Aanpassen software JVC KW-NX7000

Gebruikersavatar
SpeedyJB
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 Nov 2009 23:50

Aanpassen software JVC KW-NX7000

Berichtdoor SpeedyJB » 03 Nov 2009 00:09

Goedendag,

Ik ben op zoek naar een methode om de grafische interface van mijn JVC KW-NX7000 naar een fatoenlijk niveau te krijgen. Het systeem is gebasseerd op Windows CE 5.0, maar ik kan nergens vinden hoe ik het systeem kan manipuleren.

JVC heeft blijkbaar besloten de grafische interface van het systeem niet te fatsoeneren, hoewel ze met de KW-NT1 laten zien dat ze het best kunnen.

Geen idee wat kan, met welke software, of er mogelijk ergens andere oplossingen zijn?


Ik weet dat ik misschien beter had kunnen kiezen voor de KW-NT1, maar voordat ik daartoe over ga toch nog een poging om het met een software aanpassing beter te krijgen.

Ik ben benieuwd.

Groeten.




Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 03 Nov 2009 09:55

De NT1 is het goedkopere en kleinere broertje van de 7000. Ik ben dus nogal verbaasd te lezen dat die een betere GUI zou hebben dan z'n duurdere broer.
Of komt dat misschien omdat het display van de NT1 iets kleiner is, en lijkt het daarom beter?
Het aantal pixels is ook gelijk, zie http://www.jvc.nl/compare.php?ids%5B%5D ... 5D=KW-NT1E

Hoe je de GUI aan zou kunnen passen, geen idee...

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
falcon7
Junior Member
Junior Member
Berichten: 27
Lid geworden op: 07 Aug 2008 09:06

Berichtdoor falcon7 » 05 Nov 2009 10:47

Download the firmware updates en onderzoek deze. Wellicht kun je aan de hand van de opbouw wat leuks bedenken. Ik heb in eerdere posts beschreven hoe je de beveiliging van de updates kunt omzeilen.
Zie: http://www.navigatiehelpsite.nl/forum/v ... hp?t=12124

Heel veel succes. Ik heb er snel even naar gekeken, maar kon er weinig over vinden. Het moet zeer eenvoudig zijn om de bestaande interface op te leuken als je weet hoe de bestandsindeling moet zijn. Hier ben ik nog niet achter gekomen. Ik heb er ook maar heel even naar gezocht.

Gebruikersavatar
RudiR
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 Mei 2010 14:41

JVC KW-NX7000

Berichtdoor RudiR » 27 Mei 2010 14:50

Ik stoor me aan het openingsscherm met de melding dat ik zelf verantwoordelijk ben.
(Dat weet ik nu wel :-)
Weet iemand hoe je dit kan Hacken?

Ook zou ik graag een POI lijst met Europese LPG stations toevoegen.
Wie heeft tips?

Gr. Rudi

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 27 Mei 2010 16:09

Dat waarschuwingsscherm kun je niet verwijderen en zo hoort het ook.
Dat houdt verband met de wijze waarop de fabrikant de verantwoordelijkheid afwijst dan wel beperkt en heeft dus niets met betutteling te maken zoals wel een wordt gedacht.
Zie het maar als de waarschuwingen die op allerlei producten worden aangebracht incl rookwaren.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
my_fiero
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 Jan 2011 15:41

Re: Aanpassen software JVC KW-NX7000

Berichtdoor my_fiero » 05 Jan 2011 15:44

Ik lees dat de KW-NX7000 op win CE draaid,
Betekend dat dan dat er de tomtom voor win CE op kan draaien?

Gebruikersavatar
PJD
Normal Member
Normal Member
Berichten: 175
Lid geworden op: 30 Jun 2010 12:15

Re: Aanpassen software JVC KW-NX7000

Berichtdoor PJD » 05 Jan 2011 17:20

Dat zou dan mogelijk kunnen zijn, moet je wel er achter komen hoe.
Tomtom is bij mijn weten wel gestopt met versie's voor windows ce bij versie 7 dus nu een beetje achterhaald


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “JVC”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten