hp Ipaq

Gebruikersavatar
Hoogwerker
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 08 Feb 2015 13:08

hp Ipaq

Berichtdoor Hoogwerker » 27 Feb 2015 11:25

hallo forum gebruikers,
ik heb een vraag, op mijn Ipaq staat een routeplanner van TT, alles met originele cd geïnstalleerd.
het heeft goed gewerkt tot voor kort.
als ik nu TT wil gebruiken, krijg ik te lezen cannot execute /windows/ttgpseng.exe
de kaarten staan op een CF kaartje 2GiG
en de satelliet antenne is een SIRF III
weet iemand wat er verkeerd is gegaan, ik meld er bij
ik ben geen bekende op dit gebied
vgr; Hoogwerker :beer:




Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Re: hp Ipaq

Berichtdoor wmp » 27 Feb 2015 18:08

Onderwerp verplaatst vanuit "te koop aangeboden" rubriek .
Succes = vaker opstaan dan je valt

Gebruikersavatar
Mazurka
Senior Member
Berichten: 677
Lid geworden op: 08 Jul 2009 11:42

Re: hp Ipaq

Berichtdoor Mazurka » 28 Feb 2015 15:17

Zoals ik het zie moet je het opnieuw installeren, er is denk ik, een fout in het register opgetreden.
Saab 9-3 Navigatie Aisin SDAL 2008 ( niet meer)
Saab 9-3 Estate 1.8t Biopower met TT 1005 HDT&M EU LTM


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “TomTom”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten