Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Gebruikersavatar
rolf
Average Member
Average Member
Berichten: 55
Lid geworden op: 22 Jun 2007 23:37

Berichtdoor rolf » 16 Feb 2008 00:05

Update je wel, met als stroomtoevoer via de netadapter? stond dit er ook niet bij, ivm constante spanning op het app.




Gebruikersavatar
pentagon0873
Starting Member
Starting Member
Berichten: 12
Lid geworden op: 13 Feb 2008 12:57
Locatie: B&T

Berichtdoor pentagon0873 » 16 Feb 2008 22:25

Ja in de 12v (heb de 220v lader er niet bij), maar maakt het wat uit?

Gebruikersavatar
pentagon0873
Starting Member
Starting Member
Berichten: 12
Lid geworden op: 13 Feb 2008 12:57
Locatie: B&T

Berichtdoor pentagon0873 » 17 Jun 2008 07:53

Ik ben maar weer eens begonnen met de "horror" MS2010.

Hij bliljft nu hangen met "startup System"

Iemand nog ideen :?:

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 17 Jun 2008 08:12

Je stuurt hem gewoon op naar Badhoevedorp en daar regelen ze dat picobello voor je.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
pentagon0873
Starting Member
Starting Member
Berichten: 12
Lid geworden op: 13 Feb 2008 12:57
Locatie: B&T

Berichtdoor pentagon0873 » 17 Jun 2008 08:13

Ik denk dat i dat maar eens ga doen.

Repareren ze ook zonder bon?

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 17 Jun 2008 08:36

Dat vraag je meteen als je contact met ze legt :idea:
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
gerjoos
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 30 Aug 2011 13:36

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Berichtdoor gerjoos » 30 Aug 2011 20:27

hallo,

ik ben nieuw hier,maar ik zit met een groot probleem,ik heb mijn ms2000 geupdate naar 2010 ging allemaal goed ,totdat ik na het resetten weer het zelfde kaartje erin deed toen het scherm verscheen heb door de schrik het kaartje eruit gehaald,nu blijft alleen het rode lampje branden,maar hij start niet meer op heeft èèn van jullie een idee hoe ik hem weer aan de praat krijg

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Berichtdoor wmp » 31 Aug 2011 11:01

Je zou kunnen proberen wederom met het kaartje op te starten, en te zien welke melding het systeem dan geeft.
Kans is dat er dan een melding komt om svp het kaartje te verwijderen.
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
gerjoos
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 30 Aug 2011 13:36

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Berichtdoor gerjoos » 31 Aug 2011 11:07

heb ik gedaan maar er gebeurt niks

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Berichtdoor wmp » 31 Aug 2011 11:15

Heb je ook de andere adviezen gelezen die in dit onderwerp staan ?
Dus pagina 1, 2, en 3 ?
Daar staan ook tips in om te resetten etc.
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
gerjoos
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 30 Aug 2011 13:36

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Berichtdoor gerjoos » 31 Aug 2011 11:34

ja,alleen bij pagina 1 wil ik naar die site gaan maar dan gebeurt er niks om die update eraf tehalen,,ik heb steeds mijn sd kaartje(128mb)geformateerd(fat) en vanalles erop gezet maar ik krijg hem niet aan de praat hoelang ik ook de aan/uit knop ook ingedrukt houd het scherm blijf zwart,hij blijft rood branden(batterij is vol)aangesloten op 220v

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Berichtdoor wmp » 31 Aug 2011 11:40

Die site bestaat niet meer, kijk hier eens : http://www.vdodayton.com/default2.aspx? ... s&urlre=1&
Kiezen voor Navigation bij keuze 1, en bij Portable Navigation bij 2
Daarna gewenste software/apparaat kiezen, en vervolgens als taal Dutch
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
gerjoos
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 30 Aug 2011 13:36

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Berichtdoor gerjoos » 31 Aug 2011 11:50

had ik al gedaan,maar niks werkt,dat ding blijft gewoon zwart,er gebeurt echt niks als ik op de aan/uit knop druk,is er geen programma om de hele firmware van wat erin zit te verwijderen ofzo,

Gebruikersavatar
Janzzen
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 Jan 2012 14:00

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Berichtdoor Janzzen » 05 Jan 2012 14:04

Kan iemand mij helpen aan de update?
De site van VDO Dayton is niet meer bereikbaar en mijn MS2010 is een beetje het padje kwijt.
Of eigenlijk, die doet vrij weinig meer dan alleen maar opnieuw starten elke keer.

Ik hoop dat iemand zo vrij is om de file beschikbaar te stellen via bijvoorbeeld WeTransfer.com.

Alvast bedankt.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Mobiele VDO-Dayton systemen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten