Alpine INE S900R - geen setup of navigatie?

Gebruikersavatar
horch
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 Aug 2012 22:16

Alpine INE S900R - geen setup of navigatie?

Berichtdoor horch » 05 Aug 2012 22:22

Ik heb vandaag een Alpine INE S900R ingebouwd. Ik wacht nog op een adapter om de line out aan te sluiten op de fabrieksversterker van de auto, maar beeld en navigatie zou ik moeten hebben.

Nu heb ik niet de mogelijkheid om op de setup knop te drukken (blijft grijs). Hetzelfde geldt voor het invoeren van een bestemming van de navigatie (TMC lijst is de enige die selecteerbaar is). Enig idee waarom dit gebeurt? IPHONE connect wel via bluetooth en IPOD is aangesloten via de optionele kabel (lijkt ook te functioneren). Alle hulp is welkom.




Gebruikersavatar
Mathy
Average Member
Average Member
Berichten: 73
Lid geworden op: 04 Jan 2007 17:36

Re: Alpine INE S900R - geen setup of navigatie?

Berichtdoor Mathy » 07 Aug 2012 01:24

Heb je het draadje voor het handremsignaal aan massa gelegd? Geen idee of het er op zit, maar als het erop zit, moet het draadje aan massa of eigenlijk aan de handrem aangesloten zijn en in dat laatste geval de auto op de handrem staan. Veel fabrikanten hebben liever niet dat je onder het rijden gaat spelen met de navigatie. En bij eventuele gevolgen hun daarvoor aansprakelijk stelt.

Gebruikersavatar
horch
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 05 Aug 2012 22:16

Re: Alpine INE S900R - geen setup of navigatie?

Berichtdoor horch » 07 Aug 2012 06:08

Dat was het idd. Dank voor de reactie. Hier kan een slotje op.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Alpine”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten