TomTom Start 60M --> beeld draait niet meer om ?!

Gebruikersavatar
Waterboyke
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 Aug 2013 16:21

TomTom Start 60M --> beeld draait niet meer om ?!

Berichtdoor Waterboyke » 09 Aug 2013 16:23

Hoi Iedereen,Ik heb me nog niet zo lang geleden een nieuwe TT Start 60M gekocht. Zeer tevreden van het toestel maar nu wil hij ineens het beeld niet meer draaien ?! Zeer vervelend want ik gebruik hem in meerdere wagens en bij de ééne moet die rechtop op het dashboard maar bij de andere moet die omgedraaid op het raam. Maar nu als ik hem omdraai dan blijft het beeld op ze'n kop staan.

In het begin deed die het wel, nu niet meer. Toestel is nog niet gevallen of iets mee gedaan dat niet zou mogen. Ik heb de instellingen al eens grondig doorgekeken maar dit is volledig automatisch en dus niet in te stellen of aan te passen. Kan iemand mij helpen en zeggen wat ik kan doen om dit op te lossen aub ? U zou me heel erg helpen ! Ik vertrek overmorgen op reis en zou die dan op ze'n kop moeten gebruiken... :-(

Bedankt alvast !

Vriendelijke groetjes,Dimi
Gebruikersavatar
vincent1981
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 Aug 2013 08:04

Re: TomTom Start 60M --> beeld draait niet meer om ?!

Berichtdoor vincent1981 » 12 Aug 2013 08:10

Da's vervelend. Helaas is de kwaliteit van de TomTom producten erg slecht en is het dus heel goed denkbaar dat het gyroscoopje dat de draaing moet detecteren kapot is. De Helpdesk van TomTom is nog slechter dan de kwaliteit van hun producten.

Je hebt zelf al alle instellingen nagelopen. Dus daar zou het niet meer aan kunnen liggen.

Als eerste advies geven ze je vast om de software opnieuw te installeren en dat is ook het eerste advies dat ik zou geven. Als je slim bent kopieer je eerst alles wat er op staat vanaf en dan laat je hem via TomTom Home alles er weer op zetten. Soms kun je het apparaat ook resetten door de aan/uit knop 20s lang in te houden. Msischien dat eerst proberen.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “TomTom”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten