CVA 1003R IF error

Gebruikersavatar
deye28
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 27 Jan 2009 01:16

CVA 1003R IF error

Berichtdoor deye28 » 08 Jun 2009 17:17

Hoi,

Ik heb een Alpine set.

Klapscherm CVA 1003R
Navigatie NVE N077PS
DVD wisselaar DHA S680P
Video/Navigatie verdeler KCE 103V

Het systeem is getest voordat het werd ingebouwd en toen werkte alles prima.
Nu is het ingebouwd in mijn Mondeo 2004 en zit ik met het volgende probleem.

Audio werkt perfect van zowel radio/cd/dvd/navigatie
Video beelden van zowel dvd als navigatie werkt niet en ik krijg dan de volgende
storing in mijn display IF ERROR

Weet iemand mischien wat hier dan aan de hand is en hoe ik het probleem kan oplossen

Alvast Bedankt!!!!

Groetjes Patrick




Gebruikersavatar
emielvanham
Senior Member
Berichten: 470
Lid geworden op: 20 Feb 2009 14:13
Locatie: Beek en Donk

re

Berichtdoor emielvanham » 27 Jun 2009 11:57

klinkt toch alsof het klapscherm defect is aangezien zowel aansluitingen van de videobox als de navipc niet binnen komen, de exacte foutmelding zegt me niets.. heb je al eens het resetknopje geprobeerd achter het frontje?

Mocht je er niet uitkomen: Ik heb nog exact zo'n set liggen die het op zeker doet...

Gebruikersavatar
deye28
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 27 Jan 2009 01:16

Berichtdoor deye28 » 28 Jun 2009 00:14

Hoi,

ja ik heb de reset knop al meerdere malen geprobeerd maar zonder resultaat.
heb zelfs een inbouw center laten kijken maar die beweerde dat mijn video
verdeler kapot zou zijn.

ik dacht zelf ook aan het klapscherm want heb een CVA 1004 van een kennis
eraan gekoppeld en toen deed mijn navigatie beeld het wel via de verdeler en mijn dvd beeld
moest ik rechtstreeks aansluiten op het klapscherm.

Wat voor setje heb je liggen dan en wat moet het ophoesten ???

groetjes


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Alpine”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten