Navman F10 kaarten installeren

Gebruikersavatar
kabouterplop
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 18 Jun 2012 13:33

Navman F10 kaarten installeren

Berichtdoor kabouterplop » 18 Jun 2012 13:46

Hallo Ik heb de volgende vraag.

Vriend van mij heeft een Navman F10 daar zit een CD/DVD bij met heel veel kaarten er op wanneer je deze wilt installeren dan wordt er om een Code gevraagd, dia staat achterop het hoesje van de CD/DVD.
Deze heb ik ingevuld maar krijg daarna de melding dat de kaarten niet gevonden kunnen worden (ze staat toch op die CD/DVD ?)
Wanneer ik via Navman menu wat je moet installeren op de PC naar de site wil dan krijg ik de melding dat deze niet gevonden kan worden.

Toen maar de stoute schoenen aan getrokken en voor de Navman F10 op internet gezocht naar een Navman Kaart voor de F10 en deze gevonden, daar zouden deze landen die er op zouden moeten wel staan, maar wat ik ook probeer op de F10 krijg ik ze niet te zien (heb deze (alles) op een 2 GB kaartje gezet (misschien iets verkeerds gedaan. !!

Maar kan ik bepaalde landen copieeren en dan plakken in de map [MAPS en de rest in de daarvoor bestemde mappen (POIs, PoCode enzz.

Of gaat dat niet werken.

Omdat er geen kaarten meer voor te krijgen zijn, dacht ik dan maar zo.

Ik hoor het graag en alvast bedankt voor de Info




Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: Navman F10 kaarten installeren

Berichtdoor wmp » 18 Jun 2012 14:39

Wanneer ik via Navman menu wat je moet installeren op de PC naar de site wil dan krijg ik de melding dat deze niet gevonden kan worden

Misschien een instelling van je firewall ? :speechless_:

kabouterplop schreef:... internet gezocht naar een Navman Kaart voor de F10...

Zou toch beter bij je cd/dvd blijven, dan weet je wat je hebt en dat het niet corrupt is. Verder ondersteunen we ook niet echt in van 'het net' verkregen kaartmateriaal installeren. :hand:
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
kabouterplop
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 18 Jun 2012 13:33

Re: Navman F10 kaarten installeren

Berichtdoor kabouterplop » 18 Jun 2012 14:55

Instellingen staan goed daar ligt het niet aan maar denk dat de link naar het activeren gewoon niet meer werkt.
want toen ik de Navman F10 aansloot kreeg ik de melding dat er nieuwe software voor de F10 was en die kon ik wel gewoon downloaden en installeren.

Maar bij het registreren gaat het mis, als ik bij de Navman e-shop kijk komt de F10 er ook niet meer in voor. vandaar dat ik op een andere manier ben gaan zoeken voor die kaart..

Ik heb het vermoeden dat er gewoon geen kaarten meer zijn voor de Navman F10.

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: Navman F10 kaarten installeren

Berichtdoor wmp » 18 Jun 2012 17:39

kabouterplop schreef:Ik heb het vermoeden dat er gewoon geen kaarten meer zijn voor de Navman F10.

Dat zou heel goed kunnen, en gelijk verklaren waarom de registratie ook niet meer lukt, want het product 'bestaat' niet (meer) volgens de computer.
Succes = vaker opstaan dan je valt


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Navman”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten