Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Gebruikersavatar
Breeze
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 Jan 2010 11:15

Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Berichtdoor Breeze » 24 Jul 2011 15:16

Na een vruchteloze zoektocht op dit forum, maak ik toch maar een nieuw topic aan.

De nieuwe TomTom XL2 van MdV is zeer gebruiksvriendelijk, zeker in vergelijking met mijn eigen Sygic McGuider.
Echter het lukt me niet om een bestemming in te voeren met coördinaten.
Bij "Plan route" kom er een scherm met: Thuis, Favoriet, Adres, Locatie op kaart, NP en Recente bestemming. Maar coördinaten, ho maar. Ook dieper graven in de submenu's geeft geen resultaat.
Bij de opties heb ik wel het formaat van de coördinaten ingevoerd/gewijzigd. Dus er moet ergens iets zitten.

Ik wacht in blijde verwachting.

Adri




Gebruikersavatar
Mazurka
Senior Member
Berichten: 677
Lid geworden op: 08 Jul 2009 11:42

Re: Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Berichtdoor Mazurka » 24 Jul 2011 17:08

Staat er in het scherm waar favoriet,adres ed. Geen pijl voor een volgend scherm,want daar staat bij mij wel coordinaten. Dit betreft dan wel de 940live.

Gebruikersavatar
Breeze
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 Jan 2010 11:15

Re: Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Berichtdoor Breeze » 24 Jul 2011 17:14

Nee helaas, zo dom ben ik niet (geintje)
Maar bedankt voor de suggestie. Door jouw opmerking ga ik vrezen dat bij de goedkoopste TT dus geen coördinaten-invoer aanwezig is.

Adri

Gebruikersavatar
Mazurka
Senior Member
Berichten: 677
Lid geworden op: 08 Jul 2009 11:42

Re: Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Berichtdoor Mazurka » 24 Jul 2011 17:18

Dan hoop ik dat je ook zo dom niet bent, dat het symbool op de 2e pagina lengte- en breedtegraad staat :wink:

Gebruikersavatar
quell
Senior Member
Berichten: 451
Lid geworden op: 10 Mei 2007 11:15
Locatie: zuid-Holland

Re: Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Berichtdoor quell » 24 Jul 2011 17:27

Onder voorkeuren wel voor gekozen dat alle opties zichtbaar zijn ?
Alfa 147 GTA, Alfa ConnectNav+, Pioneer HD1BT updated to HD3BT-II, TeleAtlas camera database.
Diverse Garmins, TomTom, PDAs, GPS horloges etc.

Gebruikersavatar
Breeze
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 Jan 2010 11:15

Re: Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Berichtdoor Breeze » 24 Jul 2011 19:49

Alle opties (voorkeuren) doorgelopen. Wat het dichtste bijkomt is Planning-voorkeuren en Voorkeuren-rijweergave.
Maar beiden: Nada, geen zichtbaar zijn van opties of coördinaten-invoer.

Adri

Gebruikersavatar
Mazurka
Senior Member
Berichten: 677
Lid geworden op: 08 Jul 2009 11:42

Re: Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Berichtdoor Mazurka » 24 Jul 2011 21:09

Als je nu eens de handleiding doorlees kom ik deze tekst tegen:
Het kan dus wel.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.

Gebruikersavatar
quell
Senior Member
Berichten: 451
Lid geworden op: 10 Mei 2007 11:15
Locatie: zuid-Holland

Re: Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Berichtdoor quell » 24 Jul 2011 22:04

Als je de eerste mail doorleest had hij dat dus al gedaan, dat was nu juist de aanleiding (instelling eenheden).. :wink:
Alfa 147 GTA, Alfa ConnectNav+, Pioneer HD1BT updated to HD3BT-II, TeleAtlas camera database.
Diverse Garmins, TomTom, PDAs, GPS horloges etc.

Gebruikersavatar
Mazurka
Senior Member
Berichten: 677
Lid geworden op: 08 Jul 2009 11:42

Re: Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Berichtdoor Mazurka » 24 Jul 2011 22:14

Toch moet het kunnen zie:

Toch even goed zoeken, denk ik.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.

Gebruikersavatar
Breeze
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 Jan 2010 11:15

Re: Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Berichtdoor Breeze » 24 Jul 2011 22:25

@quell
Dank, je was me net voor. Ik kan inderdaad wel het formaat instellen maar niet navigeren naar een coördinaat.

@Mazurka
Deze functies kan ik dus niet vinden. Als je vertelt hoe je hier bent gekomen dan zijn we verder.
Breeze schreef:Bij "Plan route" kom er een scherm met: Thuis, Favoriet, Adres, Locatie op kaart, NP en Recente bestemming. Maar coördinaten, ho maar. Ook dieper graven in de submenu's geeft geen resultaat.


Adri

Gebruikersavatar
Mazurka
Senior Member
Berichten: 677
Lid geworden op: 08 Jul 2009 11:42

Re: Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Berichtdoor Mazurka » 24 Jul 2011 22:27

Door het pdf bestand van de TT XL te googlelen, met de zoekfunctie lengte invoeren, kom ik met dit resultaat.
Ik heb gekeken bij TT XL live en de gewone TT XL.

Gebruikersavatar
Mazurka
Senior Member
Berichten: 677
Lid geworden op: 08 Jul 2009 11:42

Re: Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Berichtdoor Mazurka » 24 Jul 2011 22:36

Nog even verder gekeken, maar zijn er nu 3 soorten TT XL ??

Gebruikersavatar
Breeze
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 Jan 2010 11:15

Re: Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Berichtdoor Breeze » 24 Jul 2011 23:12

Ik denk dat ik er nu wel uit ben. In eerste instantie dacht ik dat er geen pdf voor mijn TT XL2 aanwezig was. Daarom had ik niet verder gezocht.
Op de website http://nl.support.tomtom.com staat wel een pdf voor de handleiding van: TT XL LIVE IQ Routes. En IQ Routes staat bij mij ook in kleine letters onder XL2.

Maar het ziet er echt naar uit dat ik een uitgeklede versie heb, want in de handleiding staat in het scherm "Navigeer naar" een pijl voor een 2e blz. En die pijl staat er bij mij niet, dus ook geen coördinaten.

Helaas, maar bedankt voor de moeite en de hulp.

Ik ga nu een TT account aanmaken en de vraag rechtstreeks aan de Goddijn-boys richten. 't Zal mij benieuwen. Het resultaat zal ik hier wel melden.

Adri

Gebruikersavatar
Breeze
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 Jan 2010 11:15

Re: Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Berichtdoor Breeze » 24 Jul 2011 23:23

Dankzij de zoekterm van Mazurka vond ik de link naar dit forum:
http://www.jouwtomtom.nl/forum/lofivers ... 21408.html
Daarop is te lezen dat vorig jaar al meer mensen wanhopig hebben gezocht naar de coördinaat invoer. En allemaal tevergeefs.

Adri

Gebruikersavatar
Breeze
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 Jan 2010 11:15

Re: Coördinaten invoeren in een TomTom XL2

Berichtdoor Breeze » 24 Jul 2011 23:33

En ja hoor, bij de online vragen (FAQ) krijg ik op de vraag:
"coördinaten invoeren"
het volgende antwoord
"deze functie wordt niet op alle navigatiesystemen ondersteund."

Dossier gesloten.

Adri


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “TomTom”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten