Vraag over de VDO PN @)%) de software

Gebruikersavatar
johanja133
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 18 Jun 2011 22:17

Vraag over de VDO PN @)%) de software

Berichtdoor johanja133 » 18 Jun 2011 22:23

Ik wilde een nieuwe update kaart 2010/2011 in mijn navigatie stoppen dat ging goed alleen de stem is en blijft Engels hoe kan dit veranderen in het nederlands, het apparaat geeft alleen de Engels gesproken stem weer.

bedankt voor het meedenken

Johan




Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: Vraag over de VDO PN @)%) de software

Berichtdoor wmp » 19 Jun 2011 10:04

Dat meedenken gaat een stuk makkelijker met wat meer informatie, over welk systeem van VDO hebben we het precies ?
Neem zomaar aan dat het de PN 2050 is :wink:
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Re: Vraag over de VDO PN @)%) de software

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 19 Jun 2011 11:59

Dat krijge je als je op de CAPS blijft frukken tijdens typen van cijfers!

Hoofdmenu-Instellingen-Regionaal-Taal of Stem
Pagina 12 van de handleiding
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
johanja133
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 18 Jun 2011 22:17

Re: Vraag over de VDO PN @)%) de software

Berichtdoor johanja133 » 19 Jun 2011 12:03

wmp schreef:Dat meedenken gaat een stuk makkelijker met wat meer informatie, over welk systeem van VDO hebben we het precies ?
Neem zomaar aan dat het de PN 2050 is :wink:


Bedankt voor je reactie het gaat inderdaad om VDO PN 2050, sorry dat ik dat niet heb vermeld.

Gebruikersavatar
johanja133
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 18 Jun 2011 22:17

Re: Vraag over de VDO PN @)%) de software

Berichtdoor johanja133 » 19 Jun 2011 13:18

Gerritje schreef:Dat krijge je als je op de CAPS blijft frukken tijdens typen van cijfers!

Hoofdmenu-Instellingen-Regionaal-Taal of Stem
Pagina 12 van de handleiding
wmp schreef:Dat meedenken gaat een stuk makkelijker met wat meer informatie, over welk systeem van VDO hebben we het precies ?
Neem zomaar aan dat het de PN 2050 is :wink:

Ik zie in het menu alleen de engelse stem staan

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Re: Vraag over de VDO PN @)%) de software

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 19 Jun 2011 13:33

Als dat zo is moet je van de DVD map data/swload/voices de files kopiëren naar je SD kaart map Voices

Er kan iets verkeerd zijn gegaan bij het installeren vanaf de DVD
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Mobiele VDO-Dayton systemen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten