navman s70

Gebruikersavatar
Dualcore
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 18 Mar 2009 21:10
Locatie: zeist utrecht

navman s70

Berichtdoor Dualcore » 18 Mar 2009 21:20

hoi,

Ik heb net mijn navman unlocked maar kan er nu niks meer mee is het nu alleen maar mogelijk om met een sd kaart mijn s70 te gebruiken

gr Marco




Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 18 Mar 2009 21:48

Wat bedoel je met "unlocked"?
Heb je een nieuwe kaarty gekocht bij Navman en probeer je die te aktiveren of zo?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Dualcore
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 18 Mar 2009 21:10
Locatie: zeist utrecht

Berichtdoor Dualcore » 18 Mar 2009 21:54

zo dat ik er ander software opzetten van igo8 of tom tom of ander software info.

maar nu is alles van mijn s70 af en krijg geen beginscherm meer

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 18 Mar 2009 22:05

Mij is niet bekend dat je er zo maar andere SW op kunt zetten.......

Bovendien, waarom zou je dat willen doen? Die I-Go of TT SW is bepaald niet gratis, en is dat zoveel beter dan wat je Navman je te bieden had?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Dualcore
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 18 Mar 2009 21:10
Locatie: zeist utrecht

Berichtdoor Dualcore » 18 Mar 2009 22:11

of het zoveel beter is weet ik niet maar wilde er gewoon meer SW op zetten illegaal en daar voor moest ik hem unlocken

Maar dat is niet helemaal goed gegaan en nou vroeg ik me af of iemand me kan helpen hier mee

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 18 Mar 2009 22:14

Dualcore schreef:of het zoveel beter is weet ik niet maar wilde er gewoon meer SW op zetten illegaal en daar voor moest ik hem unlocken

Maar dat is niet helemaal goed gegaan en nou vroeg ik me af of iemand me kan helpen hier mee


Ik vrees dat je daarover om die reden geen info krijgt op dit forum, zie het reglement http://www.navigatiehelpsite.nl/forum/rules.php

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Dualcore
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 18 Mar 2009 21:10
Locatie: zeist utrecht

Berichtdoor Dualcore » 18 Mar 2009 22:20

ok dan niet


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Navman”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: magpie-crawler, Onbekende zoekrobot en 0 gasten