Vreemd probleem op de traffic pro (Help please)

Gebruikersavatar
CTD16
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 11 Mei 2012 20:14

Vreemd probleem op de traffic pro (Help please)

Berichtdoor CTD16 » 11 Mei 2012 20:20

Hallo Allemaal,

Ik ben Tom en heb net een Becker Traffic Pro High Speed 7820 gekocht van een particulier (dus geen garantie). Hij draait nog op software 1.0.

Ik heb alle ingebouwd en werkt prima. Ik heb staande gekeken of de navi werkt en dat ging ook prima. Echter wanneer ik de straat op reed (met een bestemming ingegeven) ging het mis.

Hij zegt dus direct als ik vertrek "over 100 meter links afslaan" (dit klopt ook). Ik volg de instructie op en draai links af. Vanaf nu blijft het scherm gewoon de straatnaam tonen van de straat waarin ik vertrok met de pijl linksaf. Er gebeurd niets meer verder.

Als ik kijk bij de satelieten, schommelt dit tussen de 6 en 8 satelieten. De coördinaten op het scherm kloppen wel volledig. Weet iemand waarom hij niet navigeert?




Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: Vreemd probleem op de traffic pro (Help please)

Berichtdoor wmp » 12 Mei 2012 17:16

Heb je ook alle aansluitingen gebruikt ? Bijvoorbeeld het pulse signaal aangesloten ?
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
CTD16
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 11 Mei 2012 20:14

Re: Vreemd probleem op de traffic pro (Help please)

Berichtdoor CTD16 » 13 Mei 2012 03:24

De pulse stekker zat erin. Toen ik vanmorgen ging controleren zag ik dat ik door de TP aan te sluiten, ik de pin van het pulse signaal uit de iso stekker had gedrukt. Nu werkt alles beter.

Wel volgende vraag: als ik achteruit rijd slaat de navi tilt en zegt enkel off road. Dit achteruitrijdsignaal, is dit gewoon de + van het achteruitrijdlicht? Aangezien de originele iso stekker van mijn wagen bijna helemaal bezet is (1 pinnetje niet), ga ik ervanuit dat de achteruit er reeds in zit. Weet iemand in weke pin dit gewoonlijk in de iso zit aangesloten?

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: Vreemd probleem op de traffic pro (Help please)

Berichtdoor wmp » 13 Mei 2012 14:43

Kijk eens in de rubriek informatief, dat zou aansluiting A2 kunnen zijn, maar die kan ook voor andere zaken zoals mute worden gebruikt.
Succes = vaker opstaan dan je valt


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Vaste Becker systemen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten