pioneer avic-F220

Alles met betrekking tot Dodge navigatie
Gebruikersavatar
marcelvanklaveren
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 Jan 2012 14:22

pioneer avic-F220

Berichtdoor marcelvanklaveren » 02 Jan 2012 14:46

Hallo allemaal,

Ik heb een autoradio van pioneer ( AVH-6300BT ) en een navigatie systeem van pioneer ( avic-F220 ) ingebouwd in mijn dodge ram 1500 pick up uit 2004.
Het probleem is: elke keer als ik aan het navigeren ben en mijn cruise control vast zet op een snelheid slaat het navigatie systeem uit, het scherm wordt zwart en doet het ook niet meer todat je de cruise control uitzet. Als je dan weer op de mode knop drukt krijg je het scherm te zien van het navigeren waar je was op het moment dat je op de knop drukte om de snelheid vast te zetten. Dit beeld blijft ook vast staan en beweegt niet meer.

Ik hoop dat iemand een oplossing voor mij heeft. Ik kom er niet uit.
De bedrading zit goed vast met isostekkers en ik heb ook geen stuurwiel bediening voor de radio dus dat kan volgens mij ook geen probleem opleveren.

Alvast bedankt.
Vr. groet Marcel 0654355680




Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: pioneer avic-F220

Berichtdoor wmp » 02 Jan 2012 14:50

Je hebt hem zelf ingebouwd ?
Van waar heb je de stroom voor de navigatie vandaan gehaald ?
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
marcelvanklaveren
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 02 Jan 2012 14:22

Re: pioneer avic-F220

Berichtdoor marcelvanklaveren » 02 Jan 2012 17:39

Hallo WMP,

De + draad van het navigatiesysteem had ik vast gemaakt aan de schakelaar waarmee je de voetpendalen naar voren kan halen, deze heeft een continu +. Ik kreeg van iemand de tip om dit te veranderen, ik heb het net veranderd en de + van navigatie bij de continu + van de radio gedaan. Het werkt nu perfect.
Even goed bedankt voot uw reactie.

Misschien weet u iets op nog een probleem waar ik op stuit.
Als ik een stad invoer geeft het navigatiesysteem geen opties bv. amsterdam, amstelveen, amersfoort.
Bij de straat namen doet hij dit ook niet, ik kan dit ook nergens aangeven in een menu,

Als u een idee heeft hoor ik het graag.

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: pioneer avic-F220

Berichtdoor wmp » 02 Jan 2012 18:27

ah, schakelaars en voetpedalen, ja, die zijn vaak met cruise controls verbonden. Bijvoorbeeld rem pedaal, en bij schakelbakken ook koppelingspedaal. In enkel geval zelfs gaspedaal.
Had al zo'n vermoeden dat de + iets te enthousiast ergens vandaan getrokken was :)

Op het moment dat je de cruisecontrol inschakelt, heeft die schakelaar feitelijk geen functie meer, en kan dus spanningsloos worden.
Die spanning kan dan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het voeden van de cruise control servo.

Zou dan dus eigenlijk ook zo moeten zijn dan, dat wanneer je cruise control ingeschakeld is, die schakelaar voor de voetpedaal verstelling niet meer werkt. Als dat zo is, dan klopt het helemaal.

Van je tweede vraag heb ik geen idee.
Mogelijk zit het er niet eens in, en verdwijnen er alleen steeds meer keuze letters naarmate de invoer vordert.
Hopelijk heeft iemand anders hier een antwoord op.
Succes = vaker opstaan dan je valt


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Dodge”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten