Flitspalen die niet reageren

Gebruikersavatar
giljom
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 14 Feb 2008 19:39

Flitspalen die niet reageren

Berichtdoor giljom » 28 Feb 2008 20:50

Weet iemand hoe het komt dat als ik langs bepaalde flitspalen rijd hij geen geluid geeft, dus geen melding, en nog tands staat die daar al een tijdje, zit daar geen camera in , of hoe komt dat, graag uw antwoord




Gebruikersavatar
Higgy
Moderator
Moderator
Berichten: 1762
Lid geworden op: 16 Nov 2003 15:42

Berichtdoor Higgy » 28 Feb 2008 20:56

Je vraag is wel heel kort, ietwat onduidelijk.
Ik neem aan dat je een TomTom of PNA hebt met TT software. Dat laatste heb ik ook. Je moet separaat de bestanden laden met flitspalen (dat zul je gedaan hebben, anders zou je geen enkele paal zien op je TT-scherm). Dan dien je in het programma TomTom ook nog aan te geven onder POI, meestal met een vinkje ervoor, dat je gewaarschuwd wilt worden voor flitspalen. Je kunt ze nl. wel geladen hebben, maar er voor gewaarschuwd worden is een tweede.
Lijsten met POI's bevatenne nl. vaak van alles, van autowasstraat tot zwembad, en stel je voor dat die allemaal aan zouden staan...dat dien je dus zelf aan te geven.
Maar, terzijde, konden ze je dit bij TomTom niet vertellen, toen je met je registratienummer contact met hen opnam, zoals iedereen die een legale TT heeft, zou doen?

Hoop dat je zo wat verder komt.
iPhone 6 met Sygic, Waze, Navmii
TomTom One XL Europa

Gebruikersavatar
giljom
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 14 Feb 2008 19:39

Berichtdoor giljom » 28 Feb 2008 21:04

Ja ik heb een TT one xl europa, maar in 95 % van de gevallen geeft hij het aan , en het is aangevinkt, maar af en toe geeft hij een paal niet aan , en die staat daar al een tijdje, hoe komt dat

Gebruikersavatar
Higgy
Moderator
Moderator
Berichten: 1762
Lid geworden op: 16 Nov 2003 15:42

Berichtdoor Higgy » 28 Feb 2008 23:04

Dan is je bestand met POI's niet up-to-date.
Is dit niks voor je: http://www.tomtom.com/plus/service.php?ID=8 ?
iPhone 6 met Sygic, Waze, Navmii
TomTom One XL Europa

Gebruikersavatar
giljom
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 14 Feb 2008 19:39

Berichtdoor giljom » 28 Feb 2008 23:54

Ik heb een jaar abbonement genomen bij tomtom, heb ik dan alle dagen de laaste updat,s, en hoe dikwijls worden die bijgewerkt

Gebruikersavatar
kobus1960
Senior Member
Berichten: 893
Lid geworden op: 21 Feb 2006 02:43
Locatie: Alblasserdam, 2951

Berichtdoor kobus1960 » 29 Feb 2008 00:11

Bij een abonnement op TT flitspalen update je met TT home, dit gebeurd zeker 1 keer in de week.
Verder zet je de boel aan in het menu Flitspalen/kasten, naam ben ik even kwijt.
Het is aan of uit.
Het zetten van vinkjes bij poi's is hier niet van toepassing, dit werkt wel met programma's als Poi-edit icm
www.flitspaal.nl , om maar een voorbeeld te noemen.

Nadeel van Poi-edit is dat de Poi-iconen onherstelbaar veranderen bij updaten van besturingssoftware TT.
Herstellen is in dat geval alleen mogelijk door te downgraden, blijft allemaal wel werken, maar ziet er niet
meer uit.

e.e.a. wordt perfect uitgelegd bij www.jouwnav.nl , specialisatie; PNA's en vooral TT, daar waar je dezelfde
vraag ook hebt neergelegd. 8)
MVG,
Kobus

TT Start 60 Europa, lifetime uptdates + flitsabbo.
Samsung S3 Neo, Sygic 14.5.5. Benelux, benenwagen.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “TomTom”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten