Vraag over een route met MS4200 VDO

Alles met betrekking tot TeleAtlas software
Gebruikersavatar
Patrick007
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 Aug 2007 13:56

Vraag over een route met MS4200 VDO

Berichtdoor Patrick007 » 02 Aug 2007 14:09

Hallo

Hallo ik heb net de set van 10 cd’s gekocht voor de navigatie set VDO MS4200 maar nu heb ik een vraag.
Als ik bijvoorbeeld van Nederland vertrek en als eindbestemming Spanje heb.
Omdat het 10 cd’s zijn, moet ik dan eerst de cd van de hoofdwegen van Europa invoeren?, en zodra ik de grens bereik bij België, Frankrijk de cd Frankrijk invoeren ? en zodra ik over de Franse grens ben, de cd Spanje in moet voeren… ?
Onthoud hij ook de plek van bestemming aan? Als ik de cd’s verwissel ?

Dus in het kort, ik ga van Nederland naar Spanje, hoe moet ik te werk gaan met de cd’s en misschien dat uw eventuele uitleg heeft wat ik precies in moet voeren in de MS4200


Alvast Vriendelijke Groet,


Patrick




Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 02 Aug 2007 14:19

Je stopt de CD van Spanje erin en voert de gewenste bestemming in. Sla deze evt op in het adresboek.

Nu hangt het er vanaf waar je je op dit moment in Nederland bevindt en wat je intenties zijn voor de komende reis.
Aangezien je zegt 10 CD's te hebben voor Europ kan het niet anders dan dat je de TeleAtlas CD's hebt. Dat is aan één kant onhandig omdat daar geen doorgaande wegen op de CD staan. Anderzijds staat er op de CD's zelf wel meer maar vaak dubieuze informatie.

Als je rechtstreeks naar Spanje wilt over hoofdwegen etc. kun je de CD van de doorgaande wegen er in stoppen. Kies nu de spaanse bestemming en activeer begeleiding. Als je dicht genoeg bij een doorgaande weg bent zal het systeem de route gaan berekenen en kun je met deze CD tot vlak bij je spaanse bestemming anvigeren. Eventueel kun je de CD van Spanje aan de spaanse grens gaan gebruiken.
Mocht je ook nog veel behoefte hebben aan begeleiding in de Beneleux en Frankrijk, kun je deze CD's daar gebruiken, maar noodzakelijk is het dus niet.
Met de MRE CD is het mogelijk om van dorp naar dorp te navigeren in geheel Europa maar heel vaak zul je te horen krijgen om je naar de geplande route te begeven of ü bevindt zich in niet gedigitaliseerd gebied"Dat is typisch voor TeleAtlas en met name in Frankrijk.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 02 Aug 2007 14:59

In een ander draadje http://www.navigatiehelpsite.nl/Forum/v ... php?t=9185 is dit kort geleden ook aan de orde geweest. Lees maar even :wink:

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 02 Aug 2007 15:11

Hoewel de daar bedoelde navi met Supercode cd's werkt is het principe gelijk
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “TeleAtlas”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten