vdo dayton 3141 geblokeerd

Gebruikersavatar
ludoke1962
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 28 Feb 2013 13:32

vdo dayton 3141 geblokeerd

Berichtdoor ludoke1962 » 28 Feb 2013 13:46

Na een bezoek aan garage werkt plots mijn navigatie niet meer werpt altijd cd's uit zowel kaart cd als software cd en soms vraagt hij code die ik ook niet heb kan ik toch software opnieeuw instaleren en hoe ?




Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: vdo dayton 3141 geblokeerd

Berichtdoor wmp » 28 Feb 2013 15:29

VDO Dayton 3114 ??? :oops: **ken heel het toestel niet**
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
Mazurka
Senior Member
Berichten: 677
Lid geworden op: 08 Jul 2009 11:42

Re: vdo dayton 3141 geblokeerd

Berichtdoor Mazurka » 28 Feb 2013 16:26

@WMP,

Er staat 3141 :wink:, komt dat door jou avatar? :D
Saab 9-3 Navigatie Aisin SDAL 2008 ( niet meer)
Saab 9-3 Estate 1.8t Biopower met TT 1005 HDT&M EU LTM

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: vdo dayton 3141 geblokeerd

Berichtdoor wmp » 28 Feb 2013 21:51

Het zal inderdaad aan mij liggen, de 3141 ken ik nl ook niet ...
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
kobus1960
Senior Member
Berichten: 893
Lid geworden op: 21 Feb 2006 02:43
Locatie: Alblasserdam, 2951

Re: vdo dayton 3141 geblokeerd

Berichtdoor kobus1960 » 02 Mar 2013 14:12

Nummer wijst naar een Zenec.....
MVG,
Kobus

TT Start 60 Europa, lifetime uptdates + flitsabbo.
Samsung S3 Neo, Sygic 14.5.5. Benelux, benenwagen.

Gebruikersavatar
Mazurka
Senior Member
Berichten: 677
Lid geworden op: 08 Jul 2009 11:42

Re: vdo dayton 3141 geblokeerd

Berichtdoor Mazurka » 02 Mar 2013 16:39

De TS neemt schijnbaar geen moeite om te reageren, ondanks hij het toch gelezen heeft. :oops:
De nood zit toch niet zo hoog blijkbaar.
Saab 9-3 Navigatie Aisin SDAL 2008 ( niet meer)
Saab 9-3 Estate 1.8t Biopower met TT 1005 HDT&M EU LTM

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: vdo dayton 3141 geblokeerd

Berichtdoor wmp » 02 Mar 2013 17:54

Mazurka schreef:ondanks hij het toch gelezen heeft.
Geen flauw idee of die het gelezen heeft.
OF het is een VDO Dayton 3100, en de 41 is een typo,
OF het is een 3141Zenec, zoals Kobus1960 al opmerkte

Als vragensteller echter niet meer reageerd, kan die natuurlijk ook niet geholpen worden.
In elk geval zal ik dit topic maar verplaatsen tot er meer duidelijkheid is over wat systeem het gaat (if any).
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
Mazurka
Senior Member
Berichten: 677
Lid geworden op: 08 Jul 2009 11:42

Re: vdo dayton 3141 geblokeerd

Berichtdoor Mazurka » 02 Mar 2013 19:02

Geen flauw idee of die het gelezen heeft.
de laatste keer dat hij heeft ingelogd is zaterdag 2 maart om 4.01 pm :wink:
Saab 9-3 Navigatie Aisin SDAL 2008 ( niet meer)
Saab 9-3 Estate 1.8t Biopower met TT 1005 HDT&M EU LTM

Gebruikersavatar
ludoke1962
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 28 Feb 2013 13:32

Re: vdo dayton 3141 geblokeerd

Berichtdoor ludoke1962 » 03 Mar 2013 02:05

sorry jongens het is een Mo 3141 met een PC 4000 op het shermpje kan je niet alles meer aan klikken met afstandbediening en als je in de pc 4000 de cd 's instopt komen ze er weer uit en soms vraagt hij een code van 4 cijfers die we niet hebben
in ieder geval op de software cd staat MO 3141 en op de PC staat PC4000
Vriendelijke groet

Gebruikersavatar
kobus1960
Senior Member
Berichten: 893
Lid geworden op: 21 Feb 2006 02:43
Locatie: Alblasserdam, 2951

Re: vdo dayton 3141 geblokeerd

Berichtdoor kobus1960 » 03 Mar 2013 05:50

Oke,dat begint iets helderder te worden.
Haal die MO versie CD er eens en probeer een
Benelus CD in het apparaat te stoppen, lukt dat wel?
Die MO is gewoon een firmware versie die reeds geladen is.
En kun je met de ABD in een menu komen??

Als beiden negatief is, kiepen die boel, extra kosten
zijn dit niet waard.

Dan veel beter een tomtom tegen het raam. :shock:
MVG,
Kobus

TT Start 60 Europa, lifetime uptdates + flitsabbo.
Samsung S3 Neo, Sygic 14.5.5. Benelux, benenwagen.

Gebruikersavatar
ludoke1962
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 28 Feb 2013 13:32

Re: vdo dayton 3141 geblokeerd

Berichtdoor ludoke1962 » 03 Mar 2013 11:11

ja oke maar soms vraagt hij code en die heb ik niet ik vind het boekje er niet meer van ???

MVG,
Ludo


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Overige merken -- VASTE INBOUW --”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 1 gast