RNS 310 of RNS 315?

Alles met betrekking tot
Audi, Seat, Skoda & Volkswagen navigatie
Gebruikersavatar
Blauwe Tand
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 03 Apr 2011 11:19

Re: RNS 310 of RNS 315?

Berichtdoor Blauwe Tand » 03 Apr 2011 18:30

Klopt. Maakt wellicht deel uit van het plus-pakket, maar rns310 ( samen met executive Plus) is in mijn geval voldoende om alles te laten functioneren.




Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Re: RNS 310 of RNS 315?

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 03 Apr 2011 18:52

Het gaat erom dat een RNS310 zonbder aanvulling helemaal niets kan!
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
dhelios
Starting Member
Starting Member
Berichten: 12
Lid geworden op: 15 Mar 2011 21:26

Re: RNS 310 of RNS 315?

Berichtdoor dhelios » 04 Apr 2011 11:47

Hoe kan dit nou? Ik snap er niets meer van :?

Gebruikersavatar
speedy2000
Average Member
Average Member
Berichten: 98
Lid geworden op: 28 Jul 2007 20:58

Re: RNS 310 of RNS 315?

Berichtdoor speedy2000 » 13 Apr 2011 12:52

een rns 310 heeft een telefoonvoorbereiding plus nodig om handsfree te kunnen bellen,
een rns 315 heeft een geïntegreerde telefoonvoorbereiding en heeft dus geen houder (plus) nodig.

Hoewel het vroeger zo was dat je een adapter nodig had om de bluetooth te kunnen laten werken,
is dit bij de laatste versie rns310 te coderen dat er geen telefoonadapter meer in de houder hoeft te zitten.

hierdoor kan je de telefoon gewoon op je rns bedienen zonder een extra adapter te hoeven kopen

Gebruikersavatar
rob.strik
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 Mei 2012 23:25

Re: RNS 310 of RNS 315?

Berichtdoor rob.strik » 08 Mei 2012 23:34

Ik ga zaterdag mjin nieuwe polo bluemotion ophalen. Ik heb een executive plus pakket. Daar zit een telefoonvoorbereiding in.
Nu komt de dealer 4 dagen voor aflevering met de opmerking dat als ik mijn telefoon wil gebruiken dat ik een bluetooth dongle moet laten inbouwen a raison van € 150,-.
Op het forum lees ik dat de telefoon gewoon moet werken. Wie kan hier wat zinnigs over zeggen?

Gebruikersavatar
ehutink
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 Jul 2011 08:26

Re: RNS 310 of RNS 315?

Berichtdoor ehutink » 09 Mei 2012 12:35

Ik heb een rns310
Een tel houder was ingebouwd
Een passende houder voor de telefoon komt daar im mijn geval daar bij
Een touch- dongle is hierin waardeloos, dan kun je je tel niet via de rns bedienen
Ik heb een bt-iphone houder. Alles werkt dan via de rns en de stuurknoppen.
De tel hoeft er dan niet in te zitten maakt altijd bt contact

De houder is wel handig mbt bedienen van de tel.
( zoals ik nu doe

Gebruikersavatar
Maisonliberte
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 14 Feb 2016 12:53

Re: RNS 310 of RNS 315?

Berichtdoor Maisonliberte » 14 Feb 2016 15:41

Weet iemand of je op de rns 310 of de rns 315 een 6 cd wisselaar kunt aansluiten en hoe? :doh:


Terug naar “V.A.G”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 3 gasten