tmc

Gebruikersavatar
rusty
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 30 Aug 2011 00:10

tmc

Berichtdoor rusty » 03 Dec 2011 17:02

ik heb al veel gelezen van tmc maar hoe activeer je dat op een ina-w910R?
ik woon in belgie :D




Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Re: tmc

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 03 Dec 2011 17:20

Dit zgn Topmodel van Alpine kon weleens een gewoon een Flopmodel zijn want volgens de specificaties zit er helemaal geen TMC op
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
rusty
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 30 Aug 2011 00:10

Re: tmc

Berichtdoor rusty » 03 Dec 2011 18:22

op de site staat het logo van tmc dus dit zit er wel degelijk in

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Re: tmc

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 03 Dec 2011 18:55

In de specificaties wordt er niets over gezegd.
En het is zelfs met moderne toestellen mogelijk dat je een losse TMC ontvanger moet monteren
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
PJD
Normal Member
Normal Member
Berichten: 175
Lid geworden op: 30 Jun 2010 12:15

Re: tmc

Berichtdoor PJD » 03 Dec 2011 19:38

Toch staat op vergelijk.nl dat er TMC aanwezig is.

http://www.vergelijk.nl/auto_navigatie/ ... pecs.rhtml

Maar dat ding draaid op IGO Primo, dus moet het TMC symbooltje oplichten als er TMC ontvangst is, even in de instellingen van de navigatie software kijken of die verbonden is met een tmc ontvanger, zo niet zoeken op beschikbare ontvangers en opslaan.

Gebruikersavatar
kjk
New Member
New Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 02 Aug 2011 18:07

Re: tmc

Berichtdoor kjk » 18 Dec 2011 23:23

Weet niet of je er al uit bent, maar er zit 100% zeker tmc op. Staat standaard aan. Check handleiding. Ik heb t ook, werkt top. Ook in belgie.

Gebruikersavatar
Mathy
Average Member
Average Member
Berichten: 73
Lid geworden op: 04 Jan 2007 17:36

Re: tmc

Berichtdoor Mathy » 20 Jan 2012 02:28

Hallo Navigatoren

In de handleiding staat inderdaad dat er TMC in zit (pagina 68 onderaan en pagina 69) en in de catalogus van 2011-2012 staat: "Ingebouwde TMC-tuner met geavanceerde TMC-functies". Beide vind je als ik me niet vergis op de site van Alpine.

groetjes

Mathy


Terug naar “Alpine”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten