VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Gebruikersavatar
pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 Mar 2011 22:12

VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor pechvogel » 17 Mar 2011 22:22

Hallo allemaal,

Ik heb een VDO Dayton MS2000NTNL. Ik wou hem gisteren updaten ik heb de install files op een ScanDisk 4GB gezet.
Maar nu geeft hij een melding STARTUP SYSTEM met rode blokjes daar blijft hij dus op vastlopen. ik heb alles volgens de instructie gedaan. Maar wat heb ik dus fout gedaan :?


Alvast Bedankt.




Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor JW » 17 Mar 2011 22:50

Welke update heb je geprobeerd in te spelen?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 Mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor pechvogel » 17 Mar 2011 22:58

Hallo,

MS2000 SW
Laatst gewijzigd door wmp op 18 Mar 2011 11:14, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Onnodige quote verwijderd

Gebruikersavatar
pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 Mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor pechvogel » 17 Mar 2011 23:05

pechvogel schreef:
JW schreef:Welke update heb je geprobeerd in te spelen?

Groet,
JW


Hallo,

MS2000 SW
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor JW » 17 Mar 2011 23:27

Kun je daar wat precieser over zijn, welke SW is dat? Daar bestaan verschillende versies van en dus, welke is dat?
En waar heb je 'm vandaan?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 Mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor pechvogel » 17 Mar 2011 23:31

Das een goeie :D


Software: MS2000_OS_21_081105.zip.
Bron: http://www.vdodayton.com/default2.aspx? ... 3&urlre=1&

Bedankt,
Laatst gewijzigd door wmp op 18 Mar 2011 11:15, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Onnodige quote verwijderd

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor JW » 17 Mar 2011 23:43

En voldoet jouw MS2000 aan die daar genoemde serienummers: AC59E50001 to AC61E57520 ?

Alleen voor die nummers is de daar op te halen Software bestemd.

Voorts, bij mijn weten kun je geen 4 GB SD kaart gebruiken. Dat zijn SDHC kaarten en die accepteert de MS 2000 niet.
In de gebruiksaanwijzing wordt er, als ik me goed herinner, gesproken over max 2GB voor de SD kaarten.

Verder neem ik aan dat je het Manual nauwgezet gevolgd hebt.....

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 Mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor pechvogel » 17 Mar 2011 23:48

Op mijn VDO Dayton MS2000NTNL staat onder een stickertje met die S/N AC64E55787

Dus een 4 GB SD kaartje van het merk ScanDisk lukt dus niet..? :(

Nogmaals Bedankt :wink:
Laatst gewijzigd door wmp op 18 Mar 2011 11:15, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Onnodige quote verwijderd

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor JW » 17 Mar 2011 23:58

In het manual is te lezen dat het toestel met jouw serienummer al voorzien is van SW 2.1. En dat je dus die SW niet moet laden

En inderdaad, een 4BG Sandisk is geen SD kaart maar een SDHC. Dat staat er toch op?

Groet,
JW

PS Quote NIET de posting er boven. Dat kost alleen maar ruimte en voegt niks toe :idea:
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 Mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor pechvogel » 18 Mar 2011 00:03

:? :? :?

Wat nu !!! :? :?
Laatst gewijzigd door wmp op 18 Mar 2011 11:15, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Onnodige quote verwijderd

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor JW » 18 Mar 2011 01:42

Het enige dat je kunt proberen is die SW op een 2 GB Sandisk SD kaart te zetten en hem dan opnieuw proberen in te spelen.

En volg daarbij heel nauwkeurig de instructie :!:

Groet,
JW

PS GEEN quotes, svp :oops:
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Berichtdoor wmp » 18 Mar 2011 11:21

MODERATOR EDIT
@pechvogel :
SVP reageren via de REAGEER knop linksonderaan, en niet via de citeer knop rechtsboven, tenzij je een sectie uit wilt lichten of reageert op een eerder bericht anders dan bovenstaande, waarbij het niet duidelijk is dat je reactie op dat eerder bericht betrekking heeft.
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 Mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor pechvogel » 18 Mar 2011 11:38

Ik heb vandaag een SD kaart 2GB van het merk scandisk gekocht de update files op de kaart gezet. en nu blijft hij hangen op OS UPDATING en op de handleiding staat dit proces duurt 2 MIN :( :( :(

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor JW » 18 Mar 2011 13:49

Als ik de handleiding goed lees staat daar in dat het updaten 3-5 minuten duurt.......

Heb je de handleiding heeeeeel goed gevolgd, stap voor stap?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 Mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor pechvogel » 18 Mar 2011 13:56

Ik zal hem nu 5 á 6 minuten op OS UPDATING laten staan. En ja ik heb de instructies goed gelezen :)

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor JW » 18 Mar 2011 14:04

Laat hem gewoon langer staan dan die 5 à 6 minuten.
Onderbreken van het proces is gevaarlijk, zie de instruktie :idea:

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 Mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor pechvogel » 18 Mar 2011 14:12

Nog steeds :(
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor JW » 18 Mar 2011 15:20

Als je het allemaal heel precies gedaan hebt volgens het Manual, en hij wil niet meer doorstarten, dan vrees ik dat je met deze ondoordachte aktie een baksteen gecreeerd hebt :oops:

Het enig wat je nog zou kunnen proberen is van de MS 2000 een MS 2010 te maken.
Daarvoor bestaat Software, en een instruktie. Daarvan is de verkorte versie hieronder weergegeven.
Die heb ik eventueel voor je, maar daarna moet je zelf nieuwe kaarten aanschaffen. De oude kunnen niet meer gebruikt worden.
Alvorens die nieuwe kaarten aan te schaffen zou je dus eerst kunnen proberen of de "ombouw" van de MS 2000 naar de MS 2010 lukt. Dat kost verder niks....
Instructie 2000 naar 2010 lP74prM6.jpg
.

Groet,
JW
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 Mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor pechvogel » 18 Mar 2011 15:26

Bedankt voor de moeite,

Ik heb ff gegoogled daar staat iets over het unlocken van een VDO DAYTON MS2000. Heb jij hier enige ervaringen mee :)

Bron: http://docs4.chomikuj.pl/387249701,0,1, ... -200it.txt

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor JW » 18 Mar 2011 15:40

Geen ervaring mee.

En ik zie ook niet in wat je hiermee zou kunnen bewerkstelligen. Immers je hebt op dit moment geen toegang tot je systeem omdat je het verklooid hebt. Dus hoe wil je dan toegang krijgen?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 Mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor pechvogel » 18 Mar 2011 15:49

Het enig wat je nog zou kunnen proberen is van de MS 2000 een MS 2010 te maken.
Daarvoor bestaat Software, en een instruktie. Daarvan is de verkorte versie hieronder weergegeven.


hmmmmm

heb jij daar een download dr van ???

Bedankt,

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor JW » 18 Mar 2011 16:38

Nee daar heb ik geen download van.
Maar de benodigde files heb ik op mijn PC staan.

Geef me even je E-mail adres via een PB, dan verstuur ik het via YouSendIt.

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 Mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor pechvogel » 18 Mar 2011 16:41

OKÉ Bedankt :wink:


Hier heb je mijn Email: windows0299@hotmail.com

Gebruikersavatar
pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 Mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE!!!!

Berichtdoor pechvogel » 18 Mar 2011 17:43

Ja dankje wel JW:


ik heb de PDF ontvangen. Maar ik begrijp dat YOUSENDIT ff niet :D :D

Gebruikersavatar
pechvogel
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 17 Mar 2011 22:12

Re: VDO Dayton MS2000NTNL UPDATE

Berichtdoor pechvogel » 18 Mar 2011 18:06

:( :( :( Ik heb het geprobeerd maar ik krijg weer een andere melding die ik daarvoor ook had >STARTUP SYSTEM. ik heb deze bestanden op mijn SD kaartje gezet zie foto :(

Ik heb de instructies ook gevolgd PDF


Wat nu??? :( :(
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht
  • update
    door willym » 07 Apr 2017 19:17 » in Garmin
    Reacties: 1
    Weergaves: 425
    door willym
    08 Apr 2017 15:05
  • Update van VW
    door adhoc » 16 Jul 2017 13:03 » in V.A.G
    Reacties: 2
    Weergaves: 263
    door Janloco
    23 Okt 2017 14:37
  • garmin update
    door klinker » 26 Mei 2014 20:54 » in Garmin
    Reacties: 1
    Weergaves: 1002
    door Janloco
    27 Mei 2014 07:04
  • Navi 20 update
    door on7on » 16 Mei 2014 21:49 » in Mercedes
    Reacties: 3
    Weergaves: 437
    door Mazurka
    17 Mei 2014 15:42
  • update navigatie
    door krijnbl » 14 Dec 2013 17:09 » in Citroën
    Reacties: 1
    Weergaves: 2118
    door DigiWalker
    22 Dec 2013 02:57
  • Kaart Update
    door Start » 24 Sep 2017 12:58 » in TomTom
    Reacties: 3
    Weergaves: 179
    door japie57
    24 Sep 2017 19:41
  • Update F900BT
    door Olaf79 » 02 Sep 2015 21:25 » in Vaste Pioneer systemen
    Reacties: 1
    Weergaves: 522
    door DigiWalker
    03 Sep 2015 17:09

Terug naar “Mobiele VDO-Dayton systemen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot], Onbekende zoekrobot en 0 gasten