Plaatsnaam in Belgie

(voorheen NavTech)
jackyboy
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 19 sep 2015 19:17

Plaatsnaam in Belgie

Bericht door jackyboy » 19 sep 2015 19:24

Vandaag ging ik met mijn Toyota Yaris naar Belgie.
Ik toets NAV in en daarna BESTEMMING vervolgens LAND Belgie en toen ging het mis want voor plaatsnaam typte ik Mol in.
Mol was niet te vinden in Navteq. Kan toch niet waar zijn, Mol is een grote plaats met veel streekgemeentes.
Iemand ook die ervaring

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2019
Lid geworden op: 01 sep 2003 19:00

Re: Plaatsnaam in Belgie

Bericht door wmp » 20 sep 2015 11:32


Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

jackyboy
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 19 sep 2015 19:17

Re: Plaatsnaam in Belgie

Bericht door jackyboy » 20 sep 2015 22:41

Dat betekend dus dat de navigatie op veel dorpen niet werkt. Het gekke is dat als je Lommel intypt dat hij 4 of vijf wijken van Lommel opgeeft en in elke wijk wonen zeker geen 35000 inwoners. De navigatie is van februari 2015 . kaart ID = 2014v2

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

jackyboy
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 19 sep 2015 19:17

Re: Plaatsnaam in Belgie

Bericht door jackyboy » 21 sep 2015 16:31

Heb inmiddels ontdekt hoe het moet. je brengt een land in daarna de plaats, mocht hij niet direct in beeld komen dan zie je wel een plaats waar de gezochte plaats instaat of verwant is daaraan . Je ziet rechtsboven een cijfer of getal als je daar op drukt dan zie je alle varianten van de plaats die je hebt ingebracht. In dit geval typte ik Mol in en zie vervolgens St.Jans Molenbeke , er zit Mol in deze plaats. Nu druk ik op de 9 rechts boven en zie dan alle varianten van de plaats Mol , daarbij staat de plaats Mol ook bij.
Beetje omslachtig maar het werkt

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2019
Lid geworden op: 01 sep 2003 19:00

Re: Plaatsnaam in Belgie

Bericht door wmp » 22 sep 2015 12:05

Super, bedankt voor de feedback :D

Heb zelf al zoiets voor gehad in Amstelveen, waar je dus absoluut NIET via postcode moest zien te geraken want dat gebied stond fout in de postcode database. :(

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht
  • Rns mfd / rns2 storing: kan geen plaatsnaam selecteren
    door Jeroen-san » 23 mei 2016 22:48 » in V.A.G
    0 Reacties
    179 Weergaves
    Laatste bericht door Jeroen-san
    23 mei 2016 22:48
  • Tmc België
    door Janw8 » 17 jun 2012 13:39 » in Vaste VDO-Dayton systemen
    6 Reacties
    454 Weergaves
    Laatste bericht door Janw8
    25 jun 2012 10:54
  • kaart van belgie verdwenen.
    door johnnybgoode » 25 aug 2010 15:33 » in Mitac Mio
    4 Reacties
    798 Weergaves
    Laatste bericht door johnnybgoode
    25 aug 2010 18:51
  • Garmin nüvi 2699 LMT-D: Alleen Nederland/België en Duitsland?
    door keetje49 » 27 nov 2015 19:59 » in Garmin
    2 Reacties
    507 Weergaves
    Laatste bericht door keetje49
    29 nov 2015 21:09

Terug naar “Navteq”