Tom Tom One IQ Routes edition doet vreemd

Gebruikersavatar
Sjembek
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 29 Sep 2013 12:31

Tom Tom One IQ Routes edition doet vreemd

Berichtdoor Sjembek » 29 Sep 2013 12:38

Ik heb al 4 jaar veel plezier gehad van m'n TomTom One IQ Routes Edition. Afgelopen week heeft m'n vrouw 'm gebruikt in Frankrijk maar toen ze 'm in wilde stellen voor de terugreis deed ie ineens raar. Als je 'm nu aanzet dan blijft alleen het TomTom logo in beeld staan en hij wil ook niet meer uit. Als ik de aan/uit knop ingedrukt houdt dan gaat ie wel uit maar daarna ook meteen weer aan. Ik heb 'm al een keer helemaal leeg laten lopen en aan de pc gehangen. Daarna kon ik 'm wel weer aanzetten en moest toen weer de taal, kilometers en tijd instellen. Bij het instellen van de tijd is het afgelopen, ik kan dan wel op OK drukken maar er gebeurd dan niks.

Is mijn TomTom nog te redden of moet ik aan nieuwe?




Gebruikersavatar
kobus1960
Senior Member
Berichten: 893
Lid geworden op: 21 Feb 2006 02:43
Locatie: Alblasserdam, 2951

Re: Tom Tom One IQ Routes edition doet vreemd

Berichtdoor kobus1960 » 30 Sep 2013 11:14

Lijkt op de "dode" accu.
Hou m even aan de spanning en reset de TT
met het resetknopje aan de onderzijde, doe
je met bv. een paperclip. Houdt dit knopje
minimaal 10 sec. ingedrukt en kijk of dit werkt.
Werkt dit, dan alleen met spanning erop gebruiken.
Het komt bij sommige modellen voor dat een
dergelijke accu voor blijvende problemen zorgt.
MVG,
Kobus

TT Start 60 Europa, lifetime uptdates + flitsabbo.
Samsung S3 Neo, Sygic 14.5.5. Benelux, benenwagen.

Gebruikersavatar
Sjembek
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 29 Sep 2013 12:31

Re: Tom Tom One IQ Routes edition doet vreemd

Berichtdoor Sjembek » 30 Sep 2013 11:33

Bedankt voor je reactie maar ik zie geen resetknopje aan de onderkant. Alleen de ingang voor het kabeltje.

Gebruikersavatar
kobus1960
Senior Member
Berichten: 893
Lid geworden op: 21 Feb 2006 02:43
Locatie: Alblasserdam, 2951

Re: Tom Tom One IQ Routes edition doet vreemd

Berichtdoor kobus1960 » 30 Sep 2013 11:43

Mijn fout, ik had een ander type voor ogen.
Resetten met deze doe je door de on/off knop
vast te houden (spanning erop) totdat je tromgeroffel
hoort, in de link hieronder te lezen. :oops:

http://uk.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/6965/~/how-do-i-reset-my-device-if-it-freezes-or-does-not-start%3F
MVG,
Kobus

TT Start 60 Europa, lifetime uptdates + flitsabbo.
Samsung S3 Neo, Sygic 14.5.5. Benelux, benenwagen.

Gebruikersavatar
Sjembek
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 29 Sep 2013 12:31

Re: Tom Tom One IQ Routes edition doet vreemd

Berichtdoor Sjembek » 30 Sep 2013 12:14

Oke, dat had ik dus al eens gedaan en dacht dat ie 't toen weer deed. Dan moet je 'm opnieuw instellen. Land, km of miles en tijd maar bij de tijd instellingen gaat het dus niet verder naar een eventuele volgende stap.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “TomTom”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 1 gast