TMC op navi X6.0

Alles met betrekking tot Nissan navigatie
Gebruikersavatar
welpje
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 14 Mei 2006 18:19

TMC op navi X6.0

Berichtdoor welpje » 15 Okt 2011 21:57

Hallo ik wil graag een TMC module inbouwen in mijn primera 2004.
Is dit mogelijk of kan dit alleen werken als het er vanaf de fabriek erin is gezet?
Waar kan ik dit vinden in de auto want dan kan ik misschien op de sloop kijken?

bvd voor de informatie




Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Re: TMC op navi X6.0

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 16 Okt 2011 13:14

Jouw Primera met Xanavi X6.0 zou standaard al moeten zijn voorzien van een ingebouwde dubbele tuner waardoor een separate TMC-unit overbodig zou zijn
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: TMC op navi X6.0

Berichtdoor wmp » 16 Okt 2011 20:29

welpje schreef:....of kan dit alleen werken als het er vanaf de fabriek erin is gezet?
Kan ik uit deze zin opmaken dat je zelf naderhand iets hebt ingebouwd?
In dat geval: wat heb je ingebouwd ?
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Re: TMC op navi X6.0

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 16 Okt 2011 20:47

Factory fit en after market systemen zijn niet identiek maar of dit ook de TMC omvat=
Deze systemen hebben ook onderling niet te verwisselen systeemsoftware
Alleen de kaart dvd´s zijn gelijk
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: TMC op navi X6.0

Berichtdoor wmp » 17 Okt 2011 11:01

@mijzelf: zie titel :doh:
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
welpje
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 14 Mei 2006 18:19

Re: TMC op navi X6.0

Berichtdoor welpje » 18 Okt 2011 17:34

Nee ik heb nog niets erin gebouwd maar ik zie soms op een beeldscherm van een andere nissan primera een icoontje links bovenin de hoek met TMC de mijn geeft dat niet aan.
Vandaar deze vraag.

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: TMC op navi X6.0

Berichtdoor wmp » 18 Okt 2011 19:34

Dus, even samenvattend:
- je hebt een losse navi X6.0
- ...nog niet ingebouwd
- in een testopstelling

Klopt dat ?

Dan zou het kunnen zijn, dat wat Gerritje zegt van toepassing is, en dat je er één hebt zonder TMC module.
Er van uitgaande dat je wel een auto antenne in de testopstelling hebt aangesloten op de unit, en het TMC icoontje niet alleen brand wanneer er een TMC zender ontvangen wordt.
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
welpje
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 14 Mei 2006 18:19

Re: TMC op navi X6.0

Berichtdoor welpje » 18 Okt 2011 19:42

nee u snapt me niet helemaal het systeem zit gewoon in mijn primera en zit er vanaf fabriek in.
moet er dan een losse tmc in?
of zit deze er altijd in?

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Re: TMC op navi X6.0

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 18 Okt 2011 19:52

Ik schreef al eerder dat af fabriek zeker TMC aanwezig moet zijn.
De unit kan ook gewoon defect zijn.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
welpje
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 14 Mei 2006 18:19

Re: TMC op navi X6.0

Berichtdoor welpje » 20 Okt 2011 14:19

Hoe kom ik erachter of deze defect is er waar zit dit apparaat gemonteerd.
Dan kan ik eens op de sloop kijken.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Re: TMC op navi X6.0

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 20 Okt 2011 14:43

Je hebt toch wat moeite met lezen :oops:
Gerritje schreef:Jouw Primera met Xanavi X6.0 zou standaard al moeten zijn voorzien van een ingebouwde dubbele tuner waardoor een separate TMC-unit overbodig zou zijn

Ik heb gezegd dat TMC een vast onderdeel is van de navigatie-unit
Dus niks apart kastje en waar gemonteerd. Alles zit in het toestel "ingebakken"
Als de TMC het niet doet is de unit gewoon kapot

Oh en de navigatie zit gewoon in het midden van je dashboard en de DVD speler zit onder de bestuurderstoel :wink:
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Nissan”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten