VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 mar 2011 22:12

VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door pechvogel » 17 mar 2011 22:22

Hallo allemaal,

Ik heb een VDO Dayton MS2000NTNL. Ik wou hem gisteren updaten ik heb de install files op een ScanDisk 4GB gezet.
Maar nu geeft hij een melding STARTUP SYSTEM met rode blokjes daar blijft hij dus op vastlopen. ik heb alles volgens de instructie gedaan. Maar wat heb ik dus fout gedaan :?


Alvast Bedankt.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 sep 2003 21:19

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door JW » 17 mar 2011 22:50

Welke update heb je geprobeerd in te spelen?

Groet,
JW

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door pechvogel » 17 mar 2011 22:58

Hallo,

MS2000 SW
Laatst gewijzigd door wmp op 18 mar 2011 11:14, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Onnodige quote verwijderd

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door pechvogel » 17 mar 2011 23:05

pechvogel schreef:
JW schreef:Welke update heb je geprobeerd in te spelen?

Groet,
JW
Hallo,

MS2000 SW
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 sep 2003 21:19

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door JW » 17 mar 2011 23:27

Kun je daar wat precieser over zijn, welke SW is dat? Daar bestaan verschillende versies van en dus, welke is dat?
En waar heb je 'm vandaan?

Groet,
JW

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door pechvogel » 17 mar 2011 23:31

Das een goeie :D


Software: MS2000_OS_21_081105.zip.
Bron: http://www.vdodayton.com/default2.aspx? ... 63&urlre=1&

Bedankt,
Laatst gewijzigd door wmp op 18 mar 2011 11:15, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Onnodige quote verwijderd

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 sep 2003 21:19

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door JW » 17 mar 2011 23:43

En voldoet jouw MS2000 aan die daar genoemde serienummers: AC59E50001 to AC61E57520 ?

Alleen voor die nummers is de daar op te halen Software bestemd.

Voorts, bij mijn weten kun je geen 4 GB SD kaart gebruiken. Dat zijn SDHC kaarten en die accepteert de MS 2000 niet.
In de gebruiksaanwijzing wordt er, als ik me goed herinner, gesproken over max 2GB voor de SD kaarten.

Verder neem ik aan dat je het Manual nauwgezet gevolgd hebt.....

Groet,
JW

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door pechvogel » 17 mar 2011 23:48

Op mijn VDO Dayton MS2000NTNL staat onder een stickertje met die S/N AC64E55787

Dus een 4 GB SD kaartje van het merk ScanDisk lukt dus niet..? :(

Nogmaals Bedankt :wink:
Laatst gewijzigd door wmp op 18 mar 2011 11:15, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Onnodige quote verwijderd

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 sep 2003 21:19

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door JW » 17 mar 2011 23:58

In het manual is te lezen dat het toestel met jouw serienummer al voorzien is van SW 2.1. En dat je dus die SW niet moet laden

En inderdaad, een 4BG Sandisk is geen SD kaart maar een SDHC. Dat staat er toch op?

Groet,
JW

PS Quote NIET de posting er boven. Dat kost alleen maar ruimte en voegt niks toe :idea:

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door pechvogel » 18 mar 2011 00:03

:? :? :?

Wat nu !!! :? :?
Laatst gewijzigd door wmp op 18 mar 2011 11:15, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Onnodige quote verwijderd

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 sep 2003 21:19

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door JW » 18 mar 2011 01:42

Het enige dat je kunt proberen is die SW op een 2 GB Sandisk SD kaart te zetten en hem dan opnieuw proberen in te spelen.

En volg daarbij heel nauwkeurig de instructie :!:

Groet,
JW

PS GEEN quotes, svp :oops:

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2026
Lid geworden op: 01 sep 2003 19:00

Bericht door wmp » 18 mar 2011 11:21

MODERATOR EDIT
@pechvogel :
SVP reageren via de REAGEER knop linksonderaan, en niet via de citeer knop rechtsboven, tenzij je een sectie uit wilt lichten of reageert op een eerder bericht anders dan bovenstaande, waarbij het niet duidelijk is dat je reactie op dat eerder bericht betrekking heeft.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door pechvogel » 18 mar 2011 11:38

Ik heb vandaag een SD kaart 2GB van het merk scandisk gekocht de update files op de kaart gezet. en nu blijft hij hangen op OS UPDATING en op de handleiding staat dit proces duurt 2 MIN :( :( :(

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 sep 2003 21:19

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door JW » 18 mar 2011 13:49

Als ik de handleiding goed lees staat daar in dat het updaten 3-5 minuten duurt.......

Heb je de handleiding heeeeeel goed gevolgd, stap voor stap?

Groet,
JW

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door pechvogel » 18 mar 2011 13:56

Ik zal hem nu 5 á 6 minuten op OS UPDATING laten staan. En ja ik heb de instructies goed gelezen :)

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 sep 2003 21:19

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door JW » 18 mar 2011 14:04

Laat hem gewoon langer staan dan die 5 à 6 minuten.
Onderbreken van het proces is gevaarlijk, zie de instruktie :idea:

Groet,
JW

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door pechvogel » 18 mar 2011 14:12

Nog steeds :(
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 sep 2003 21:19

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door JW » 18 mar 2011 15:20

Als je het allemaal heel precies gedaan hebt volgens het Manual, en hij wil niet meer doorstarten, dan vrees ik dat je met deze ondoordachte aktie een baksteen gecreeerd hebt :oops:

Het enig wat je nog zou kunnen proberen is van de MS 2000 een MS 2010 te maken.
Daarvoor bestaat Software, en een instruktie. Daarvan is de verkorte versie hieronder weergegeven.
Die heb ik eventueel voor je, maar daarna moet je zelf nieuwe kaarten aanschaffen. De oude kunnen niet meer gebruikt worden.
Alvorens die nieuwe kaarten aan te schaffen zou je dus eerst kunnen proberen of de "ombouw" van de MS 2000 naar de MS 2010 lukt. Dat kost verder niks....
Instructie 2000 naar 2010 lP74prM6.jpg
.

Groet,
JW
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door pechvogel » 18 mar 2011 15:26

Bedankt voor de moeite,

Ik heb ff gegoogled daar staat iets over het unlocken van een VDO DAYTON MS2000. Heb jij hier enige ervaringen mee :)

Bron: http://docs4.chomikuj.pl/387249701,0,1, ... -200it.txt

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 sep 2003 21:19

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door JW » 18 mar 2011 15:40

Geen ervaring mee.

En ik zie ook niet in wat je hiermee zou kunnen bewerkstelligen. Immers je hebt op dit moment geen toegang tot je systeem omdat je het verklooid hebt. Dus hoe wil je dan toegang krijgen?

Groet,
JW

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door pechvogel » 18 mar 2011 15:49

Het enig wat je nog zou kunnen proberen is van de MS 2000 een MS 2010 te maken.
Daarvoor bestaat Software, en een instruktie. Daarvan is de verkorte versie hieronder weergegeven.
hmmmmm

heb jij daar een download dr van ???

Bedankt,

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 sep 2003 21:19

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door JW » 18 mar 2011 16:38

Nee daar heb ik geen download van.
Maar de benodigde files heb ik op mijn PC staan.

Geef me even je E-mail adres via een PB, dan verstuur ik het via YouSendIt.

Groet,
JW

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door pechvogel » 18 mar 2011 16:41

OKÉ Bedankt :wink:


Hier heb je mijn Email: windows0299@hotmail.com

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Bericht door pechvogel » 18 mar 2011 17:43

Ja dankje wel JW:


ik heb de PDF ontvangen. Maar ik begrijp dat YOUSENDIT ff niet :D :D

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE

Bericht door pechvogel » 18 mar 2011 18:06

:( :( :( Ik heb het geprobeerd maar ik krijg weer een andere melding die ik daarvoor ook had >STARTUP SYSTEM. ik heb deze bestanden op mijn SD kaartje gezet zie foto :(

Ik heb de instructies ook gevolgd PDF


Wat nu??? :( :(
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht
  • vdo dayton pn2050s update
    door ikkemarc » 11 dec 2012 17:59 » in Mobiele VDO-Dayton systemen
    0 Reacties
    966 Weergaves
    Laatste bericht door ikkemarc
    11 dec 2012 17:59
  • Update igo 8
    door F. van Schaik » 05 jan 2013 23:51 » in Overige Smartphone, Tablet, LapTop en PDA navigatie software
    5 Reacties
    20358 Weergaves
    Laatste bericht door henkman
    28 dec 2016 20:45
  • update
    door willym » 07 apr 2017 19:17 » in Garmin
    1 Reacties
    1223 Weergaves
    Laatste bericht door willym
    08 apr 2017 15:05
  • Update van VW
    door adhoc » 16 jul 2017 13:03 » in V.A.G
    2 Reacties
    1791 Weergaves
    Laatste bericht door Janloco
    23 okt 2017 14:37
  • geluid : weg na update TTg 930
    door aap66 » 05 okt 2013 11:29 » in TomTom
    1 Reacties
    444 Weergaves
    Laatste bericht door Higgy
    11 okt 2013 17:34
  • update mislukt
    door frdeheer » 03 apr 2013 21:18 » in Chrysler
    0 Reacties
    1074 Weergaves
    Laatste bericht door frdeheer
    03 apr 2013 21:18
  • tomtom update
    door lesley1989 » 08 sep 2013 16:08 » in TomTom
    11 Reacties
    827 Weergaves
    Laatste bericht door lesley1989
    12 sep 2013 14:28

Terug naar “Mobiele VDO-Dayton systemen”