Opstartlogo Alpine INA-333R veranderen

Gebruikersavatar
Alleman
New Member
New Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 23 Mar 2007 17:33

Niks werkt schijnbaar

Berichtdoor Alleman » 24 Mar 2007 17:41

Dank je hiervoor dat is al iets alleen kom ik er niet verder mee .
Ik zelf heb ook iets fout gezegd hier ik dacht eigenlijk dat ik de Alpine ina N333rs had
die heb ik dus niet
Wat ik wel heb is de Alpine ina N333r
Het zal moeten kunnen want het systeem heeft nu een logo van een crysler en ikzelf wil er graag de mazda in
ik heb gevonden wat je me aangaf door op de Tel/band tezoeken naar de modus fm2 zover kom ik .
maar dan komt het
overal waarop ik dan klik of het nu ok is of return of elk ander knopje zoals in de instructie is beschreven
hoor ik alleen maar die piep toontjes die duiden erop dat er achter dat knopje geen optie zit .
ik kom er gewoon niet mee verder .
moet het dvdtje er in blijven/eruit?? of wat doe ik verkeerd wat een ander wel lukt
Ik hoop op jullie reacties en hulp




Gebruikersavatar
Alleman
New Member
New Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 23 Mar 2007 17:33

hiervoor alvast bedankt

Berichtdoor Alleman » 24 Mar 2007 17:46

Mr.BS schreef:Met het knopje 'tuner band' kun je omschakelen tussen FM1 -> FM2 -> FM3 -> AM -> LW -> FM1 etc.etc
Zodra je FM2 ziet kun je de volgende stap uitvoeren....


Bedankt alvast ,alleen kom ik nog niet erg verder .
Elke optie die ik daarna kies zoals ok of return word meteen beantwoord met korte piepjes ..
ik heb btw een verkeerd merk opgegeven ik heb niet de ina n333rs mar de Alpine ina N333R
ook hier moet je je logo,s kunnen aanpassen aangezien er nu een logo van crysler instaat
Dus wat doe ik verkeerd en hoe verder???

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 24 Mar 2007 20:28

Middels de volgende combinatie moet het werken:

Modus FM2, OK, Return, T Info, Return, 111 (voor Alpine Logo), uit, aan

Die 111 kan je dan veranderen in een andere code om je log te veranderen.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Alleman
New Member
New Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 23 Mar 2007 17:33

Re opstart logo veranderen

Berichtdoor Alleman » 24 Mar 2007 21:31

Hoi Toho

Helaas lukt hetgeen hier staat me niet of ik doe echt iets niet goed
ik ga naar de modus fm2/ klik op ok (beep beep ) klik op return (beep beep) dan klik ik op T info dan schijnbaar gebeurt er iets wat weet ik niet
Klik ik op return (beep beep) en dan mot ik iets zien waar ik naar ik aanneem een getal of iets kan invoeren alleen kom ik daar nooit
zodra ik modus fm2 heb en op ok druk vraagt het systeem me of ik de huidige positie wil opslaan aan de geheugenpunten en veel verder kom ik dus niet

Hellaas
heb je nog andere oplossingen ??

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 25 Mar 2007 08:32

Ik weet niet of je wel iets moet zien waar je een getal kan invoeren. Als je daar nou gewoon een getal intypt, werkt het dan niet? Je moet je positie idd niet opslaan, maar daarom druk je ook op return.

Groeten,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Mr.BS
Normal Member
Normal Member
Berichten: 183
Lid geworden op: 09 Jun 2004 19:47
Locatie: Maasbommel

Berichtdoor Mr.BS » 26 Mar 2007 19:22

Niet denken, gewoon drukken :roll:
Je krijgt idd niks te zien.......dus de hele riedel achter elkaar met 215 (voor Mazda) en uit en.....AAN!
Even voor de duidelijkheid...... 2, 1 en 5 zijn gewoon desbetreffende presets.

Gebruikersavatar
Alleman
New Member
New Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 23 Mar 2007 17:33

Yeehaa

Berichtdoor Alleman » 08 Apr 2007 13:15

EEEjjjjj ik heb het eindelijk voor mekaar gekregen .
Bedankt voor jullie hulp
Misschien handig om bij de allereerste uitleg door toho gelijk erbij te vermelden dat je gewoon moet drukken en verder nergens op moet letten .
voor leken zoals mij is het namelijk wartaal wat er staat en als je tegen een leek zegt gewoon doen en niet nadenken .
leken snappen dat meteen :lol:

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 09 Apr 2007 08:21

Goed om te horen dat het gelukt is! Het leek mij duidelijk dat je gewoon door moest drukken en nergens op moest letten, maar toch bedankt voor de aanvulling. Dan is het voor anderen wellicht wat duidelijker.

Veel plezier met het nieuwe logo,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Alpine”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten