TomTom Via 135

Gebruikersavatar
krijn
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 31 Aug 2014 13:11

TomTom Via 135

Berichtdoor krijn » 31 Aug 2014 13:19

Heb een nieuwe tomtom de Via 135 gekocht , probeer nu de tomtom op de pc te installeren, maar er verschijnt iedere keer een error code 1006 in beeld en het installeren wordt niet voltooid.
Wat moet ik doen om deze error op te lossen.
gr.Krijn




Gebruikersavatar
Mazurka
Senior Member
Berichten: 677
Lid geworden op: 08 Jul 2009 11:42

Re: TomTom Via 135

Berichtdoor Mazurka » 31 Aug 2014 16:26

Morgen even de TT helpdesk bellen, prima helpdesk.
Saab 9-3 Navigatie Aisin SDAL 2008 ( niet meer)
Saab 9-3 Estate 1.8t Biopower met TT 1005 HDT&M EU LTM

Gebruikersavatar
japie57
Average Member
Average Member
Berichten: 93
Lid geworden op: 28 Feb 2011 10:47

Re: TomTom Via 135

Berichtdoor japie57 » 31 Aug 2014 17:06

Hallo Mazurka.

met zulke antwoorden help je toch niemand.
Net als het antwoord op het vorige topic, daar geef je als antwoord alleen een telefoon nummer.
Ik vind dit rare antwoorden.

Groet Cees.

Gebruikersavatar
kobus1960
Senior Member
Berichten: 893
Lid geworden op: 21 Feb 2006 02:43
Locatie: Alblasserdam, 2951

Re: TomTom Via 135

Berichtdoor kobus1960 » 31 Aug 2014 19:03

Een koper van een NIEUW apparaat verwijzen naar de helpdesk
van de leverancier van dat apparaat, wat is daar mis mee?
Zelf gaan klootviolen en de garantie kwijtraken, is dat een
betere optie?
MVG,
Kobus

TT Start 60 Europa, lifetime uptdates + flitsabbo.
Samsung S3 Neo, Sygic 14.5.5. Benelux, benenwagen.

Gebruikersavatar
DigiWalker
Senior Member
Berichten: 221
Lid geworden op: 09 Okt 2006 20:31
Locatie: Eemsmond

Re: TomTom Via 135

Berichtdoor DigiWalker » 31 Aug 2014 19:13

Dat ben ik met kobus eens.
Ik vind de opmerking van Cees aan Mazurka overbodig,want dit is iemand afbranden,maar zelf ook geen oplossing bieden voor de vraagsteller.

@Krijn.
Jouw vraag is schijnbaar meerdere keren voorgekomen,want door enig geGoogle,kwam ik het volgende tegen:

http://answers.microsoft.com/nl-nl/wind ... 48ae620eb5

Je hebt schijnbaar een corrupte file gedownload.
In de laatste posting wordt daar over "compatibileteitsmodus" gesproken.
Stel dat al eerste goed in.
Ga naar de site van TomTom waar je die file downloade.
Eerst wachten met downloaden,maar het volgende doen.
Selecteer op de werkbalk, Extra --> Instellingen voor Compatibiliteitsweergave.
Klik dit aan.
Dan zie je een venster met daarin een tekst in een balk,en een lege vak of al gevilde vak daaronder.
In de balk staat de naam van de site van TomTom waar je op dat moment bent.
Klik op toevoegen.
Nu komt de naam in het vak te staan.
Dan opslaan of bevestigen.
Nu is de site van TomTom "compatibel" met de PC van jou.
Succes.

Gebruikersavatar
japie57
Average Member
Average Member
Berichten: 93
Lid geworden op: 28 Feb 2011 10:47

Re: TomTom Via 135

Berichtdoor japie57 » 31 Aug 2014 19:30

hallo.

Ik ben het niet met jullie eens.
Oke als je een telefoon nummer geeft is goed, maar geef er dan een uitleg bij.
Ik weet dat je hier gee illegale info mag en kunt geven maar nogmaals geef er dan een uitleg bij waarom.
En wat betrefd het antwoord op morgen even tomtom bellen, kun je ook proberen iemand daar mee te helpen.
En dat ik zelf niet help is omdat ik er geen oplossing voor heb dus ga ik daar niet verer op in.
En ik wil beslist niemand afbranden of afzeiken.


Groet Cees.

Gebruikersavatar
Mazurka
Senior Member
Berichten: 677
Lid geworden op: 08 Jul 2009 11:42

Re: TomTom Via 135

Berichtdoor Mazurka » 31 Aug 2014 23:50

Nu Cees, als je zelf geen oplossing weet, is het toch zo gek nog niet als ik hem verwijs naar de TT helpdesk?
Heb je ze zelf al eens gebeld, er zitten daar hele goede mensen die weten waar ze het over hebben, dat kan je van menig ander desk niet zeggen.

Dus............ :idea:
Saab 9-3 Navigatie Aisin SDAL 2008 ( niet meer)
Saab 9-3 Estate 1.8t Biopower met TT 1005 HDT&M EU LTM

Gebruikersavatar
japie57
Average Member
Average Member
Berichten: 93
Lid geworden op: 28 Feb 2011 10:47

Re: TomTom Via 135

Berichtdoor japie57 » 01 Sep 2014 09:58

Hallo.

Nee dat is zo gek no niet,maar geef er dan ook een beetje uitleg bij.
Ieder denkt hier anders over maar ik vind het niet prettig als ik een vraag stel en ik krijg alleen maar een telefoon nummer.
maar goed onderwerp gesloten.
en nogmaals was niet hatelijk bedoeld.


groet Cees.

Gebruikersavatar
krijn
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 31 Aug 2014 13:11

Re: TomTom Via 135

Berichtdoor krijn » 01 Sep 2014 22:28

Digi Walter en andere heren bedankt voor het mee denken,
Het is uiteindelijk niet gelukt ,mijn PC draait op windows 8,1, nog geprobeerd om het via het compatibiliteit centrum te laten werken op vista. Werkt ook niet.

In Microsoft Community -Microsoft windows stelt men dat het met Google chroom wel lukt.
Tomtom heeft in een reactie laten weten dat MYDRIVE en internet Explorer niet goed samen werken, dit zal z.s.m. door hun gerepareerd worden .

Kan hier niet op wachten en ga het proberen op een laptop die op vista werkt

m.vr.gr.
Krijn


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “TomTom”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten