TomTom 720

Gebruikersavatar
victorvdb
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 15 Apr 2008 20:56

TomTom 720

Berichtdoor victorvdb » 15 Apr 2008 21:03

Ik heb zojuist met tomtom home de nieuwste updates op mijn apparaat gedownload
maar ik heb hem per ongeluk te vroeg van het station genomen. Nu elke keer als
ik hem wil aanzetten komt dat groene schermpje met die GPS en rechtsonder zo'n
CD-achtig pictogram en begint er een groot rood bolletje te knipperen met een wit
kruis erin, help mij! Weet iemand of ik ergens de standaard backup kan verkrijgen,
want ik heb geen backup van het apparaat gemaakt.




Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 15 Apr 2008 21:11

Heb je al op de TT site gekeken? Bij FAQ of zo?
Je zult ongetwijfeld niet de eerste zijn die zoiets overkomt :oops:

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 15 Apr 2008 21:46

Dan heb je in ieder geval een verschrikkelijk leuk lichtgevend object voor in de huiskamer of voor op het dashboard.
En voor dat geld :?
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Renaultfreak!
New Member
New Member
Berichten: 6
Lid geworden op: 22 Jun 2008 16:54

Berichtdoor Renaultfreak! » 24 Jun 2008 23:40

Je moet inderdaad even contact opnemen met Tomtom.
Die sturen je dan een bestandje wat je er op moet zetten (instructies krijg je meegeleverd) en dan moet het weer werken.
Succes!


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “TomTom”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten