Opstartlogo Alpine INA-333R veranderen

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Opstartlogo Alpine INA-333R veranderen

Berichtdoor Toho_NL » 01 Mei 2004 19:56

Hallo allemaal,

Ik las vandaag op een Duits forum dat je het logo van Alpine kunt veranderen in allerlei automerken. Ik zal hieronder neerzetten hoe je dit moet doen en welke code je dan nodig hebt voor welk logo. Succes allemaal!

Modus FM2, OK, Return, T Info, Return, 111 voor Alpine Logo, uit, aan, klaar :).

Je kunt ipv 111 ook een andere code intypen (en dan krijg je dus een ander logo). De andere (bij mij bekende) logo's zijn:

111 Alpine
112 AMG
113 Mercedes
114 Chrysler
115 BMW
116 Audi
121 Seat
122 Maserati
123 Hyndai
124 Lancia
125 Daewoo
126 MG
211 Land Rover
212 Renault
213 Peugeot
214 Subaru
215 Mazda
216 Volkswagen
221 ///M (Het M-logo van BMW?)
222 Mini
223 Smart
311 Alfa
312 Mitsubishi
313 Nissan
314 Opel
315 Citroen
316 Rover
411 Bentley
412 Lotus
413 Rover
414 Fiat
415 Aston Martin
416 Saab
511 Volvo
512 Jaguar
513 Jeep
514 Chevrolet
515 Toyota
516 Lexus
611 Scania
612 Acura
613 Scania
614 Lamborgini
615 Ford
616 Porsche

Laat maar even weten of het gelukt is :).

Groetjes,

Toho_NL.

P.s. bron: http://navi-forum.net/board/viewtopic.php?t=4420&postdays=0&postorder=asc&start=15

[edit] Ik heb op 10 juni Renault toegevoegd aan de lijst [/edit]

[edit] Ik heb op 15 augustus Land Rover, Peugeot, Smart, Subaru en Mazda toegevoegd aan de lijst. Ook zijn er kleine foutjes uitgehaald (met dank aan Mitch) [/edit]
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!




Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 05 Mei 2004 09:44

Iemand die dit al geprobeerd heeft? Mijn oom heeft zo'n systeem (en een Audi) en die zegt dat het prima werkt :).

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
recaro2
New Member
New Member
Berichten: 6
Lid geworden op: 01 Mei 2004 22:43
Locatie: limburg

logo

Berichtdoor recaro2 » 05 Mei 2004 23:04

werkt perfect zouden ze ook bij becker moeten doen bedankt voor de tip
:lol:

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 05 Mei 2004 23:48

Ja graag gedaan!

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
spooky32
Junior Member
Junior Member
Berichten: 38
Lid geworden op: 03 Feb 2004 13:03

werkt super

Berichtdoor spooky32 » 07 Mei 2004 13:28

gaafffff super werkt perfect :lol: :lol: :lol: :lol:

Gebruikersavatar
Susske
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 Mei 2004 13:58
Locatie: nb

Berichtdoor Susske » 10 Mei 2004 19:25

Renault staat er niet bij :(

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 10 Mei 2004 19:28

Ik heb deze nummers slechts van een Duitstalig forum... Kan je dus niet helpen met het nummer voor Renault. Lijkt mij echter dat die wel moet bestaan en dus is een mogelijkheid om dit te achterhalen de overige toetscombinaties te proberen (weet niet hoeveel toetsen je hebt en hoeveel combinaties er dan nog mogelijk zijn...). Alpine bellen heeft geen nut, want dat hebben enkele Duitsers ook al gedaan en bij Alpine zeggen ze dat er helemaal geen mogelijkheden bestaan om het logo te veranderen. Na enig aandringen (en zeggen dat het ze reeds gelukt is) zeggen ze dat ze de codes niet kunnen / mogen geven ivm bedrijfsbelangen (of iets dergelijks). Mocht je het gaan proberen, laat dan even weten welke code het is (als ie erin staat).

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Mr.BS
Normal Member
Normal Member
Berichten: 183
Lid geworden op: 09 Jun 2004 19:47
Locatie: Maasbommel

Berichtdoor Mr.BS » 10 Jun 2004 19:50

Gebruik 212 voor Renault, maar dat had je zelf ook uit kunnen proberen....;)

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 10 Jun 2004 20:07

Ik heb Renault toegevoegd aan bovenstaande lijst :).

Succes ermee,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
romeo117
Starting Member
Starting Member
Berichten: 14
Lid geworden op: 09 Mei 2004 11:41
Locatie: alkmaar

lukt niet, doe ik wat fout?

Berichtdoor romeo117 » 28 Jul 2004 07:39

Ik heb al een tijdje geprobeerd mijn opstartlogo te veranderen maar er gebeurt helemaal niks.
Komt dat soms omdat ik de INA later heb laten inbouwen? Start met standaardlogo op en niks anders.
Ben ook al langs de dealer geweest en die komt er ook niet uit.
Kan ik hiervoor gewoon de importeur bellen?

Bedankt voor terugbericht.

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 28 Jul 2004 08:53

Heb je de INA-333R? Het zou hiermee gewoon moeten kunnen werken. Dat hij later is ingebouwd lijkt me geen probleem. Weet je zeker dat je het op de juiste manier doet? Er zijn namelijk al wel enkelen die het wel voor elkaar hebben gekregen.

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
romeo117
Starting Member
Starting Member
Berichten: 14
Lid geworden op: 09 Mei 2004 11:41
Locatie: alkmaar

logo

Berichtdoor romeo117 » 29 Jul 2004 09:02

Ik heb zeker de INA 333R, ik ga nog verder proberen. Het zal me moeten lukken. Ik heb van de inbouw dealer het telefoonnummer gehad van Alpine in Nederland en samen komen we er zeker uit. :shock: Hoop ik.

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 29 Jul 2004 10:00

Hallo,

Uit reacties op het duitse forum heb ik begrepen dat dit feature bedoeld is voor OEM's (Original Equipment Manufacturers), dus voor de automobielfabrikanten. Niet voor de particulier, zie http://navi-forum.net/board/viewtopic.php?p=57830#57830

Daar is dus verder niks mis mee als je het er zelf op zet, echter Alpine mag en dus zal het NIET ondersteunen. Het wordt om die reden dan ook ontraden om Alpine daarover te benaderen.

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
romeo117
Starting Member
Starting Member
Berichten: 14
Lid geworden op: 09 Mei 2004 11:41
Locatie: alkmaar

Berichtdoor romeo117 » 29 Jul 2004 20:28

Hiep hiep, het is gelukt!!!! Wat ik fout deed weet ik nog steeds niet maar er staat nu wat anders.

Bedankt voor de reacties.

Gebruikersavatar
Mitch
New Member
New Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 15 Aug 2004 10:59
Locatie: Rotterdam

Berichtdoor Mitch » 15 Aug 2004 11:01

He bedankt voor de tip het is gelukt.
Trouwens 211 is Land rover, 213 is Peugeot.

Thanxs

Gebruikersavatar
Mitch
New Member
New Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 15 Aug 2004 10:59
Locatie: Rotterdam

Berichtdoor Mitch » 15 Aug 2004 11:01

He bedankt voor de tip het is gelukt.
Trouwens 211 is Land rover, 213 is Peugeot.

Thanxs

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 15 Aug 2004 11:24

Bedankt voor de aanvullingen! Ik heb de lijst bijgewerkt. Als je er nog meer weet.... :).

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 15 Aug 2004 11:35

Even een vraagje... Zou je eens willen kijken of BMW daadwerkelijk 114 is en Audi 115? Er zijn enkelen die anders beweren.

Groetjes en alvast bedankt,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Mitch
New Member
New Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 15 Aug 2004 10:59
Locatie: Rotterdam

Berichtdoor Mitch » 15 Aug 2004 12:50

Hoi Toho_NL,

Bij mij zijn:

112 AMG
113 Mercedes
114 Chrysler
115 BMW
116 Audi
131 - 136 is niets
214 Subaru
215 Mazda
221 ///M (M logo van BMW)
223 Smart
224 - 226 is niets

Groetjes,

Mitch

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 15 Aug 2004 13:15

Hey hartstikke bedankt! Ik heb de lijst wederom bijgewerkt :).

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Arnie82
Starting Member
Starting Member
Berichten: 11
Lid geworden op: 26 Apr 2006 21:10

Berichtdoor Arnie82 » 01 Okt 2006 22:57

Weet iemand of dit trucje ook werkt op de INA-N033R?

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 02 Okt 2006 11:34

Voor zover ik weet gaat dit niet. Je kan het gewoon proberen en kijken of het dan verandert. Echter, ik meen me te herinneren dat dit daarbij niet mogelijk was (weet het echter niet helemaal zeker).

Groeten,

Toho_NL.

P.s. als je het probeert, laat je ons het resultaat dan even weten?
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Mr.BS
Normal Member
Normal Member
Berichten: 183
Lid geworden op: 09 Jun 2004 19:47
Locatie: Maasbommel

Berichtdoor Mr.BS » 02 Okt 2006 12:44

Gaat met de 033 ook, op dit (Duitse) forum kun je de nodige info vinden.

Gebruikersavatar
Alleman
New Member
New Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 23 Mar 2007 17:33

Het lukt me voor geen meter

Berichtdoor Alleman » 23 Mar 2007 17:47

Hallo mensen
Ik zou ook graag het huidige logo willen wijzigen alleen ik snap de uitleg niet eens
klik Modus fm2
Ik kan dat fm2 nergens vinden wie kan het iets makkelijker uitleggen ik kom er niet uit

iemandddd??

Alvast bedankt

Gebruikersavatar
Mr.BS
Normal Member
Normal Member
Berichten: 183
Lid geworden op: 09 Jun 2004 19:47
Locatie: Maasbommel

Berichtdoor Mr.BS » 23 Mar 2007 23:17

Met het knopje 'tuner band' kun je omschakelen tussen FM1 -> FM2 -> FM3 -> AM -> LW -> FM1 etc.etc
Zodra je FM2 ziet kun je de volgende stap uitvoeren....


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Alpine”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten