HELP! Wie weet wat er aan de hand is?

Alles met betrekking tot Opel navigatie
pinokio
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 apr 2014 14:58

HELP! Wie weet wat er aan de hand is?

Bericht door pinokio »

Vorig jaar een opel astra cabrio gekocht met een NCDR 1500 systeem erin. Er zit een navcd in van 2005.

Bij het ophalen bleek het scherm van de boordpc/navi te storen en dus met de auto terug naar de garage. Zij wilden geen nieuw systeem inbouwen a 2800 euro, want dat was bijna het bedrag van de hele auto. Begrijpelijk, dus akkoord gegaan dat ze op zoek zouden gaan naar een gebruikt systeem.
Nu zit er inmiddels een andere NCDR 1500 in, maar de coördinaten kloppen niet. Ik bevind me nu op een Duits Waddeneiland en rijd regelmatig over zee. ( volgens navigatie)

Volgens garage kan het zijn, dat er een stekker niet goed vast zit. Zij hebben het systeem ingebouwd en het zou bij de opeldealer ingeleerd worden. Dat kregen zij niet voor elkaar en dus is mijn auto naar een specialist in Eindhoven gebracht. Daar hebben zij het gefixt en volgens garage werkte alles naar behoren. ( tot ik mijn auto weer ophaalde dus :speechless_: )

Maar goed. Ik heb nu een beetje zitten lezen op dit forum en ergens zag ik staan, dat als je de update van 2009 gebruikt voor de kaarten, dit niet meer omonkeerbaar is. M.a.w. de oude cd's werken dan niet meer.

Zou het dus kunnen dat er een systeem is geplaatst, waar de vorige eigenaar een recentere cd voor heeft gebruikt en dus mijn oude cd niet meer op werkt?

Mijn autotelefoon werkt ook niet meer ( geen netwerk), maar de rest wel. Kan dat er ook mee te maken hebben? Ik heb er een Vodafone kaart inzitten en voorheen werkte dat goed.

Ik hoop zo, dat iemand mij kan helpen?

gr Renate


BTW Zijn nieuwe kaarten nog verkrijgbaar? Evt downloads? Ik begrijp dus dat er dan ook een update bij moet zitten.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Terug naar “Opel”