Visserlaan bij station in Duiven

(voorheen NavTech)
Gebruikersavatar
ritselaar
Moderator
Moderator
Berichten: 878
Lid geworden op: 01 Sep 2003 22:23
Locatie: Duiven / 6922

Visserlaan bij station in Duiven

Berichtdoor ritselaar » 10 Mei 2005 23:11

Reed vorige week door Duiven en had navigatie aanstaan, echter moest eerst nog even ergens langs in Duiven.
Hierdoor ontdekte ik de volgende fout.

Bij het station in Duiven is er maar één in/uitrit bij het station. (deze staat wel goed op de dvd)

De software op de DVD 2005/01 Navteq wou me hier een rondje laten rijden.


Op bijgevoegd plaatje heb ik blokkering aangegeven van stukje weg wat er niet meer is. (althans voor auto's).

Je kan hier wel lopend/met de fiets langs, daar er een spoorwegovergang ligt voor voetgangers/(brom)fietsers tussen de gorsstraat en de parallelweg aan de andere kant van spoor.

Graag bij een veldrit hier nog eens goed naar kijken

Frits de Laar
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
TomTom Carminat OS 8.842
kaart Europe 880

TomTom Go 950Live
855 europa
855 noord amerika




Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 19 Okt 2005 12:23

Op Maporama is te zien dat het meest westelijke stukje niet meer als gewone weg gecodeerd is. Deze melding is dan dus ook verholpen...

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!


Terug naar “Navteq”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten