Vreemde benaming op- en afrit snelweg A326

(voorheen NavTech)
Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Vreemde benaming op- en afrit snelweg A326

Berichtdoor Toho_NL » 09 Aug 2004 16:06

Hallo Navteq,

Ik heb een vraagje. Waarom heet de op- en afrit van de A326 bij de Schoenaker "Beuningen"? Het zou zo kunnen zijn dat de op- en afrit constructie zo heet, maar waarom heeft de op- en afrit van de A73 bij afrit 1a Wijchen dan geen naam? Zowel Route 66 als Maporama geven de naam van de A326 wel aan en die van de A73 niet.

Wat er dan namelijk gebeurt is dat als je de A326 op moet gaan richting Den Bosch dat er dan staat dat je de A326 naar Beuningen moet nemen (op mijn monochrome display). Als die naam er niet staat (zoals bij de A73) dan zie je gewoon de naam die bovenaan het bord staat op het display verschijnen.... Kunnen jullie die naam misschien verwijderen (dit is de enige op- en afrit constructie die zo heet (in Route 66 en Maporama))? Pas dan geeft het systeem de juiste naam aan (zoals het bij andere op- en afritten ook is). De constructie kan wel zo heten, maar misschien staat de naam van die constructie per ongeluk ook als wegnaam erin ofzo?

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!




Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 12 Mei 2005 09:29

Deze "fout" treedt nog steeds op... Ik snap niet dat het systeem niet de naam kan geven van de borden (want die staan wel in de database heb ik begrepen). Wellicht dat het met de nieuwe DVD en software (van de VDO Dayton MS5500) anders is.

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 10 Okt 2005 15:33

Ook dit is inmiddels verholpen.

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Navteq”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten