navdesk 2008

Gebruikersavatar
Dualcore
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 18 Mar 2009 21:10
Locatie: zeist utrecht

navdesk 2008

Berichtdoor Dualcore » 20 Mar 2009 17:00

hoi,

Ik kan de navdesk dvd niet installeren krijg telkens een error

Iemand een oplossing?




Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 20 Mar 2009 17:04

Het begin van elke oplossing is het geven van iets meer informatie dan "Hij doet het niet" :?
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Dualcore
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 18 Mar 2009 21:10
Locatie: zeist utrecht

Berichtdoor Dualcore » 20 Mar 2009 17:33

ik heb de dvd geinstalleerd als ik hem dan wil openen krijg ik een venster te zien met

Er is een fout opgetreden in navdesk BLA BLA BLA het programma moet worden afgesloten

Sorry voor het ongemak.

ik heb hem al 3x opnieuw geïnstalleerd maar niks helpt

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 20 Mar 2009 17:35

Waarop heb je de DVD "geïnstalleerd"? Op je PC?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Dualcore
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 18 Mar 2009 21:10
Locatie: zeist utrecht

Berichtdoor Dualcore » 20 Mar 2009 17:41

JW schreef:Waarop heb je de DVD "geïnstalleerd"? Op je PC?

Groet,
JW


Omdat ik dan in mijn navman kan duh

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 20 Mar 2009 19:25

Waar komt die DVD vandaan, en wat voor instruktie zit er bij?
Of is het er eentje in de lijn van http://www.navigatiehelpsite.nl/forum/v ... 5951#75951

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Dualcore
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 18 Mar 2009 21:10
Locatie: zeist utrecht

Berichtdoor Dualcore » 20 Mar 2009 20:03

nee het is gewoon de dvd die er bijgeleverd word

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 20 Mar 2009 22:06

En wat voor instruktie zit er dan bij? Kun je die hier linken of geven?
Dan kunnen we je misschien helpen....

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Dualcore
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 18 Mar 2009 21:10
Locatie: zeist utrecht

Berichtdoor Dualcore » 20 Mar 2009 22:56

Het is gewoon een dvd die er bij is geleverd en die geeft een error.

Ik heb al een beetje lopen zoeken en er waren meer mensen die hier last van hebben maar nog geen oplossing.

De dvd doet het wel op de pc van mijn werk. maar daar heb ik thuis dus niks aan

meer info ken ik je niet geven

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 20 Mar 2009 23:25

Dat bedoelde ik o.a. met het geven van informatie. Nu zijn we telkens bezeig om iets meer uit je te trekken en dat kan heel frusterend zijn voor beide partijen.
Heb je er al aan gedacht dat er vele van dit soort dvd's en programma's zijn die echt met geen mogelijkheid onder Vista willen werken maar alleen onder XP?
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Dualcore
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 18 Mar 2009 21:10
Locatie: zeist utrecht

Berichtdoor Dualcore » 20 Mar 2009 23:30

ik heb xp sp3

Krijg wel een andere dvd van navman maar hij moet het wel doen want op mijn werk doet hij het ook dus!!

Ik heb nu al van alles geprobeerd maar zonder resultaat

Gebruikersavatar
lfah2000
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 30 Dec 2007 21:59

Berichtdoor lfah2000 » 06 Apr 2009 00:14

Wat zegt de helpdesk van Navman?

De software werk overigens wel op windows vista.
Er waren wat problemen met het importeren van de POI's maar dat had met de regional settings te maken. De update naar SP1 heeft dit probleem opgelost (of je zet de regional settings naar Engels)

Gebruikersavatar
lfah2000
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 30 Dec 2007 21:59

Berichtdoor lfah2000 » 06 Apr 2009 00:15

Wat zegt de helpdesk van Navman?

De software werk overigens wel op windows vista.
Er waren wat problemen met het importeren van de POI's maar dat had met de regional settings te maken. De update naar SP1 heeft dit probleem opgelost (of je zet de regional settings naar Engels)

Groetjes,


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Navman”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten