Navteq Non C-IQ 2009-2010

(voorheen NavTech)
Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Navteq Non C-IQ 2009-2010

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 09 Jun 2009 13:16

Vanmorgen de nieuwe set cd's 2009-2010 ontvangen
Ziet er allemaal vrolijk uit met toeristische foto's en de landenvlaggen op de cd's
Nu nog even zien of er werkelijk iets spectaculair is gewijzigd

Inhoud van de file abstract:

Tool :4.0.08
Date :2009-02-24
Operator :charlotte.stevens-diederik
CD number :20087
Medium :Master CD
Navigation databases:
.../prod/ntq/cpr/eur/bnl/bnl_hw_ntq_ntq_08Q4_20090223s/bnl_hw_ntq_ntq_08Q4_20090223s.cpr
Type :non C-IQ
Event Texts :carinet16s2048.20080318
TPD Database :Not available
IBA Database :Not available
CARINSYS File :Not available

Zoals te zien is met een database van Q4-2008
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail




Gebruikersavatar
Vinbeer
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 10 Jun 2009 14:46

Navteq software

Berichtdoor Vinbeer » 10 Jun 2009 14:52

Hartelijk gefeliciteerd met de nieuwste editie

Het is wel grappig want op de NAVteq site geven ze nog steeds aan dat de non-ciq nog steeds versie 2008-2009 is. Maar u hebt hem dus. Kunt u mij vertellen wat er verbeterd is met de dekking van oost-europa?? Het gaat dan vooral om het land Hongarije. Aangezien de vorige versie nog aardig wat blinde vlekken had in de software en de adressen al helemaal incompleet waren.

Ik wacht u antwoord snel af.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 10 Jun 2009 16:17

Ook bij Navteq op de site is deze gewoon te bestellen maar een of andere sukkel die de website bijhoudt heeft op de Nederlandstalige pagina's vergeten 2008-2 te veranderen in 2009-2010

Ik zou je niet kunnen zeggen wat er is verbeterd cq bijgekomen in Hongarije. De vraag lijkt me ook niet te beantwoorden zonder toegang tot alle beschikbare gegevens en deze een op een te vergelijken met de vorige editie.
Mocht je een bepaald gebied of een stad voor ogen hebben dan vraag je dit maar. Dan maak ik wel een plaatje van de kaart zoals deze op de MS5000 wordt getoond. Meer service is er niet
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Vinbeer
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 10 Jun 2009 14:46

navteq

Berichtdoor Vinbeer » 10 Jun 2009 16:43

Ik heb vooral intresse in het gebied ( de provincie waarin Budapest ligt en het gebied waar szolnok ligt)

alvast bedankt voor het antwoord

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 11 Jun 2009 22:29

Kom vanavond tot de ontdekking dat de CD's van Frankrijk en Centraal Europa itt voorheen geen doorgaande wgen meer bevatten. Het argument ruimte zal niet opgaan omdat die nog volop aanwezig is op de cd's
Weer een vergissing van Navteq?
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Vinbeer
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 10 Jun 2009 14:46

Berichtdoor Vinbeer » 12 Jun 2009 21:23

Hmmm , en wat heeft dat voor nadeel??

want ik begrijp je zin niet echt??

Frankrijk en Centraal Europa itt voorheen geen doorgaande wgen meer bevatten.

Ow ik begrijp het al !!!

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 12 Jun 2009 21:45

Vinbeer schreef:Hmmm , en wat heeft dat voor nadeel?? want ik begrijp je zin niet echt??
Frankrijk en Centraal Europa itt voorheen geen doorgaande wegen meer bevatten.

Ow ik begrijp het al !!!


Da's mooi :wink:

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Gene
Moderator
Moderator
Berichten: 1345
Lid geworden op: 28 Okt 2004 09:54
Locatie: ZH

Re: navteq

Berichtdoor Gene » 13 Jun 2009 18:38

Vinbeer schreef:Ik heb vooral intresse in het gebied ( de provincie waarin Budapest ligt en het gebied waar szolnok ligt)

alvast bedankt voor het antwoord


Deze regio's zijn redelijk ver gedigitaliseerd. Althans als ik zo op mijn navi kijk kan ik zo goed als alle binnenwegen herkennen. Een flinke stap vooruit ten opzichte van vorig jaar. Eens kijken in de komende vakantie of wat ik nu zie in de praktijk ook zo is. Al twijfel ik daar niet aan.
Oh ja, ik heb het uiteraard vergeleken met de kaarten van vorig jaar (zowel navteq als teleatlas), en deze versie 2009/2010 is duidelijk uitgebreider.
VRX633r, MR6000, PC5500, PC5400, PC5200, RC5400, MA1410, MT5010/01 en CeNet 12 cd wisselaar, MS4100.
Mobiele navigatie PN2050, Parrot CK3100.
Het meeste ingebouwd in mijn Alfa 166JTD.

Gebruikersavatar
Vinbeer
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 10 Jun 2009 14:46

Berichtdoor Vinbeer » 15 Jun 2009 20:09

Hmmm

Dat is dus zeer intressant om een nieuwe kaart te kopen. Aangezien ik er al snel naartoe ga!
In ieder geval bedankt voor de info. Want de kaart van vorig jaar vond ik toen de tijd nog niet al te best!

Ik hoorde trouwens dat zowat alles straten erin staan ! (dat wordt leuk navigeren)!!

Gebruikersavatar
harryken
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 20 Jun 2009 09:50

Berichtdoor harryken » 20 Jun 2009 09:57

Beste mensen,

ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Ik heb twee auto's met daarin hetzelfde navigatiesysteem vdo dayton 4200. nou zag ik op internet dat je ze van internet kon halen. Alleen krijg tot op heden als ik ze brand nog steeds de melding (plaats cd). Heb het op een lage snelheid geprobeerd maar zonder succes.

Kan iemand mij vertellen hoe ik het beste deze cd's kan maken zonder dat ik een foutmelding krijg in mijn systeem.

met vriendelijke dank,
Harry

Gebruikersavatar
Gene
Moderator
Moderator
Berichten: 1345
Lid geworden op: 28 Okt 2004 09:54
Locatie: ZH

Berichtdoor Gene » 20 Jun 2009 10:06

harryken schreef:Beste mensen,

ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Ik heb twee auto's met daarin hetzelfde navigatiesysteem vdo dayton 4200. nou zag ik op internet dat je ze van internet kon halen. Alleen krijg tot op heden als ik ze brand nog steeds de melding (plaats cd). Heb het op een lage snelheid geprobeerd maar zonder succes.

Kan iemand mij vertellen hoe ik het beste deze cd's kan maken zonder dat ik een foutmelding krijg in mijn systeem.

met vriendelijke dank,
Harry


Ay wat jammer, de eerste post en gelijk al de mist in. Zoals je in de regelementen heb gelezen is het discussieren over illegale software hier niet toegestaan. Met dit regelement ben jij akkoord gegaan bij je aanmelding.
Verwacht in ieder geval van ons geen advies over het hoe en wat.
VRX633r, MR6000, PC5500, PC5400, PC5200, RC5400, MA1410, MT5010/01 en CeNet 12 cd wisselaar, MS4100.

Mobiele navigatie PN2050, Parrot CK3100.

Het meeste ingebouwd in mijn Alfa 166JTD.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 20 Jun 2009 10:08

Ik stel je voor nogmaals het reglement door te nemen.
Hoewel je bij je aanmelding akkoord bent gegaan met de inhoud, is de betekenis nog niet helemaal doorgedrongen.

Jouw activiteiten horen niet thuis op het forum en je problemen zul je dus echt ergens anders moeten zien op te (laten) lossen.
De aankoop van een set cd's, tijdelijk voor € 149, is de meest logische optie.
Alle andere opties zijn illegaal
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
peterblaak
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 20 Jul 2006 11:20

Berichtdoor peterblaak » 08 Jul 2009 21:02

misschien een domme vraag, maar doet deze set het nu wel of niet in een opel cd70 (evt met/zonder tmc) ?

volgens de verpakking nl niet, maar ik meen iets gelezen te hebben van gerritje dat alle non-ciq cd's wel degelijk werken

Gebruikersavatar
Fcae
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 22 Jan 2008 13:13

Berichtdoor Fcae » 14 Jul 2009 09:00

Ik ben van plan om de navteq cd's aan te schaffen van heel europa.

Nu ben ik alleen nog in het bezit van een benelux cd.

Zijn de kaarten van de Europa cd's net zo uitgebreid als de benelux cd?

Het gaat mij voornamelijk om benelus, frankrijk en duitsland.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 14 Jul 2009 09:04

Geheel West Europa en een groot deel van Oost Europa is gedetailleerd tot op huisnummerniveau
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Fcae
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 22 Jan 2008 13:13

Berichtdoor Fcae » 14 Jul 2009 09:16

Gerritje schreef:Geheel West Europa en een groot deel van Oost Europa is gedetailleerd tot op huisnummerniveau


Tnx Gerritje!

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 14 Jul 2009 10:31

Gerritje schreef:Geheel West Europa en een groot deel van Oost Europa is gedetailleerd tot op huisnummerniveau


...met de kanttekening dat die nummering in andere landen zeker niet beter is dan in ons land. Als ik bijvoorbeeld kijk naar mijn ervaringen met Frankrijk, dan moet je die wel met een korreltje zout nemen.
Kijk ook eens naar de Release Notes bij Nav4All, daar wordt aangegeven welke "Address Ranges" er zijn, dat geeft al een indikatie. Voor Frankrijk is dat 68,4 % in de DB 2008.1, nog lang geen 100% dus.
Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Hierek
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 25 Mar 2008 13:18

Berichtdoor Hierek » 05 Apr 2010 16:46

Die Navteq kaarten voor m'n 4200, staan daar de nieuwe snelwegen op (rond eindhoven, utrecht etc..)?

Of kan ik beter wachten tot de volgende uit komt?

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 05 Apr 2010 17:16

De edities 2009/2010 kennen de nieuwe situaties bij Eindhoven, Den Bosch en Utrecht nog niet.
En het is zeer de vraag of de 2010/2011 edities Utrecht en Den Bosch wel zullen kennen want dat is allemaal nog lang niet klaar
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
rbos
Starting Member
Starting Member
Berichten: 18
Lid geworden op: 12 Dec 2009 10:50

Berichtdoor rbos » 17 Mei 2010 21:34

Enig idee wanneer er nieuwe kaarten 2010/2011 op de markt komen? Of anders gevraagd: met welke regelmaat worden Navteq kaarten vernieuwd?

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 17 Mei 2010 22:09

Nieuwe kaarten komen eind mei
Eens per jaar worden deze edities uitgebracht
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
rbos
Starting Member
Starting Member
Berichten: 18
Lid geworden op: 12 Dec 2009 10:50

Berichtdoor rbos » 17 Mei 2010 22:20

Ah, nog een paar nachtjes slapen dus. Mooi. Want ik mis nog weleens rotondes.

Gebruikersavatar
Figaro75
Senior Member
Berichten: 372
Lid geworden op: 02 Nov 2008 12:16

Berichtdoor Figaro75 » 17 Mei 2010 22:27

rbos schreef:Ah, nog een paar nachtjes slapen dus. Mooi. Want ik mis nog weleens rotondes.


Als ze niet al te hoog zijn valt dat ook wel weer mee :lol:

Gebruikersavatar
rbos
Starting Member
Starting Member
Berichten: 18
Lid geworden op: 12 Dec 2009 10:50

Berichtdoor rbos » 18 Mei 2010 16:20

Figaro75 schreef:
Als ze niet al te hoog zijn valt dat ook wel weer mee :lol:


En dan kun je er nog net overheen kijken of er een rechtdoor is.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 18 Mei 2010 16:36

rbos schreef:Ah, nog een paar nachtjes slapen dus. Mooi. Want ik mis nog weleens rotondes.


Maak je niet al te veel illusies dat de rotondes die er nu niet op staan, bij de komende versie wél aanwezig zijn.
Afhankelijk van de wegbeheerder steekt dat soms niet op een jaar of vier!
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Navteq”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten