TomTom One: software op 1GB SD-kaart zetten

Gebruikersavatar
maris14
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 Jul 2006 10:00

TomTom One: software op 1GB SD-kaart zetten

Berichtdoor maris14 » 17 Jul 2006 10:04

hallo ik heb een vraagje heb de tomtom one en wilde de software van west europa op een sd kaart zetten van 1GB dat is ook gelukt maar als ik hem in de tomtom duw kan hij hem niet lezen hoe kan dat heb ik een special merk sd kaart nodig




Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 17 Jul 2006 10:59

Waar komt die SW voor W-Europa vandaan? Staat die op een DVD?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Tanja_1970
New Member
New Member
Berichten: 7
Lid geworden op: 22 Jul 2006 15:24

Berichtdoor Tanja_1970 » 12 Aug 2006 21:51

Dat zou ik ook wel willen weten
Hoe groot moet een kaart zijn om Europa erop te kunnen zetten?
En kan ik dat van internet downloaden en dan gebruiken?

Gebruikersavatar
blorit
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 Nov 2006 15:16

Europa op sd kaart 1Gb

Berichtdoor blorit » 01 Nov 2006 15:36

Tot mijn spijt moet ik u nee delen dat alle karten van europa niet op een kaart van 1Gb kan de totale grote is 1.9 Gb dus is een kaart van 1Gb onvoldoende. En dat de karten nu afkomstig zijn van tele Atlas of naftec. daarbij moet nog bijgerekend worden het programa en alles additionneele stemen en extratjes die op de sd kaart plaats moet nemen .

De beste manier om het overbrengen van alle gegevens van ene kaart naar de anderen is via de backup optie van van TomTom home

Nog het beste

Gebruikersavatar
Gene
Moderator
Moderator
Berichten: 1345
Lid geworden op: 28 Okt 2004 09:54
Locatie: ZH

Berichtdoor Gene » 10 Nov 2006 20:30

Een iets verlate reactie. Op de SD kaart van de TomTom moet, naast de kaarten, ook de besturingssoftware worden gezet. Dit kan mbv de meegeleverde tool van TomTom.
VRX633r, MR6000, PC5500, PC5400, PC5200, RC5400, MA1410, MT5010/01 en CeNet 12 cd wisselaar, MS4100.
Mobiele navigatie PN2050, Parrot CK3100.
Het meeste ingebouwd in mijn Alfa 166JTD.

Gebruikersavatar
danclo
Junior Member
Junior Member
Berichten: 28
Lid geworden op: 24 Nov 2003 15:08
Locatie: Linter Belgie

Berichtdoor danclo » 28 Nov 2006 00:22

Bij TT kan je kaarten West Europa naadloos krijgen op een sd van 1 Gb, het is dan een ietwat uitgekleede versie zoals grachten ed. die weggelaten zijn.

Gebruikersavatar
smiling cowboy
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 Apr 2007 08:02

Berichtdoor smiling cowboy » 17 Apr 2007 13:07

Via TOMTOM Home en de dvd kunnen de kaarten en de besturingssoftware op een SD kaartje gezet worden.
er zij echter verschilende mogenlijkheden.
de voledige DVD kan niet op een SD kaartje van 2GIG.
al de landen appart en benelux met de hoofdstraten is 1.8Gig en kan op een 2Gig SD kaartje.

De onderstemap West Europa kan wel op 1Gig SD kaart.

Ik ben ook benieuwd wat het verschil in werking is. Of wat het beste of het snelste of het meest voledige is.

Gebruikersavatar
smiling cowboy
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 Apr 2007 08:02

Berichtdoor smiling cowboy » 18 Apr 2007 07:40

1. Reset uw TomTom (zie: http://www.tomtom.com/4585 )en koppel deze aan uw computer.
2. Open “Deze Computer” vanaf uw bureaublad en zet vervolgens uw TomTom aan.
3. In het scherm verschijnt nu een nieuwe schijf, dit is uw TomTom. Dubbelklik op deze schijf.
4. Verwijder alle losse bestanden (Dit doet u als volgt: Aanklikken rechtermuisknop > Verwijderen). BELANGRIJK: De (gele) mappen met bijbehorende inhoud mogen NIET verwijderd worden.
5. Sluit het venster af wanneer de bestanden verwijderd zijn.

Vervolgens installeert uw de applicatie opnieuw vanaf deDVD via TomTom HOME.

1. Start TomTom HOME op uw computer
2. Klik in de linkerkolom op “Installeer op uw TomTom”
3. Klik in de middelste kolom het blokje voor “Applicatie” aan en klik rechtsboven op “Installeren”.
4. Zet het apparaat uit wanneer de computer klaar is met kopiëren en koppel het los van de computer.

Wanneer u nu het apparaat inschakelt en enkele momenten wacht zal deze weer op de normale wijze opstarten.

Gebruikersavatar
stierherman
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 Mei 2007 22:15

Berichtdoor stierherman » 26 Mei 2007 22:37

tis wel erg laat als reactie op de eerste vraag van dit topic maar ik las eerder ergens in een ander topic dat de TomTom vraagt om een SD kaart welke is geformateerd in FAT32 anders is hij niet compatible ongeacht de opslagcappaciteit. :idea:

Gebruikersavatar
pd0mno
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 28 Mei 2008 07:42

Re: TomTom One: software op 1GB SD-kaart zetten

Berichtdoor pd0mno » 28 Mei 2008 14:03

maris14 schreef:hallo ik heb een vraagje heb de tomtom one en wilde de software van west europa op een sd kaart zetten van 1GB dat is ook gelukt maar als ik hem in de tomtom duw kan hij hem niet lezen hoe kan dat heb ik een special merk sd kaart nodig

heb je hem eerst geformat in vat32 en je hele coppie van je besturing er bij gezet ?????

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 28 Mei 2008 15:30

Afgezien van het wel erg onzorgvuldige taalgebruik voegt deze opmerking weinig constructiefs toe aan een onderwerp van 2 jaar geleden en antwoorden van een jaar oud.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “TomTom”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten