Nieuwe snelweg A59

(voorheen NavTech)
Gebruikersavatar
krommenek
Junior Member
Junior Member
Berichten: 49
Lid geworden op: 06 Mei 2004 23:07
Locatie: Omgeving Oss

Nieuwe snelweg A59

Berichtdoor krommenek » 13 Sep 2005 16:20

Hallo,

ik heb nieuwe Navteq cd´s, 2005-06. (Voor VDO DAYTON MS5400).
Klopt het dat hier de nieuwe snelweg A59 niet op staat?

Zou iemand dit kunnen checken?

Groetjes,

Eric
Citroen C5 Break, MS5400. CI-Q Benelux met 'Flitspalen' technologie.
Sw 5595 + Navteq 2005/06 CD's




Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 13 Sep 2005 20:31

Zie mijn berichtje in het topic in het C-IQ gedeelte van het forum. De database op deze CD's is al oud (Q4 2004) en daarom zal niet alles helemaal correct zijn daar. Op Maporama is te zien dat het wel beter is nu (de database die ze daar gebruiken is nieuwer dan die wij nu hebben). Geloof me dat ze de snelwegen (de aanpassingen ervan) heus wel opnemen :). Het duurt alleen zo lang voordat wij erover kunnen beschikken :(.

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
ritselaar
Moderator
Moderator
Berichten: 878
Lid geworden op: 01 Sep 2003 22:23
Locatie: Duiven / 6922

Berichtdoor ritselaar » 13 Sep 2005 21:14

zal morgen checken.

Maar een deel van die A59 zal er toch wel op staan ??

Dat stond bij mij al op de Navteq 2004 herfst/winter (toen nog voor mijn MS4200). Uiteraard was het toen nog niet geheel af, maar dat is meestal bij dit soort langdurige bouwprojecten. Bij iedere nieuwe uitgave zit daar wel weer verbetering in.

Frits
TomTom Carminat OS 8.842
kaart Europe 880

TomTom Go 950Live
855 europa
855 noord amerika

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 11 Okt 2005 13:49

Als ik nu op Maporama kijk dan ziet het er wel goed uit (alles is daar snelweg). Ik denk dan ook dat het inmiddels correct in de database staat en dat het op de volgende CD / DVD correct zal zijn.

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 11 Okt 2005 14:00

Hallo ToHo,

Laten we nou oppassen en geen voorbarige conclusies trekken.
Het voorbeeld van Gerritje met Saumur is het levende bewijs dat het in Maporama allang goed staat en op de Navteq 2005/06 NIET.
Zo zijn er nog meer voorbeelden, of om het maar wat anders uit te drukken: "The proof of the pudding is the eating" Heel vrij vertaald: eerst zien dan geloven :wink:

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 11 Okt 2005 14:33

Hoi JW,

Helemaal mee eens. Maar je moet het toch ook met me eens zijn dat als het op Maporama staat (met de database van Navteq) dat het dan vanzelf (kan ff duren helaas) op de nieuwe CD's / DVD's komt (dit hoeven niet de eerstvolgende te zijn). Mijn berichtje was puur bedoeld om aan te geven dat het er op Maporama nu anders uitziet dan op onze CD's / DVD en dat het er nu, op Maporama, wel goed uit ziet.

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 11 Okt 2005 15:29

Hallo ToHo,

Eerlijk gezegd ben ik niet zo zeker van die vanzelfsprekendheid.....
Dat Saumur verhaal doet mij vermoeden dat er wat anders aan de hand kan zijn, en dus dat er geen één op één hoeft te bestaan tussen wat je op Maporama zien en wat er (later) op de CD/DVD komt.
Ook eerder was dat tussen de regels door wel te lezen in de NAVTEQ reacties, zij leveren een bepaalde DB aan die op zich al niet eens identiek hoeft te zijn met wat er in Maporama gebruikt wordt, en vervolgens heeft de afnemer ook nog verschillende opties bij het implementeren.

Kijkend naar Maporama is wel duidelijk dat NAVTEQ deze veranderingen verwerkt heeft, maar dan..
Vandaar mijn: eerst zien dan geloven.

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 09 Mei 2006 14:36

De nieuwe A59 is inmiddels volledig geïmplementeerd in de database en op volgende CD's / DVD's zou het dus correct moeten zijn.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Navteq”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten