Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

rolf
Average Member
Average Member
Berichten: 55
Lid geworden op: 22 jun 2007 23:37

Bericht door rolf » 16 feb 2008 00:05

Update je wel, met als stroomtoevoer via de netadapter? stond dit er ook niet bij, ivm constante spanning op het app.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pentagon0873
Starting Member
Starting Member
Berichten: 12
Lid geworden op: 13 feb 2008 12:57

Bericht door pentagon0873 » 16 feb 2008 22:25

Ja in de 12v (heb de 220v lader er niet bij), maar maakt het wat uit?

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pentagon0873
Starting Member
Starting Member
Berichten: 12
Lid geworden op: 13 feb 2008 12:57

Bericht door pentagon0873 » 17 jun 2008 07:53

Ik ben maar weer eens begonnen met de "horror" MS2010.

Hij bliljft nu hangen met "startup System"

Iemand nog ideen :?:

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 okt 2004 17:14

Bericht door Gerritje - In Memoriam † » 17 jun 2008 08:12

Je stuurt hem gewoon op naar Badhoevedorp en daar regelen ze dat picobello voor je.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

pentagon0873
Starting Member
Starting Member
Berichten: 12
Lid geworden op: 13 feb 2008 12:57

Bericht door pentagon0873 » 17 jun 2008 08:13

Ik denk dat i dat maar eens ga doen.

Repareren ze ook zonder bon?

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 okt 2004 17:14

Bericht door Gerritje - In Memoriam † » 17 jun 2008 08:36

Dat vraag je meteen als je contact met ze legt :idea:

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

gerjoos
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 30 aug 2011 13:36

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Bericht door gerjoos » 30 aug 2011 20:27

hallo,

ik ben nieuw hier,maar ik zit met een groot probleem,ik heb mijn ms2000 geupdate naar 2010 ging allemaal goed ,totdat ik na het resetten weer het zelfde kaartje erin deed toen het scherm verscheen heb door de schrik het kaartje eruit gehaald,nu blijft alleen het rode lampje branden,maar hij start niet meer op heeft èèn van jullie een idee hoe ik hem weer aan de praat krijg

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2026
Lid geworden op: 01 sep 2003 19:00

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Bericht door wmp » 31 aug 2011 11:01

Je zou kunnen proberen wederom met het kaartje op te starten, en te zien welke melding het systeem dan geeft.
Kans is dat er dan een melding komt om svp het kaartje te verwijderen.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

gerjoos
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 30 aug 2011 13:36

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Bericht door gerjoos » 31 aug 2011 11:07

heb ik gedaan maar er gebeurt niks

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2026
Lid geworden op: 01 sep 2003 19:00

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Bericht door wmp » 31 aug 2011 11:15

Heb je ook de andere adviezen gelezen die in dit onderwerp staan ?
Dus pagina 1, 2, en 3 ?
Daar staan ook tips in om te resetten etc.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

gerjoos
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 30 aug 2011 13:36

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Bericht door gerjoos » 31 aug 2011 11:34

ja,alleen bij pagina 1 wil ik naar die site gaan maar dan gebeurt er niks om die update eraf tehalen,,ik heb steeds mijn sd kaartje(128mb)geformateerd(fat) en vanalles erop gezet maar ik krijg hem niet aan de praat hoelang ik ook de aan/uit knop ook ingedrukt houd het scherm blijf zwart,hij blijft rood branden(batterij is vol)aangesloten op 220v

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2026
Lid geworden op: 01 sep 2003 19:00

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Bericht door wmp » 31 aug 2011 11:40

Die site bestaat niet meer, kijk hier eens : http://www.vdodayton.com/default2.aspx? ... ts&urlre=1&
Kiezen voor Navigation bij keuze 1, en bij Portable Navigation bij 2
Daarna gewenste software/apparaat kiezen, en vervolgens als taal Dutch

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

gerjoos
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 30 aug 2011 13:36

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Bericht door gerjoos » 31 aug 2011 11:50

had ik al gedaan,maar niks werkt,dat ding blijft gewoon zwart,er gebeurt echt niks als ik op de aan/uit knop druk,is er geen programma om de hele firmware van wat erin zit te verwijderen ofzo,

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Janzzen
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 jan 2012 14:00

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Bericht door Janzzen » 05 jan 2012 14:04

Kan iemand mij helpen aan de update?
De site van VDO Dayton is niet meer bereikbaar en mijn MS2010 is een beetje het padje kwijt.
Of eigenlijk, die doet vrij weinig meer dan alleen maar opnieuw starten elke keer.

Ik hoop dat iemand zo vrij is om de file beschikbaar te stellen via bijvoorbeeld WeTransfer.com.

Alvast bedankt.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Gebruikersavatar
NicoleSmth033
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 29 jun 2020 14:29

Re: Updateprocedure VDO Dayton MS2010 Applicatie Software

Bericht door NicoleSmth033 » 29 jun 2020 14:30

hallo,

ik ben nieuw hier,maar ik zit met een groot probleem,ik heb mijn ms2000 geupdate naar 2010 ging allemaal goed ,totdat ik na het resetten weer het zelfde kaartje erin deed toen het scherm verscheen heb door de schrik het kaartje eruit gehaald,nu blijft alleen het rode lampje branden,maar hij start niet meer op heeft èèn van jullie een idee hoe ik hem weer aan de praat krijg

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht
  • MS2010 Software
    door Thijn83 » 28 mar 2021 20:05 » in Mobiele VDO-Dayton systemen
    0 Reacties
    64 Weergaves
    Laatste bericht door Thijn83
    28 mar 2021 20:05
  • VDO Dayton PC5100 /MM5600/40 software en kaartupdate
    door roadrunner22 » 31 aug 2013 19:33 » in Vaste VDO-Dayton systemen
    1 Reacties
    1468 Weergaves
    Laatste bericht door kobus1960
    01 sep 2013 18:58
  • Pioneer Software
    door robsel » 29 jan 2015 11:57 » in Vaste Pioneer systemen
    3 Reacties
    968 Weergaves
    Laatste bericht door Olaf79
    03 sep 2015 10:15
  • Software van PC5100
    door Moto » 04 nov 2014 22:51 » in Vaste VDO-Dayton systemen
    1 Reacties
    339 Weergaves
    Laatste bericht door kobus1960
    07 nov 2014 01:49
  • software veranderen
    door L Schotanus » 04 jan 2013 20:56 » in Mobiele Becker systemen
    3 Reacties
    1221 Weergaves
    Laatste bericht door L Schotanus
    29 mei 2013 22:46
  • Navigatie software installeren
    door jeroen2403 » 11 dec 2012 21:15 » in Overige merken -- VASTE INBOUW --
    1 Reacties
    1971 Weergaves
    Laatste bericht door reijerhuisman
    25 jun 2013 10:09
  • wat is de laatste software update
    door piotter » 26 jan 2013 17:15 » in Renault
    0 Reacties
    1545 Weergaves
    Laatste bericht door piotter
    26 jan 2013 17:15

Terug naar “Mobiele VDO-Dayton systemen”