US Rns315 eu kaart laden

Alles met betrekking tot
Audi, Seat, Skoda & Volkswagen navigatie
Gebruikersavatar
bartbeckers
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 23 Aug 2013 16:42

US Rns315 eu kaart laden

Berichtdoor bartbeckers » 23 Aug 2013 17:32

Hoi iedereen,

Ik heb vanuit amerika een golf 6 mee genomen met een rns315. Echter kan ik volgends de vw dealer geen eu kaart op dit toestel laden. Is dit echt zo? Is er ook geen firmware update/software update waardoor dit wel kan?

Mvg
Bart Neckers




Gebruikersavatar
MJMaverick
Normal Member
Normal Member
Berichten: 158
Lid geworden op: 24 Mar 2009 16:35

Re: US Rns315 eu kaart laden

Berichtdoor MJMaverick » 30 Aug 2013 22:22

Waarschijnlijk kan dat wel. Mijn advies: neem contact op met Emiel van Electronic4Cars. Die heeft al enorm veel sporen verdiend op dit gebied (omcatten van US naar EU apparaten). Er zijn ook vast andere mensen die het kunnen, maar die ken ik niet.
Golf VII 2.0 TDI Highline
Discover Pro

Gebruikersavatar
Janloco
Senior Member
Berichten: 462
Lid geworden op: 29 Mar 2010 17:25

Re: US Rns315 eu kaart laden

Berichtdoor Janloco » 31 Aug 2013 06:40

Bart, ik kan me niet voorstellen dat mijnheer VW een onderdeel in zijn auto maakt dat alleen in een bepaald deel van de wereld te gebruiken is. En zeker geen elektronica. Ik ben bang dat je even naar een andere dealer zult moeten. Ik ben bang dat jouw dealer niet echt de moeite wil nemen. De oplossing van Maverick is ook te proberen, maar dat is denk ik een beetje afhankelijk van je woonplaats. Anders zou ik proberen via de importeur. Maar het kan volgens mij echt niet zo zijn dat een apparaat niet kan werken in Nederland wat wel werkt in de us. En dan doel ik natuurlijk op jouw nav systeem in een Europese auto.

Wil je ons laten weten of en hoe het gelukt is?

Gebruikersavatar
bartbeckers
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 23 Aug 2013 16:42

Re: US Rns315 eu kaart laden

Berichtdoor bartbeckers » 31 Aug 2013 08:38

Janloco ik heb direct contact met meneer Pon hierover en die zeggen simpelweg dat het niet kan. Echter heb ik ook contact gehad met de producent van de rns315 en die zegt dat Pon het aparaat heeft gelocked met een codering, dat de us en eu versies exact hetzelfde zijn..

Gebruikersavatar
Mazurka
Senior Member
Berichten: 677
Lid geworden op: 08 Jul 2009 11:42

Re: US Rns315 eu kaart laden

Berichtdoor Mazurka » 31 Aug 2013 11:46

Kijk eens naar dit topic, iets vergelijkbaar, misschien geld dit ook voor jouw auto

viewtopic.php?f=79&t=14897&p=96172#p96172
Saab 9-3 Navigatie Aisin SDAL 2008 ( niet meer)
Saab 9-3 Estate 1.8t Biopower met TT 1005 HDT&M EU LTM

Gebruikersavatar
Brinktenk
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 Dec 2016 16:35

Re: US Rns315 eu kaart laden

Berichtdoor Brinktenk » 04 Dec 2016 16:41

Met belangstelling las ik de vraag van dhr Bart Beckers. Ik heb nu hetzelfde probleem met een VW Tiguan. Via een NL VW dealer heb ik een SD kaartje gekregen met versie V8 West Europa om hiermee het RNS 315 systeem te updaten. Het systeem geeft echter een foutmelding bij het lezen van de kaart. Ik zou graag horen of en hoe het dhr Beckers in 2013,is gelukt


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “V.A.G”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 1 gast