navigatiesysteem AVIC-F970DAB

Gebruikersavatar
johanIX35
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 27 Okt 2015 20:03

navigatiesysteem AVIC-F970DAB

Berichtdoor johanIX35 » 27 Okt 2015 20:36

Hoi,

Ik heb dit (AVIC-F970DAB) navigatiesysteem gekocht en laten installeren bij mijn dealer.
Ik ben er heeeel tevreden van en zou het niet meer kunnen missen.
Nu heb ik een probleem,hoe activeer ik op het navigatiesysteem de Apps links bovenaan op het scherm.
Ik heb mijn Gsm verbonden via bluetooth maar het werkt nog steeds niet.
Graag wat hulp a.u.b

Mvg JohanIX35




Gebruikersavatar
DigiWalker
Senior Member
Berichten: 221
Lid geworden op: 09 Okt 2006 20:31
Locatie: Eemsmond

Re: navigatiesysteem AVIC-F970DAB

Berichtdoor DigiWalker » 28 Okt 2015 14:24

[quote="johanIX35"]Nu heb ik een probleem,hoe activeer ik op het navigatiesysteem de Apps links bovenaan op het scherm.Graag wat hulp.[/quote]
Nou bij deze dan.
Door de gebruiksaanwijzing eens goed door te nemen?
Vaak geeft dat een zeer verhelderend beeld,wat wel en wat niet kan.
Hier te downloaden:
http://www.pioneer.com.au/au/products/2 ... media.html

Volgens deze gebruiksaanwijzing heb je een toestel wat gebaseerd is op Apple.
Dus je zult ook een Apple smartphone moeten hebben.
Op pagina 23 staat meer duidelijkheid.
Niet hoe je het moet activeren,maar waarom jou smartphone waarschijnlijk niet connect met de applicaties.
Hier meer info betreffende je toestel:
http://www.pioneer-car.eu/nl/nl/products/avic-f970dab
Daar wordt duidelijk gesproken over "Apple Carplay"
Een AVIC-F70DAB,dus zonder het cijfer 9,is een toestel dat overweg kan met Android toestellen op het gebied van de applicaties,in de volksmond , Apps genaamd.

Gebruikersavatar
johanIX35
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 27 Okt 2015 20:03

Re: navigatiesysteem AVIC-F970DAB

Berichtdoor johanIX35 » 28 Okt 2015 16:01

Thx voor de info Digiwalker.

Ik heb geen Apple smartphone,maar een Samsung galaxy S6 dus zal ik die functie niet kunnen gebruiken.

THX

Gebruikersavatar
DigiWalker
Senior Member
Berichten: 221
Lid geworden op: 09 Okt 2006 20:31
Locatie: Eemsmond

Re: navigatiesysteem AVIC-F970DAB

Berichtdoor DigiWalker » 29 Okt 2015 01:12

johanIX35 schreef:...maar een Samsung galaxy S6 dus zal ik die functie niet kunnen gebruiken.

Ik weet niet hoelang je je Avic hebt,maar misschien heb je nog de mogelijkheid,of wil de leverancier eraan meewerken dat je een AVIC-F70DAB krijgt.
Ik vind namelijk dat een leverancier hier ook iets te verwijten valt.
De info daar vandaan mag ook wel iets beter.
Als die leverancier je dealer is,zou ik hem daar zeker op aanspreken,want deze kan,en heeft deze info welk GSM toestel waar mee connect.
Ten slotte is hij retailer,en dus moet hij,met de nadruk op moet,over deze info beschikken.
Hij verkoopt namelijk ook geen 4x4 terreinbanden aan iemand die met zijn panda komt voor een setje nieuwe banden.
Dus mag je ook verwachten dat hij in dit geval net zo moet handelen.

Gebruikersavatar
Mazurka
Senior Member
Berichten: 694
Lid geworden op: 08 Jul 2009 11:42

Re: navigatiesysteem AVIC-F970DAB

Berichtdoor Mazurka » 29 Okt 2015 08:21

@digiwalker, als ik jou een pb moet sturen, moet ik daar dan wel de mogelijkheid toe krijgen.
Dan maar weer op deze manier:
In antwoord op u dreig pb
Door u belerende opmerkingen en dat irritante quoten.
Val mij niet meer lastig met deze polemiek!
Saab 9-3 Navigatie Aisin SDAL 2008 ( niet meer)
Saab 9-3 Estate 1.8t Biopower met TT 1005 HDT&M EU LTM


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Vaste Pioneer systemen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot], Onbekende zoekrobot en 0 gasten