AVIC F20 of F30BT met POI BASE flitslokaties

Gebruikersavatar
lucifer65
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 14 Jul 2011 11:15

AVIC F20 of F30BT met POI BASE flitslokaties

Berichtdoor lucifer65 » 14 Jul 2011 13:03

Hallo,
Ik probeer de flitslokaties op mijn AVIC F30 te zetten, maar de handleiding op de Pioneer website is onduidelijk. Moet ik het programmaatje PIO BASE downloaden/installeren op de SD kaart?
Blijkbaar moet je ook eerst de SD kaart in de AVIC stoppen zodat er wat "filetjes" op geplakt worden, maar ook dat gebeurt niet. Op de website staat er ook dat ik de DVD met de kaart moet gebruiken (maar die zat niet in de doos van de AVIC, alles was reeds pré geinstalleerd, en het gaat over een nieuw gekocht toestel)
Iemand hier ideeën/hulp mee? BTW, heb ergens gelezen dat hetgeen voor F30 geldt, ook voor de F20 geldt....
Groetjes,
Manu




Gebruikersavatar
PJD
Normal Member
Normal Member
Berichten: 175
Lid geworden op: 30 Jun 2010 12:15

Re: AVIC F20 of F30BT met POI BASE flitslokaties

Berichtdoor PJD » 14 Jul 2011 20:27

Poi-Base instaleren op de computer, sd kaartje aansluiten, poibase opstarten en koppelen aan sd- kaartje, ik heb hem pioneer genoemd, wel het abo nummer in poibase ingeven,
De flitslocaties die je wilt toevoegen sychroniseren op het kaartje en dan kaartje in de pioneer doen, radio aanzetten en als het goed gegaan is worden de black spots geinstaleerd.

Gebruikersavatar
Janloco
Senior Member
Berichten: 462
Lid geworden op: 29 Mar 2010 17:25

Re: AVIC F20 of F30BT met POI BASE flitslokaties

Berichtdoor Janloco » 15 Jul 2011 16:18

Bij mijn 930 moet ik ze nog wel "aanzetten" in het menu!! Misschien bij jou ook het geval??

Gebruikersavatar
lucifer65
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 14 Jul 2011 11:15

Re: AVIC F20 of F30BT met POI BASE flitslokaties

Berichtdoor lucifer65 » 16 Jul 2011 13:57

voilà, het is gelukt, ik heb alles geïnstalleerd op het SD kaartje, en dan gewoon in de F30 gestopt, dan moest ik kiezen "blackspots installeren" en na enkele seconden reeds zaten ze in het systeem. Je moet ze idd wel "activeren".
Onlangs reeds ik op de A12 in België waar om de haverklap een flitspaal staat, en dus ook het geluidje erbij, maar ik zeg altijd, liever één te veel dan te weinig (geluid, niet flitspaal :D ).
Alles werkt dus naar behoren, bij deze dus hartelijk bedankt voor de hulp.
Groeten,
Manu

Gebruikersavatar
Janloco
Senior Member
Berichten: 462
Lid geworden op: 29 Mar 2010 17:25

Re: AVIC F20 of F30BT met POI BASE flitslokaties

Berichtdoor Janloco » 16 Jul 2011 14:37

Dank voor je reactie. Dan weten we dat het gelukt is. Blij dat we je hebben kunnen helpen!!

Gebruikersavatar
ReneterH
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 13 Mar 2011 21:33

Re: AVIC F20 of F30BT met POI BASE flitslokaties

Berichtdoor ReneterH » 25 Jan 2015 00:08

hallo beetje oud bericht maar ben aan het zoeken heb ook een F30BT
gekocht maar begrijp ik nu uit jou verhaal dat je het geluid dat je hoort
als je een flits paal passeert niet uit kan zetten zo dat je hem alleen ziet
op je scherm ?

Hoop dat je mij toch nog kan helpen
Rene.
Rene´

Gebruikersavatar
MazdaMaf
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 Feb 2018 15:30

Re: AVIC F20 of F30BT met POI BASE flitslokaties

Berichtdoor MazdaMaf » 15 Feb 2018 15:36

ppffff... beetje stof eraf blazen..

Maar mijn vraag vanuit de F30BT is: Ik heb onlangs de navigatie geupdate met versie 7.0 Hierbij gaf men aan dat de flitslokaties automatisch zouden worden weergegeven in de navigatie, maar ik kan ze nergens terugvinden.

In de POI zie ik géén mogelijkheid iets van flitspalen te selecteren.

Weet iemand hoe dat moet en waar deze verstopt zitten?


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Vaste Pioneer systemen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Majestic-12 [Bot], Onbekende zoekrobot en 0 gasten