RNS315: welke software versie zit erop ?

Alles met betrekking tot
Audi, Seat, Skoda & Volkswagen navigatie
onemirrorman
Starting Member
Starting Member
Berichten: 13
Lid geworden op: 07 Aug 2011 12:26

RNS315: welke software versie zit erop ?

Berichtdoor onemirrorman » 25 Nov 2011 16:05

Hi,

Ik heb vandaag mijn RNS315 nageleverd gekregen.
Nu vraag ik me af welke software versie erop zit, hoe kan ik dit controleren, wil weten hoe actueel deze is?

Probleem: kan een belverbinding opzetten, ik hoor de beller aan de andere kant van de lijn over mijn speakers echter zij horen mij niet, help?

Maurice
Laatst gewijzigd door wmp op 25 Nov 2011 18:57, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Bericht afgesplitst & titel dientengevolge aangepast

Gebruikersavatar
Gerritje
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Re: RNS 310 of RNS 315?

Berichtdoor Gerritje » 25 Nov 2011 17:10

Je kunt het als volgt controleren:

Setup - Database Navigatie - Info navigatiedatabase weergeven

Daar moet voor de nieuwste 2011 versie staan:
WESTERN EUROPE
0031

Als er iets anders staat is het verouderde software
Denk er oo om dat het hier uitsluitend West Europa betreft
Mocht je toch Oost Europa willen, zul je een extra SD kaartje van € 199 moeten aanschaffen. Dan beslist niet installeren want anders ben je je eigen gegevens van West Europa kwijt

Vwb de problemen met je telefoon: dat is vrijwel zeker te wijten aan een compatibiliteitsprobleem van je telefoon
Daar heeft de RNS315 of het regelapparaat niets mee te maken
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

onemirrorman
Starting Member
Starting Member
Berichten: 13
Lid geworden op: 07 Aug 2011 12:26

Re: RNS 310 of RNS 315?

Berichtdoor onemirrorman » 25 Nov 2011 18:43

Dank voor je reactie.
Ik heb een nokia e72, hoe kan ik controleren of de RNS 315 hiermee compatible is?

Gebruikersavatar
Gerritje
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Re: RNS315: welke software versie zit erop ?

Berichtdoor Gerritje » 25 Nov 2011 19:07

Dat hoort de dealer je te kunnen zeggen want die heeft de meest aktuele compatibiliteitslijsten beschikbaar.
Meestal is het zo dat als hij het nu niet doet, en de software op de laatste stand is gebracht, je een andere telfoon moet kopen

http://87.230.74.92/rns315.html

Volgens deze lijst zou jouw telefoon alles moeten kunnen dus klijkt me een gang naar de dealer om te laten aantonen dat alles OK is een geod begin

Hieraan moet nog iets worden toegevoegd:
De RNS315 die jij hebt gekregen kan van de serie zijn waarover ik eerder schreef dat deze zonder BT en DAB was.
Daarom moest er een aparat regelapparaat worden bijgeplaatst
Het is niet geheel ondenkbaar dat juist daar het probleem zit of is ontstaaan.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

onemirrorman
Starting Member
Starting Member
Berichten: 13
Lid geworden op: 07 Aug 2011 12:26

Re: RNS315: welke software versie zit erop ?

Berichtdoor onemirrorman » 26 Nov 2011 20:02

Sotware versie gechecked:
Is inderdaad 031 west europa.

Telefoon functioneert nog niet, morgen eens een ander toestel proberen.

Nieuw probleem: SD card fout?
SD card gevuld met mp3-'s, stop het erin, maar krijg een foutmelding?

Waarom kan dit niet in een keer goed...

onemirrorman
Starting Member
Starting Member
Berichten: 13
Lid geworden op: 07 Aug 2011 12:26

Re: RNS315: welke software versie zit erop ?

Berichtdoor onemirrorman » 26 Nov 2011 20:05

Gerritje schreef:Hieraan moet nog iets worden toegevoegd:
De RNS315 die jij hebt gekregen kan van de serie zijn waarover ik eerder schreef dat deze zonder BT en DAB was.
Daarom moest er een apart regelapparaat worden bijgeplaatst
Het is niet geheel ondenkbaar dat juist daar het probleem zit of is ontstaaan.


Het lijkt alsof ik een microfoon mis, de rest werkt prima.
De golf is uitgerust met een highline uitrusting inclusief premium bellen.
Ik heb (bewust) geen kastje naast de radio waar de gsm op gezet kan worden, kan dat het zijn?

Gebruikersavatar
Gerritje
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Re: RNS315: welke software versie zit erop ?

Berichtdoor Gerritje » 26 Nov 2011 20:07

Boekje exact gevolgd?
Waarom lees ik niets ovef het commentazr van de dealer?
Er moet een microfoon worden geplaatst maar die kan in interieurverlichting zitten
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

onemirrorman
Starting Member
Starting Member
Berichten: 13
Lid geworden op: 07 Aug 2011 12:26

Re: RNS315: welke software versie zit erop ?

Berichtdoor onemirrorman » 26 Nov 2011 20:28

Boekje is er niet bij geleverd, heeft de dealer vandaag opgestuurd.
Ben niet bij de dealer langs geweest, volgende week even doen.

onemirrorman
Starting Member
Starting Member
Berichten: 13
Lid geworden op: 07 Aug 2011 12:26

Re: RNS315: welke software versie zit erop ?

Berichtdoor onemirrorman » 03 Dec 2011 15:53

Gisteren auto bij de dealer gehad, microfoon ingebouwd en aangesloten en het werkt! :D
SD card werkt ook. :D

Omdat ik tijdelijk een RNS 310 had, is het verschil duidelijk merkbaar.
RNS 315 is razendsnel!

Klopt het dat ik men sms berichten moet kunnen lezen op het dashboard (tussen de klokken)?

Gebruikersavatar
Gerritje
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Re: RNS315: welke software versie zit erop ?

Berichtdoor Gerritje » 03 Dec 2011 15:59

Alles staat in de handleiding
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

onemirrorman
Starting Member
Starting Member
Berichten: 13
Lid geworden op: 07 Aug 2011 12:26

Re: RNS315: welke software versie zit erop ?

Berichtdoor onemirrorman » 20 Dec 2011 21:19

Gerritje schreef:Alles staat in de handleiding


Heb de handleiding doorgenomen, kan het niet vinden?

Hoeveel GB SD Card kan een RNS 315 aan, 4, 8, 16 of zelfs 32GB?

Heb tijdens mijn ritten vai de traffic alleen de files in Belgie (terwijl ik in NL rijd), hoe kan dit?

Gebruikersavatar
Gerritje
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Re: RNS315: welke software versie zit erop ?

Berichtdoor Gerritje » 20 Dec 2011 22:58

Ik zei al eerder de handleiding door te nemen
Op blz 26 bovenaan staat een absoluut niet te missen opsomming van de media en de formaten
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail


Terug naar “V.A.G”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten