nogmaals topic over uitvallen van nve-077 ps navigatie

Gebruikersavatar
marcelaudi
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 04 Mar 2008 20:29

nogmaals topic over uitvallen van nve-077 ps navigatie

Berichtdoor marcelaudi » 04 Mar 2008 20:41

zoals zovelen heb ik ook problemen met mijn navigatie , nu heb ik jullie hulppogingen geprobeerd met het nadeel dat ik de toetsen die jullie beschrijven niet op mijn head -unit heb zitten .

mijn navigatie draait op de scherm van de CVA-1014RR head unit .

en heb dus een nve-077 ps .

ook bij mij gaat ie de software laden , waardoor hij op 1 derde van het balkje terechtkomt en dan niet verder gaat ,

bij stroomloos maken doet hij het nog 2 a 3 keer goed en dan heb ik hetzelfde probleem weer .

gisterenavond de laser maar schongemaakt maar dat mocht ook niet baten , dus zoek ik nu de juiste toetsencombinatei om het systeen een harde reset te geven .
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.




Gebruikersavatar
marcelaudi
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 04 Mar 2008 20:29

Berichtdoor marcelaudi » 04 Mar 2008 20:44

en hier het de andere kant van het frontje
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.

Gebruikersavatar
marcelaudi
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 04 Mar 2008 20:29

Berichtdoor marcelaudi » 04 Mar 2008 21:55

zal het dan toch aan de schrikkeljaar liggen , ik heb nu al tal van forums doorgelzen maar het is typisch dat men bijna allemaal problemen ermee hebben vanaf afgelopen donderdag .

http://www.alpine-extranet.de/phpBB2/vi ... =6659#6659

http://forum.pocketnavigation.de/thread ... r=0&page=2



toch maar eens de nderlandse vertegenwoordiger van Alpine bellen .

Gebruikersavatar
martinjes
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 07 Mar 2008 22:46

ook ik problemen met nve-077 ps navigatie

Berichtdoor martinjes » 08 Mar 2008 12:50

Tja , eigenlijk valt er nog weinig te zeggen he, want alle kenmerken over het uitvallen zijn bekend!
Ook ik ben van de partij. het rare is bij dat je de navigatie loskoppeld van de voeding en helemaal opnieuw opstart dan wel goed werkt en zijn geheugen blijft onthouden voor de rest van de dag, maar na een nachtje slapen dan weer niet meer opgestart geraakt. Dus eerst het beginscherm van alpine dan krijg je dvd laden met nieuwe software laden en dan zwart beeld en dan herhaald hij dit proces telkens weer opnieuw!om zot van te worden... Wie kan mij of beter (ons ) helpen met dit probleem?? Aanvankelijk dacht het eerst aan mijn navigatie lag maar blijkbaar zijn er nog gevallen die hetzelfde hebben, dit kan volgens mij geen toeval zijn!.

mvg

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 08 Mar 2008 12:57

http://www.navigatiehelpsite.nl/Forum/v ... 0867#60867
Het lijkt erop dat je dit item over het hoofd hebt gezien. :oops: Alleen duitsers en nederlanders schijnen hier last van te hebben en dat was bij het vorige schrikkeljaar in 2004 ook al het geval :?
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
martinjes
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 07 Mar 2008 22:46

probleem navigatie

Berichtdoor martinjes » 08 Mar 2008 19:29

Gerritje schreef:http://www.navigatiehelpsite.nl/Forum/viewtopic.php?p=60867#60867
Het lijkt erop dat je dit item over het hoofd hebt gezien. :oops: Alleen duitsers en nederlanders schijnen hier last van te hebben en dat was bij het vorige schrikkeljaar in 2004 ook al het geval :?


Bedankt voor de snelle reaktie en sorry voor de prive message!
Dus wat moet er nu gebeuren met de navigatie van alpine....
wachten op een nieuw jaar zonder schrikkeljaar?
naar alpine benelux bellen voor nieuwe dvd?
andere voorstellen??
Ik hoor het graag van iemand van jullie?
bedankt

Gebruikersavatar
martinjes
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 07 Mar 2008 22:46

uitvallen navigatie

Berichtdoor martinjes » 08 Mar 2008 19:46

Hey
Kheb ondertussen nog wat een beetje aan het surfen geweest en heb in de belgische kranten ontdekt dat er idd een probleem is met het schrikkeljaar ....
blijkbaar afwachten wat we kunnen doen..
link: http://www.gva.be/Antwerpen/2260/artike ... 4F19DF8%7D

indien intresse kan je eventjes lezen.

gegroet iedereen

Gebruikersavatar
MAN 14-220
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 16 Mar 2008 10:29

Uitvallende NVE-077PS waar aan het werk gekregen

Berichtdoor MAN 14-220 » 16 Mar 2008 10:43

Net als meerdere gebruikers had ook ik last van het uitvallen van de NVE-077PS na 29/2. Ik had last van hetzelfde, reeds eerder beschreven verschijnsel, opstarten met Alpine logo, zwart scherm, laden software tot 1/3 dan weer opstarten etc.

Op dat moment gebruikte ik versie 3.00 met map release '07. Stroomloos maken van het systeem voor 15 min werkte tot middennacht. Wat mij opviel was dat ik er het vorige schrikkeljaar geen last van had. Wat terug denkend realiseerde ik mij dat ik toen nog versie 2.10 gebruikte met map release '02. Pas later in 2004 had ik de nieuwe software gekocht met versie 3.00 en map release '04.

Hoe heb ik het systeem weer aan de gang gekregen (werkt nu alweer 3 dagen). Systeem opgestart, bij het verlichte Alpine logo de DVD eruit gehaald en de DVD met versie 2.10 en map release '02 erin gedaan. Systeem stroomloos gemaakt (stekker achterop DVD unit eruit gehaald) voor 1 uur. Opgestart met de oude software die dan geladen wordt. Toen de kaart verscheen en het systeem dus was opgestart de DVD eruit gehaald en die nieuwste (versie 3.00 map release '07) erin gedaan en het geheel laten laden. Het systeem werkt dan weer en bleef dus ook werken.

Misschien hebben andere hier ook wat aan aangezien ALpine geen gehoor geeft dan wel een $%#% antwoord. Op het Duitse forum schrijven ze van Alpine dat ze druk bezig zijn maar een dergelijk simpele oplossing hadden ze toch wel moeten kunnen verzinnen na 15 dagen lijkt mij.

In ieder gaval voor een ieder, succes ermee en veel navi plezier.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 16 Mar 2008 11:07

Deze software downgrade, want zo mogen we het toch wel noemen, lijkt inderdaad een workaround voor de opgetreden problemen. Maar natuurlijk heeft niet iedere gebruiker (nog) de beschikking over deze versie van de software. Ik hoop van harte dat je installatie het ook blijft doen.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 16 Mar 2008 15:04

Die Work-around heb ik inmiddels gelinkt en deels vertaald op het duitse forum http://forum.pocketnavigation.de/thread ... ost1940458

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Alpine”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten