Fouten melden van / voor TeleAtlas

Alles met betrekking tot TeleAtlas software
Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Fouten melden van / voor TeleAtlas

Berichtdoor Toho_NL » 06 Feb 2006 13:28

Geachte gebruikers,

Daar TeleAtlas niet actief is op dit forum is het nodig de fouten die je tegenkomt bij de TeleAtlas-producten te melden bij TeleAtlas zelf. Je kan de meldingen ook hier plaatsen, zodat je ons kan laten weten dat je de fout gemeld hebt (en er dus geen dubbele meldingen bij hen binnenkomt). Als je dan feedback hebt op je melding kan je ons dat ook weer laten weten.

Om de fouten te melden dien je dat te doen middels deze link:

http://www.teleatlas.com/Pub/Support/Navigation_CDs/index.htm

Er moet dan een pop-up geopend worden, dus die moet je wel toestaan. Er zijn 2 pop-ups. De eerste is het daadwerkelijke formulier, de tweede krijg je bij de keuze van je kaartenversie.

Als er vragen of opmerkingen zijn, plaats die dan hieronder.

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!




Gebruikersavatar
BraCom
Starting Member
Starting Member
Berichten: 11
Lid geworden op: 19 Aug 2004 11:25
Locatie: Kleinparijs

Berichtdoor BraCom » 10 Mar 2006 13:27

Die link werkt niet, k krijg ERROR PAGE.
Kan verder op de teleatlas site niets over pioneer vinden, wat met kaart materiaal te maken heeft.
Groeten BraCom

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 10 Mar 2006 13:54

Hallo,

TeleAtlas heeft z'n site wat veranderd. Je kunt die link wel pakken, via http://www.teleatlas.com/Pub/Support/Na ... /index.htm

Voor Pioneer CD/DVD's moet je bij Pioneer zelf zijn, maar fouten kunnen wel rechtstreeks aan TA gemeld worden.
Over fouten in welke CD/DVD heb jij het hier?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 10 Mar 2006 14:40

BraCom schreef:Die link werkt niet, k krijg ERROR PAGE.
Kan verder op de teleatlas site niets over pioneer vinden, wat met kaart materiaal te maken heeft.


De link is inmiddels aangepast. De fouten qua kaarten kan je inderdaad melden, zoals JW zegt, bij TeleAtlas. Voor de aanschaf e.d. van die kaarten moet je bij Pioneer zelf zijn.

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “TeleAtlas”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten