Indianapolis GELUID!

Gebruikersavatar
burow
Junior Member
Junior Member
Berichten: 37
Lid geworden op: 07 Mar 2005 18:57
Locatie: enschede

Indianapolis GELUID!

Berichtdoor burow » 19 Jul 2013 16:42

Tijdens mijn onlangs gemaakte reis is het geluid van mijn Indy weggevallen. Op het scherm is gewoon alles zichtbaar of het allemaal goed werkt maar ik heb geen geluid. Ook niet na resetten. Ik heb het toestel eruit gehaald en aan de draadjes geschud toen had ik weer 2 uur geluid , maar deze handeling kon ik niet met succes opnieuw doen. Wie weet een oplossing hier voor??
Voor de navigatie heb ik ondertussen al een Garmin aangeschaft maar ik heb de cd wisselaar graag in gebruik en wil de radio eigenlijk niet missen. :roll: Misschien heeft iemand een goede reparatie tip? :?




Gebruikersavatar
kobus1960
Senior Member
Berichten: 893
Lid geworden op: 21 Feb 2006 02:43
Locatie: Alblasserdam, 2951

Re: Indianapolis GELUID!

Berichtdoor kobus1960 » 22 Jul 2013 10:10

Helemaal loshalen en stekkers opnieuw koppelen.
Let daarbij op dat er geen pinnen door de stekkerhuizen
gedrukt zijn (worden). Zolang er geen kroonstenen of
andere blokjes tussen zitten, zou dat kunnen werken.
MVG,
Kobus

TT Start 60 Europa, lifetime uptdates + flitsabbo.
Samsung S3 Neo, Sygic 14.5.5. Benelux, benenwagen.

Gebruikersavatar
burow
Junior Member
Junior Member
Berichten: 37
Lid geworden op: 07 Mar 2005 18:57
Locatie: enschede

Re: Indianapolis GELUID!

Berichtdoor burow » 21 Aug 2013 15:39

De radio na laten kijken. De eindtrap schijnt kapot te zijn. Is dit te repareren ? voor een redelijk bedrag!


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Vaste Becker systemen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten