:17

Plaatsnaam in Belgie

Berichtdoor jackyboy » 19 Sep 2015 19:24

Vandaag ging ik met mijn Toyota Yaris naar Belgie.
Ik toets NAV in en daarna BESTEMMING vervolgens LAND Belgie en toen ging het mis want voor plaatsnaam typte ik Mol in.
Mol was niet te vinden in Navteq. Kan toch niet waar zijn, Mol is een grote plaats met veel streekgemeentes.
Iemand ook die ervaring




Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: Plaatsnaam in Belgie

Berichtdoor wmp » 20 Sep 2015 11:32

Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
jackyboy
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 19 Sep 2015 19:17

Re: Plaatsnaam in Belgie

Berichtdoor jackyboy » 20 Sep 2015 22:41

Dat betekend dus dat de navigatie op veel dorpen niet werkt. Het gekke is dat als je Lommel intypt dat hij 4 of vijf wijken van Lommel opgeeft en in elke wijk wonen zeker geen 35000 inwoners. De navigatie is van februari 2015 . kaart ID = 2014v2

Gebruikersavatar
jackyboy
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 19 Sep 2015 19:17

Re: Plaatsnaam in Belgie

Berichtdoor jackyboy » 21 Sep 2015 16:31

Heb inmiddels ontdekt hoe het moet. je brengt een land in daarna de plaats, mocht hij niet direct in beeld komen dan zie je wel een plaats waar de gezochte plaats instaat of verwant is daaraan . Je ziet rechtsboven een cijfer of getal als je daar op drukt dan zie je alle varianten van de plaats die je hebt ingebracht. In dit geval typte ik Mol in en zie vervolgens St.Jans Molenbeke , er zit Mol in deze plaats. Nu druk ik op de 9 rechts boven en zie dan alle varianten van de plaats Mol , daarbij staat de plaats Mol ook bij.
Beetje omslachtig maar het werkt

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: Plaatsnaam in Belgie

Berichtdoor wmp » 22 Sep 2015 12:05

Super, bedankt voor de feedback :D

Heb zelf al zoiets voor gehad in Amstelveen, waar je dus absoluut NIET via postcode moest zien te geraken want dat gebied stond fout in de postcode database. :(
Succes = vaker opstaan dan je valt


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Navteq”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten