probleem

Alles met betrekking tot TeleAtlas software
Gebruikersavatar
dokter
New Member
New Member
Berichten: 7
Lid geworden op: 23 Jan 2004 13:08

probleem

Berichtdoor dokter » 15 Feb 2004 15:37

beste heren

ik heb een clarion nax 4100 met een teleatlas benelux en daarbij gekocht een alpen 2001(er is nog geen nieuwe)
alles origineel.
nu wil ik voor mijn wintersport vakantie een route invoeren........

als ik hier in holland een plaats in oosterijk selecteer zegt hij "locatie valt buiten de kaart kan geen route berekenen"

dat doet hij bij alle grote steden, overal in de alpen trouwens.

betekent dat ik alleen op de grens een route kan laten berekenen of klopt er iets niet????.

weet iemand een oplossing voor mijn probleem of snap ik het gewoon niet, (mishien een instelling)

alvast bedankt

rob




Gebruikersavatar
Han
Senior Member
Berichten: 1051
Lid geworden op: 01 Sep 2003 18:57

Re: probleem

Berichtdoor Han » 15 Feb 2004 18:03

Hallo Rob,

dokter schreef:beste heren
als ik hier in holland een plaats in oosterijk selecteer zegt hij "locatie valt buiten de kaart kan geen route berekenen"
dat doet hij bij alle grote steden, overal in de alpen trouwens.
rob


Als je dat doet moet je wel de alpen CD in je systeem doen.

Gebruikersavatar
dokter
New Member
New Member
Berichten: 7
Lid geworden op: 23 Jan 2004 13:08

Re: probleem

Berichtdoor dokter » 15 Feb 2004 18:10

Han schreef:Hallo R
moet je wel de alpen CD in je systeem doen.


han

het probleem is juist met de alpen cd erin.................


rob

Gebruikersavatar
koekiemonster
Junior Member
Junior Member
Berichten: 36
Lid geworden op: 03 Jan 2004 23:04

Berichtdoor koekiemonster » 15 Feb 2004 21:31

Uiterst dubieus. Is de kaart wel geschikt voor je systeem? Als je je systeem in de kaartmodus zet (dus zonder een bestemming in te voeren) zie je dan een kloppende kaart?
Subaru Forester S-Turbo, VDO Dayton MS5000

Gebruikersavatar
dokter
New Member
New Member
Berichten: 7
Lid geworden op: 23 Jan 2004 13:08

probleem

Berichtdoor dokter » 18 Feb 2004 12:28

koekiemonster schreef:Uiterst dubieus. Is de kaart wel geschikt voor je systeem? Als je je systeem in de kaartmodus zet (dus zonder een bestemming in te voeren) zie je dan een kloppende kaart?


bij clarion zeggen ze dat je hem pas bij de grens kan verwisselen,dan doet hij het wel,ga het wel proberen

rob

Gebruikersavatar
koekiemonster
Junior Member
Junior Member
Berichten: 36
Lid geworden op: 03 Jan 2004 23:04

Berichtdoor koekiemonster » 18 Feb 2004 22:53

Je kan 'm natuurlijk ook wel gewoon in je woonplaats verwisselen, maar dan heb je weinig aan de kaart omdat Nederland er niet op staat. Maar als het goed is kun je het desbetreffende land wel al voor de deur in je woonplaats zien met wat gescroll.
Subaru Forester S-Turbo, VDO Dayton MS5000


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “TeleAtlas”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten