tele atlas en navteQ wat is het verschil

Alles met betrekking tot TeleAtlas software
Gebruikersavatar
Dietrich Concept
Starting Member
Starting Member
Berichten: 13
Lid geworden op: 11 Nov 2007 12:55

tele atlas en navteQ wat is het verschil

Berichtdoor Dietrich Concept » 18 Nov 2007 13:46

ik heb een ms 4200 rs en daar draait nu een tele atlas 2004/02 europa monochrome in

nu kan ik andere cd krijgen van navteQ monochrome 2007 /2008

willen deze dan ook draaien op mijn navigatie

of moet ik gewoon de tele atlas weer hebben

is er dus verschil tussen tele atlas en de navteQ

alvast bedankt




Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 18 Nov 2007 14:22

TA en NT zijn uitsluitend leverancier van de gegevens waarmee de kaart CD's worden gemaakt. Beiden hebben zo hun eigen voordelen. In zijn algemeenheid kun je echter wel stellen dat wat er op de NT CD's staat van een wat grotere betrouwbaarheid blijkt te zijn dan TA.

Maar jij hebt een zgn C-IQ toestel dat werkt met een betaalde vrijschakeling voor een bepaalde, soms beperkte periode. Daarbij hoort ook de cd die je nu gebruikt. Nu kun je daar cd's instoppen zoveel je wilt, maar alleen één di hetzelfde is als die je gebruikt zal werken. Dat zou ook wat moois zijn met zo'n concept.
Als jij nieuwere CD's wilt gaan gebruiken moet je een zgn Supercode kopen om je toestel dmv ingave van deze code geschikte maken voor nieuwere CD's. Voor een code incl bijv de Benelux CD betaal je € 99.
Daarna kun je nog jarenlang CD's kopen om deze in je toestel te gebruiken. Die andere NT 2007/2008 kun je gewoon weggooien.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Dietrich Concept
Starting Member
Starting Member
Berichten: 13
Lid geworden op: 11 Nov 2007 12:55

Berichtdoor Dietrich Concept » 18 Nov 2007 14:50

oke

dus de enigste oplossing is om een supercode cd aan te vragen

want die cd die er nu bij zit is van duitsland

en wil graag de benelux erin hebben

dus een supercode aanvragen en dan een benelux pakket


nu zie ik op marktplaats ook cd's staan met een supercode
maar die zijn dan toch maar 1 malig te gebruiken
het gaat toch per toestel

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 18 Nov 2007 15:01

Koop geen CD's op marktplaats. Ze kuunne je geen CD met code aanbieden want de code wordt apart gegenereerd voor elk toestel op basis van de Navi-ID van het toestel zelf.
Supercode en Supercode cd's zij twee verschillende dingen. Je moet de code hebben om de cd's te kunnen gebruiken.
Bij aanschaf van deze code krijg je er minimaal één CD bij.
Zie ook http://www.navco.nl/product_info.php?cP ... cts_id=308
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Dietrich Concept
Starting Member
Starting Member
Berichten: 13
Lid geworden op: 11 Nov 2007 12:55

Berichtdoor Dietrich Concept » 18 Nov 2007 15:35

oke bedankt gerrit


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “TeleAtlas”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten