[INFO] MS2000

Gebruikersavatar
Archief
Senior Member
Berichten: 492
Lid geworden op: 01 sep 2003 22:07

[INFO] MS2000

Bericht door Archief »

MS2000 Portable VDO-Dayton navigatie systeem.


Afbeelding
Afbeelding
De MS-2000 is reeds beperkt leverbaar ( adviesprijs €599,- incl. btw)


Product informatie

Het VDO Dayton MS2000 Mobiele Navigatiesyteem maakt het je extra gemakkelijk! Het beste alternatief voor VDO Navigatiesystemen voor vaste inbouw in de auto. Voor hen, die nog niet rijp zijn voor een vast navigatiesysteem met de hoogst mogelijke accuratesse. Ideaal ook voor je vliegvakantie, om ook in de huurauto of sportief op de motor of brommer zonder problemen je weg te kunnen vinden. Of gewoon even snel in een andere auto omdat je auto met navigatie bij de dealer staat. Mobiel navigeren met de eenvoud en duurzaamheid zoals je die van VDODayton kunt verwachten.

Touchscreen én afstandbediening!

Het systeem kan dankzij het touchscreen met één vinger bediend worden. Maar helemaal veilig en comfortabel is het gebruik van de stuurwielbediening RCS5100, die optioneel kan worden geleverd. Ook de RC5400 afstandbediening kan voor de MS2000 of MS2100 worden gebruikt.

De nieuwe Monitor zonder reflecties.

De Monitor is bijzonder compact en is vormgegeven volgens het bekende design van de VDO Dayton Monitoren. De geringe dikte maakt het makkelijk om het systeem mee te nemen. Hij past zelfs in je broekzak. De Monitor heeft een doorsnede van 3,5". Dat is bijna 9 centimeter. Opvallend is verder het ontspiegelde display, dat ook bij fel zonlicht goed afleesbaar blijft en niet reflecteert. In het donker kan de nachtstand worden gebruikt. De aanwijzingen en de weergave van de kaart komen duidelijk en scherp over, zonder reflekties. De kaartweergave is naar keuze in het duidelijke 2-D of het meer spectaculaire 3-D formaat naar eigen keuze. Het design van de Monitor is bijzonder fraai en past uitstekend in het interieur van de auto.

Het systeem wordt compleet geleverd

De systemen worden standaard geleverd met de Benelux, de Hoofdwegen van Europa en de POI's in het interne geheugen. Daarnaast wordt op DVD heel Europa meegeleverd op huisnummerniveau, dus navigatie van deur tot deur. Je kunt één of meerdere landen extra in het interne geheugen laden, aangezien het interne geheugen maar liefst 544MB groot is. Daarnaast is het mogelijk om wegenkaarten te laden op een SD geheugenkaart naar keuze. Het systeem kan ongeveer 4 uur gebruikt worden op de verwisselbare batterij. Een autolader om het systeem op de 12 Volt aansluiting van de auto aan te sluiten wordt meegeleverd. Tevens wordt er bij het systeem een 220 Volts lader geleverd, zodat het systeem ook thuis geladen kan worden. Voor de aansluiting op de computer wordt een USB kabel meegeleverd. Voor de montage in de auto wordt een zwanenhals met zuignap geleverd om het systeem op de voorruit te bevestigen. Op de DVD met de complete wegenkaart van Europa staat ook de handige software voor het laden van de extra kaarten op een SD kaart.

MP-3 en Fotoviewer

Het SD-slot in de MS2000 en MS2100 biedt nog meer mogelijkheden, dan de uitbreiding van het navigatiegeheugen. Er kan ook muziek (mp-3) en digitale foto's (jpeg) op worden gezet, die je kan weergeven op het scherm en via de luidspreker.

POI's (Bezienswaardigheden en bijzondere bestemmingen) kunnen direct gekozen worden op de kaart
Route & Sound. MP-3 muziek kan afgespeeld worden tijdens het navigeren, dankzij het grote eigen geheugen voor de opslag van de route.
Adresingave met ingave van letters, via het adresboek, via de rubriek vorige bestemmingen of via de geprogrammeerde "Thuis" toets.

2D of 3D en autozoom

Portable navigatie van VDO Dayton biedt zowel 2-dimensionale als 3-dimensionale weergave van de kaart, alsmede een nieuwe funktie autozoom genaamd. Autozoom houdt in dat het systeem, afhankelijk van de snelheid waarmee wordt gereden, inzoomt of juist uitzoomt op de wegenkaart, zodat de bestuurder altijd het beste detailniveau heeft. Bij lagere snelheden wat meer details en bij hogere snelheden wat minder details.

In het pakket wordt geleverd:


Het navigatiesysteem met geïntegreerde GPS antenne.
USB Kabel om de kaarten vanaf de DVD op de SD kaart te zetten via je Windows Computer
Stroomverzorging(100-240V),
Adapter voor de stroomvoorziening in de auto.
DVD met alle kaarten van de gedigitaliseerde landen van Europa, alsmede een aparte kaart om in één keer door héél Europa te kunnen rijden.
Uitgebreide gebruiksaanwijzing en een verkorte gebruiksaanwijzing voor onderweg.
De kaart van Nederland is reeds voorgeïnstalleerd en het systeem wordt ingesteld in de nederlandse taal

Optioneel leverbaar:

Afstandbediening RC5400
Stuurwielbediening RCS 5100
Koptelefoon
Externe GPS Antenne

Technische gegevens:
Openingshoek van de Monitor:
Horizontaal:
- links en rechts ca. 60°
Vertikaal:
- van boven ca. 50°
- van onderen ca. 55°
- Afmetingen (bxhxd) 120 x 80.5 x 36.5mm
- Gewicht zonder verpakking: 228 gram

Voor het thuis verwerken van de kaarten heb je een computer nodig met de volgende specificaties:
- Microsoft Windows 2000/ME/XP
- Intel Pentium Processor minimaal 233MHz (500 MHz aanbevolen)
- Werkgeheugen 64 MB (128 MB aanbevolen)
- Grafische kaart met een resolutie 800 x 600
- DVD loopwerk
- USB Poort
- 3 GB vrije ruimte op de harde schijf

AfbeeldingAfbeelding
AfbeeldingAfbeelding
[b][color=blue]Heeft U op- of aanmerkingen over deze posting, geef deze dan aan ons door[/color]
[i]Navigatie Help Site Team[/i][/b]

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht
  • Geen TMC info
    door Freddy11 » 24 sep 2016 18:14 » in Vaste Pioneer systemen
    Reacties: 0
    Weergaves: 536
  • Welke Garmin geeft dezelfde info als TomTom HD Traffic?
    door Verwijderde gebruiker 126217 » 10 jul 2014 00:22 » in Garmin
    Reacties: 5
    Weergaves: 3501

Terug naar “Toestellen overzicht”