Aantrekkelijke aanbieding voor upgrade TomTom GO!

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Aantrekkelijke aanbieding voor upgrade TomTom GO!

Berichtdoor Toho_NL » 29 Apr 2005 11:42

Amsterdam, 25 april 2005 – TomTom BV, leverancier van persoonlijke navigatiesystemen, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van het upgradeprogramma voor huidige gebruikers van TomTom GO!. Deze upgrade zorgt ervoor dat bestaande klanten kunnen profiteren van TomTom’s verbeterde software met nieuwe functies en de nieuwste regiokaarten. De vernieuwde kaarten en software zijn voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar voor alle huidige TomTom GO-bezitters, via de website van TomTom: http://www.tomtom.com.

Het upgradeprogramma biedt huidige bezitters van TomTom GO twee verschillende upgrade-opties:

Een complete upgrade van de software en de individuele regiokaarten, voorgeïnstalleerd op een SD-kaart. De kaarten bevatten naast de Benelux ook het volledige hoofdwegennet van West-Europa en bieden naadloze navigatie over grenzen van de Europese landen heen. Gebruikers kunnen de SD-kaart van de Benelux aanvragen2, die vervolgens wordt geleverd, inclusief het hoofdwegennetwerk van Europa. Het upgraden is eenvoudig - gebruikers steken simpelweg de nieuwe SD-kaart in hun TomTom GO en de veranderingen worden doorgevoerd - echt ‘Plug & GO’ dus. Deze volledige upgrade kost slechts €79 incl. BTW (exclusief afhandeling- en verzendkosten).

Er is tevens een complete upgrade CD-set voor Maps of Western Europe3. Deze upgrade is geldig voor alle TomTom GO-bezitters met Maps of Western Europe op CD-rom. De upgrade cd’s bevatten gedetailleerde kaarten van iedere regio in West-Europa en biedt naadloze navigatie over de verschillende landsgrenzen heen. Deze set met up-to-date kaarten kost slechts €59 incl. BTW (exclusief afhandeling- en verzendkosten).

Naast de nieuwste, meest up-to-date kaarten met extra ‘Points of Interest’ zoals benzine¬stations, parkeerplaatsen, restaurants, geldautomaten en hotels, is de software ook voorzien van een aantal nieuwe functies, waaronder:

• Volledige ondersteuning voor reisplanning, met routes naar verschillende bestemmingen en stoppunten onderweg;
• Volledige, gedetailleerde ondersteuning van postcodes (alleen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk);
• Routeplanning: kies de snelste, kortste routes of vermijd tolwegen, knelpunten of de snelweg;
• Gesproken route-instructies in ruim 30 talen;
• Scherm-interface beschikbaar in 20 talen;
• TomTom PLUS diensten: download extra’s, zoals nieuwe ‘Points of Interest’, kaarten van steden, nieuwe stemmen en flitspalen.

Beschikbaarheid
Het TomTom GO upgradeprogramma is vanaf 25 april 12:00 uur beschikbaar. Bezoek voor meer informatie over het bestellen van de TomTom GO-upgrade, de website van TomTom: http://www.tomtom.com.

1 Tot de klanten die in aanmerking komen behoren alle huidige bezitters van TomTom GO.
2 Gebruikers kunnen alleen hun huidige kaart upgraden naar een nieuwe kaart van dezelfde regio.
3 Tot de regio’s die beschikbaar zijn in Maps of Western Europe behoren: Duitsland; Polen en Tsjechië; Oostenrijk en Zwitserland; Italië; Noorwegen; Zweden; Denemarken en Finland; Groot-Brittannië; Nederland, België en Luxemburg; Frankrijk, Spanje, Portugal en Andorra.
4 Kaarten geleverd door Tele-Atlas, een wereldwijd vooraanstaand leverancier van digitale kaarten.

Niet voor distributie in de Verenigde Staten, Australië, Canada of Japan.

Bron: http://www.tomtom.nl/news/category.php?ID=4&NID=139&Year=2005&Language=5

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “TomTom”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten