Hulp gevraagd - winlink s100

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor wmp » 08 Feb 2014 18:41

bruijntje schreef:Hoe krijg ik hier die foto's te zien heb het nu gedaan met een linkje maar dat ziet er niet
zo lekker uit.
Onderaan op het tabblad 'Bijlage toevoegen' drukken.
Heb het aangepast voor je.
Succes = vaker opstaan dan je valt




Gebruikersavatar
bruijntje
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 02 Feb 2014 20:37

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor bruijntje » 09 Feb 2014 14:18

OK ik heb een paar fotootjes gemaakt voor alle duidelijkheid heb ik rode cirkels geplaatst.
dit is om het zonder bijschrift te kunnen doen, voor komt verwarring :lol:

als dit niet lukt kan ik helaas niets voor je betekenen, succes ermee !!!!
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.

Gebruikersavatar
bruijntje
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 02 Feb 2014 20:37

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor bruijntje » 11 Feb 2014 00:08

@fredief en ??? werkt het ????

Gebruikersavatar
Freddief
Starting Member
Starting Member
Berichten: 23
Lid geworden op: 26 Jan 2014 23:41

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor Freddief » 11 Feb 2014 10:04

Ik heb nog niet gekeken maar weet al wel dat mijn menu anders is.

Gebruikersavatar
Daneron
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 Feb 2014 00:21

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor Daneron » 11 Feb 2014 14:43

Eenvoudige modus? zoek de knop met geavanceerde modus ;-)

Gebruikersavatar
Freddief
Starting Member
Starting Member
Berichten: 23
Lid geworden op: 26 Jan 2014 23:41

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor Freddief » 11 Feb 2014 18:13

nou Danone, laat dat het nu zijn waar ik al lang naar opzoek ben, maar dat nog niet gevonden te hebben.

Gebruikersavatar
Daneron
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 Feb 2014 00:21

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor Daneron » 11 Feb 2014 18:20

Het is Daneron Fred !

on topic..

De modus staat bij instellingen, zoek de knop met instellingen in het menu, klik daarop, ergens op de bladzijde moet modus staan. (bij geavanceerd staat onderaan eenvoudige modus andersom staat geavanceerd bovenaan !

Gebruikersavatar
Freddief
Starting Member
Starting Member
Berichten: 23
Lid geworden op: 26 Jan 2014 23:41

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor Freddief » 11 Feb 2014 19:29

sorry Daneron, het probleem is dat al deze radio's hetzelfde zijn alleen met een andere software als ik hierboven kijk dan is het menu heel anders, dat is dus het probleem , maar is het mogelijk om nieuwe software in deze autoradio te zetten? ?

Gebruikersavatar
Daneron
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 Feb 2014 00:21

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor Daneron » 11 Feb 2014 19:38

De S100's hebben allemaal hetzelfde menu of je hebt een ouders versie ! de S60 heeft namelijk wel een ander menu.

Onderstaand is de S100

Afbeelding

De S60

Afbeelding

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor wmp » 11 Feb 2014 21:51

Belettering van de knopjes (de teksten) is ook anders tussen de 100 en de 60. Als ik die met de foto's uit de eerste posting vergelijk, moet hij toch echt de 100 hebben.
Maar de software versie, is die ook ergens te vinden in de instellingen menu ?
Vergelijk deze eens met elkaar, misschien een oude versie van de software, die eerst ge-updatet moet worden.
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
Freddief
Starting Member
Starting Member
Berichten: 23
Lid geworden op: 26 Jan 2014 23:41

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor Freddief » 11 Feb 2014 22:44

nou mijn menu is dus zoals de foto auris, heb vanavond weer geprobeerd in geavanceerde instellingen te komen maar mij lukt het niet en dat vinken die ik waarschijnlijk moet uitvinken vindt ik al helemaal niet.
Wie woont er dicht bij Almelo ??

Gebruikersavatar
Freddief
Starting Member
Starting Member
Berichten: 23
Lid geworden op: 26 Jan 2014 23:41

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor Freddief » 11 Feb 2014 23:23

wmp je hebt het ook over up-daten maar kan dat dan ? En waar en hoe?

Gebruikersavatar
bruijntje
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 02 Feb 2014 20:37

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor bruijntje » 12 Feb 2014 11:17

Eerst Maar uit zoeken welke versie je hebt.
S100 is windows ce. Maar er zijn ook android versies in om loop.

Gebruikersavatar
Freddief
Starting Member
Starting Member
Berichten: 23
Lid geworden op: 26 Jan 2014 23:41

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor Freddief » 12 Feb 2014 13:02

Mijn radio is gekocht bij Aliexpress en met de volgende specificaties, weet niet of jullie er iets aan hebben maar hoor het graag.
Free Shipping New A8 Chipset S100 Car Radio GPS for Toyota Auris Auto DVD Support 3G WiFi 1080P Video Player CPU 1GHz DDR 512M

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor wmp » 12 Feb 2014 13:55

Je zal eerst de software versie moeten zien te vinden.
Denk wel dat het windows ce is wat er op draait, maar zolang je de versie nummer van die software niet hebt, kan je niets zinnigs zeggen over update mogelijkheden.
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
Freddief
Starting Member
Starting Member
Berichten: 23
Lid geworden op: 26 Jan 2014 23:41

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor Freddief » 12 Feb 2014 14:18

en hoe kom ik daar achter dan?

Gebruikersavatar
kobus1960
Senior Member
Berichten: 893
Lid geworden op: 21 Feb 2006 02:43
Locatie: Alblasserdam, 2951

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor kobus1960 » 25 Feb 2014 21:51

Even googlen verteld dat jouw navi Bluetooth 2.0 gebruikt, A2DP profiel.
Samung S4 gebruikt Bluetooth 4.0 gebruikt, A2DP profiel. Dan combineert niet.
Ik vermoed dat de BT 2.0 layout van jouw navi geen update naar 4.0 aankan.
MVG,
Kobus

TT Start 60 Europa, lifetime uptdates + flitsabbo.
Samsung S3 Neo, Sygic 14.5.5. Benelux, benenwagen.

Gebruikersavatar
Freddief
Starting Member
Starting Member
Berichten: 23
Lid geworden op: 26 Jan 2014 23:41

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor Freddief » 25 Feb 2014 22:20

Dank voor deze informatie maar wat kan ik nu doen? Kan ik deze zelf updaten ?

Gebruikersavatar
kobus1960
Senior Member
Berichten: 893
Lid geworden op: 21 Feb 2006 02:43
Locatie: Alblasserdam, 2951

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor kobus1960 » 25 Feb 2014 22:23

Met alle respect, maar volgens mij is het gewoon niet mogelijk, hardwareprobleem.

Ik vermoed dat de BT 2.0 layout van jouw navi geen update naar 4.0 aankan.
MVG,
Kobus

TT Start 60 Europa, lifetime uptdates + flitsabbo.
Samsung S3 Neo, Sygic 14.5.5. Benelux, benenwagen.

Gebruikersavatar
Freddief
Starting Member
Starting Member
Berichten: 23
Lid geworden op: 26 Jan 2014 23:41

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor Freddief » 11 Mei 2014 13:38

Naar nu blijkt was de software wat de oorzaak van alles was, naar een mail te hebben gestuurd dat het me nog steeds niet is gelukt kreeg ik nieuwe software opgestuurd . Het blijkt dat veel van deze radio/ navigatie systemen gevoelig zijn voor andere navigatie software.

Gebruikersavatar
bruijntje
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 02 Feb 2014 20:37

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor bruijntje » 11 Mei 2014 15:57

hoe bedoel je andere software ??
navigatie software ??
de mijne liep gisteren op een lange rit uit frankrijk helemaal vast.
zelfs Mp3 SD was van streek, herstelde wel weer maar navigatie SD starte niet meer op.
het pad dat de navigatie nodig had als start adres stond vol met allerlei chinees tekens.
ook de layout met volume schuiven was niet helemaal top.
morgen maar een een telefoontje plegen, gelukkig hebben we de bon nog :-)

Gelukkig heb ik een backup, maar die heb ik dus niet in het dashboard kastje liggen.
morgen maar eens kijken of alles weer werkt

Gebruikersavatar
Freddief
Starting Member
Starting Member
Berichten: 23
Lid geworden op: 26 Jan 2014 23:41

Re: Hulp gevraagd - winlink s100

Berichtdoor Freddief » 11 Mei 2014 18:41

Zoals ik gehoord hebt is de software die er op zat igo 8 Windows opstart probleem veroorzaakt en daardoor geen satellieten ontvangt, deze radio's zit navigatie software in van Android.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Overige merken -- VASTE INBOUW --”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten