Uconnect 5.0 fiat 500E

Alles met betrekking tot Fiat navigatie
Gebruikersavatar
JoostB
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 23 Feb 2019 16:39

Uconnect 5.0 fiat 500E

Berichtdoor JoostB » 23 Feb 2019 16:50

Hallo,

Mijn naam is Joost en na een tijdje zoeken naar informatie ben ik hier aangeland.
Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Ik heb een Fiat 500E (100% electrisch) uit Amerika.
Hierin zit een vast navigatiesysteem, Uconnect 5.0.
Hierop staat de kaart van Amerika en Mexico, daar heb ik hier niet zo heel veel aan.

Ik heb ondertussen al van alles geprobeerd maar krijg het niet voor elkaar om hier de Benelux op te zetten.
TomTom herkent mijn systeem niet, ook het Vin nummer word niet herkend.
Volgens de dealer zou het helemaal niet mogelijk zijn omdat Fiat dit type auto niet uitgebracht heeft in Europa en dit
niet ondersteunt.

Weet iemand een oplossing/raad?
Of een verwijzing naar een bedrijf/persoon die dit zou kunnen weten?

Gr Joost




Gebruikersavatar
JoostB
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 23 Feb 2019 16:39

Re: Uconnect 5.0 fiat 500E

Berichtdoor JoostB » 23 Mar 2019 17:53

Helemaal niemand die een idee heeft????????????

Gebruikersavatar
Mazurka
Senior Member
Berichten: 711
Lid geworden op: 08 Jul 2009 11:42

Re: Uconnect 5.0 fiat 500E

Berichtdoor Mazurka » 25 Mar 2019 01:12

Nee, net zoals de dealer.
Saab 9-3 Navigatie Aisin SDAL 2008 ( niet meer)
Saab 9-3 Estate 1.8t Biopower met TT 1005 HDT&M EU LTM

Gebruikersavatar
MartinGTE
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 21 Apr 2019 15:34

Re: Uconnect 5.0 fiat 500E

Berichtdoor MartinGTE » 21 Apr 2019 15:36

Hi Joost!

... zelfde resultaat hier. Heb ook op Tomtom-forum gekeken & daar gevraagd of er al een 'update' is.
https://discussions.tomtom.com/en/discu ... t/1201174#

Zal dinsdag 's bellen met Fiat.
+ groet,
Martin

Gebruikersavatar
MartinGTE
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 21 Apr 2019 15:34

Re: Uconnect 5.0 fiat 500E

Berichtdoor MartinGTE » 09 Mei 2019 11:01

... met hulp van Tomtom een wereldkaart online gekocht voor mijn Uconnect 5". Die er vervolgens via Tomtomhome NIET in te laden is. :shock:

screendump van alle instellingen aan Tomtom-support gestuurd. Reaktie hieronder. Niet op te lossen dus... :crybaby:

"Helaas moet ik u mededelen dat uw apparaat niet geschikt is voor de wereld kaart wat u heeft aangeschaft. İndien u wenst kan ik een restitutie voor u inboeken."


(waarschijnlijk dan maar 2din van Pioneer of Sony...)


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Fiat”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten