content manager 2

Gebruikersavatar
marc1766
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 02 Sep 2010 17:43

content manager 2

Berichtdoor marc1766 » 02 Sep 2010 17:57

Hallo, als iemand straks problemen ondervindt na het CM2 geinstalleerd heeft dan heb ik de oplossing.
Als je een melding krijgt: Abnormal program runtime dan kan ik op verzoek de oplossing mailen. Heb dit via Becker hotline verkregen.
Had er zelf mee te maken gehad, en iedere keer kreeg ik een Error Na de setup.exe geinstalleerd te hebben die ik via becker kreeg, samen met een klen bestand wat in het register kwam was het opgelost.




Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 02 Sep 2010 18:36

En wat is het nut van oplossingen per PM op een forum?
Alsof het niet helemaal kosher is :roll:
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
marc1766
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 02 Sep 2010 17:43

Berichtdoor marc1766 » 06 Sep 2010 17:58

Gerritje schreef:En wat is het nut van oplossingen per PM op een forum?
Alsof het niet helemaal kosher is :roll:


Misschien heeft er helemaal niemand last van gehad, als dat zo is heeft het denk ik geen nut om uit te leggen hoe het is op te lossen.
Begrijp me niet verkeerd hoor, heb hier echt geen geheimen over, iedereen mag het weten, maar om nou iets neer te zetten waar misschien alleen ik mee te maken heb gehad, en voor de rest niemand, dan vraag ik me af wat het nut is.
Hoe vaak komt het niet voor op forums dat er iets gepost is, en wat later doet iemand een oproep over het zelfde en kunnen we weer van voor af aan beginnen, omdat ze geen gebruik maken van de zoek functie??? :o

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 06 Sep 2010 18:24

Nou, schrijf dan nog even een stukje over het hoe en waarom van dit probleem
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
HenkHuijskes
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 19 Dec 2010 13:17

Re: content manager 2

Berichtdoor HenkHuijskes » 19 Dec 2010 13:24

Hallo

Heb jij ook ervaring met de content manager en WIndows 7

Deze herkent de Becker Z250 namelijk niet

Misschien heb jij een oplossing?

Henk

Gebruikersavatar
marc1766
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 02 Sep 2010 17:43

Re: content manager 2

Berichtdoor marc1766 » 19 Dec 2010 19:56

HenkHuijskes schreef:Hallo

Heb jij ook ervaring met de content manager en WIndows 7

Deze herkent de Becker Z250 namelijk niet

Misschien heb jij een oplossing?

Henk


heb toevallig sinds kort windows 7, wel weer contact moeten zoeken met becker hotline voor een link met cm2 om vandaar te downloaden en te installeren, heb in het begin wel een paar foutmeldingen gekregen maar nugaat het goed.

Om de een of andere reden is de download rechtstreeks van becker niet goed waarom weet ik niet, en via de link na contact met hun gaat wel goed

Tip: eerst cm2 opstarten en dan pas de becker aansluiten

Gebruikersavatar
frankey66
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 28 Jun 2011 12:50

Re: content manager 2

Berichtdoor frankey66 » 28 Jun 2011 12:57

Beste Mark,

Ik heb dit probleem ook, hoe kom aan de oplossing . hoor graag van je.

groet,

Frank

Gebruikersavatar
Yannick1984
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 01 Jul 2012 23:57

Re: content manager 2

Berichtdoor Yannick1984 » 01 Jul 2012 23:59

Hallo, ik hoop dat deze topic nog wordt gelezen. Ik zit met precies hetzelfde probleem, mijn Content Manager 2 werkt niet meer onder Windows 7 (64 bits), eerder nog wel in Windows XP. Hoe kan ik dit oplossen? Ik wil graag het kaartmateriaal in mijn Becker Z201 updaten, maar dat lukt niet.

Ik hoor het graag! En alvast mijn hartelijke dank natuurlijk

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: content manager 2

Berichtdoor wmp » 02 Jul 2012 10:26

Probeer dit eens:

Rechtermuisklik op snelkoppeling CM --> Eigenschappen kiezen --> tab Compatibiliteit --> 'Dit programma uitvoeren in compatibiliteitsmodus voor:' aanvinken en kiezen voor bijvoorbeeld Windows XP SP2

Het kan zijn dat het programma alleen werkt onder bevoegdheidsniveau van Administrator. Dat staat op hetzelfde tabje onderaan, maar probeer eerst bovenstaande eens en laat eens weten hoe dat ging.
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
Yannick1984
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 01 Jul 2012 23:57

Re: content manager 2

Berichtdoor Yannick1984 » 02 Jul 2012 14:23

Nee, helaas. Elke keer als ik mijn navigatie aanzet dan krijg ik dezelfde foutmelding. Het programma zelf werkt wel trouwens. Op mijn laptop (Windows Vista) heb ik het zelfde probleem.

Gebruikersavatar
Yannick1984
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 01 Jul 2012 23:57

Re: content manager 2

Berichtdoor Yannick1984 » 02 Jul 2012 14:33

Ik krijg overigens elke keer een melding als deze: Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error! Ik heb al een beetje gegoogled maar kan niks vinden

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: content manager 2

Berichtdoor wmp » 02 Jul 2012 18:27

Is de Vista toevalligerwijze ook een 64 bits versie ?
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
Yannick1984
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 01 Jul 2012 23:57

Re: content manager 2

Berichtdoor Yannick1984 » 03 Jul 2012 12:55

Nee dit is een 32-bits versie. Ik heb het idee dat het probleem in het navigatiesysteem zit en niet in de software...


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Mobiele Becker systemen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten