Update voor navtech navigatiesyteem van de Fiat Stilo

Alles met betrekking tot Fiat navigatie
Gebruikersavatar
Baseman
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 30 Jun 2007 13:52

Update voor navtech navigatiesyteem van de Fiat Stilo

Berichtdoor Baseman » 30 Jun 2007 13:59

Weet iemand waar en hoe ik aan een update kan komen voor mijn syteem. Ik heb een stilo van 2001 waar een navtech styteem in zit. Dat zit er van de fabriek uit in.......?

Alvast thanks man




Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 30 Jun 2007 14:19

Die vind je bij Navteq, zie http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... gories=YES

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 30 Jun 2007 14:28

Of jouw systeem af fabriek in je Stilo zit is van hieruit slecht te beoordeln zonder nadere gegevens
Als het een fabriekssyteem is, moet het met dat bouwjaar een Connect+ systeem zijn van Magneti Marelli.
http://www.navigatiehelpsite.nl/Forum/v ... 6257#46257
Denk er om dat je behalve voor de Benelux, voor elk ander land 2 of 3 CD's nodig hebt.
Overigens vind ik het een veeg teken dat voor deze systemen nog steeds geen nieuwe versie kaarten is uitgebracht. Voor veel andere is al enige tijd een nieuwe editie 2007/2008 beschikbaar :oops:
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Baseman
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 30 Jun 2007 13:52

Klopt

Berichtdoor Baseman » 30 Jun 2007 17:59

Fijn ik ben alweer wat wijzer geworden,
Ik denk dat ik het snap, navtech levert de software. Magnetti Marelli het systeem? Het is inderdaad een connect+ nav, met kleurenscherm. Ik heb overigens op de site van navtech gezien dat je voor 139 een nieuwe cd / updates kunt kopen. Best prijzig. Zijn er ook andere manieren?
Andere vraag is....na wat langer gebruik wilt hij wel eens overslaan, skippen. Is dit op te lossen?

Baseman

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 30 Jun 2007 18:06

Goedkoper dan daar bij Navteq aangeboden bestaat er niet. Andere manieren zou ik niet weten behalve gebruikt via Marktplaats maar ook daar is de spoeling dun en de kwaliteit vaak twijfelachtig.

Als de speler af en toe skipt zul je bedoelen met muziek cd's dunkt me. Skippen met kaart cd's leidt tot algehele storing. De oorzaak is vrijwel altijd een vervuilde of versleten laser, dan wel het aandrijf/bewegingsmechanisme.
Stof, rook en haren zijn de mogelijke oorzaken buiten de normale slijtage.
Gebruik nooit een reinigings-cd, dat maakt het erger. Apparaat openen en met een wattenstaafje de lens reinigen met een druppeltje isopropanol.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Fiat”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten