dvd 5500 C-IQ fouten kaart

Alles met betrekking tot TeleAtlas software
Gebruikersavatar
laurens
Senior Member
Berichten: 383
Lid geworden op: 28 Okt 2003 21:33
Locatie: gelderland

dvd 5500 C-IQ fouten kaart

Berichtdoor laurens » 04 Apr 2004 20:16

hallo

ben nu 1 dag in heb bezit van een ms5500
met teleatlas dvd rom erin

heb nu al 2 fouten wat de route betreft gevonden
dat vindt ik wel slecht hoor

fout 1
van mook naar groesbeek
heel simpel een rechte weg is het .
maar de ms5500 laat je rustig via een ander dorp (de molenhoek )naar groesbeek rijden
terwijl de route op snel staat ingesteld

fout 2
van Groesbeek naar nijmegen straat malvert
dan is de snelste en korste route via de nijmeegsebaan
de ms 5500 laat je via de zevenheuvelenweg rijden +- 3 km dus 3 min langer op 15 km totaal
ook hier staat de route op snel

hoop dat ik niet meer van die gekke dingen tegenkom.
heb nu de teleatals cd geactiveerd omdat ik naar italy ga en er op die cd meer straatnamen in het dorp staan waar ik moet zijn dan op de navtech dvd

echter als hij van die (stomme fouten) blijft maken gaat er toch de navtech cd in

trouwens het syteem is echt geweldig en erg snel

laurens




Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 04 Apr 2004 20:59

Het is wel zeer vreemd dat je via Molenhoek (zonder "de") gestuurd wordt. Dit is inderdaad zeer om. Ook de route via de Zevenheuvelenweg is niet de meest snelle. Heb je de nieuwste softwareversie geïnstalleerd? Misschien dat dit het probleem verklaard...

Het is trouwens wel jammer dat TeleAtlas niet actief is op dit forum, want dan haddden zij je misschien wat meer kunnen vertellen.

Je kunt trouwens ook via de site van Navteq melden dat er enkele starten ontbreken. Als je dan aangeeftw elke er ontbreken (en als je het weet ook waar die liggen) dan kunnen zij ze toevoegen (en heb jij ze hopelijk op de volgende release ook staan :)).

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
laurens
Senior Member
Berichten: 383
Lid geworden op: 28 Okt 2003 21:33
Locatie: gelderland

re

Berichtdoor laurens » 04 Apr 2004 21:46

hallo

2004-1 dvd

sofware **91 nog niet de 94

de fout van molenhoek naar groesbeek ligt bij de kruising bieseltsebaan
vanaf daar doet hij het wel goed voor die tijd omkeren

de fout op de zevenheuvelen weg ipv de nijmeegsebaan weet ik nog niet exackt

Kan ik dit bereicht kopieren en dan bij navtech neerzetten ?
zodat zij die fouten oplossen ?

laurens

Gebruikersavatar
laurens
Senior Member
Berichten: 383
Lid geworden op: 28 Okt 2003 21:33
Locatie: gelderland

re

Berichtdoor laurens » 04 Apr 2004 21:52

hallo

net bij C-IQ gemeld

laurens

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 04 Apr 2004 23:21

Hallo ToHo en Laurens,

Waarom een fout op een TeleAtlas DVD bij Navteq melden? Ik begrijp eerlijk gezegd niet wat daarvan het nut is, zij kunnen die fout toch niet herstellen :?: :o

Enne, svp niet copiëren naar een ander topic, dubbele postings worden verwijdred. Zie het reglement :x

Groet,
JW

P.S. @Laurens, soortgelijke ervaringen met TA heb ik ook, in mijn geval met de TA 2004/1 Benelux CD. Volgende week ga ik weer terug naar de VDO-Navteq 2003-2.

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 05 Apr 2004 08:54

Dat melden van de ontbrekende straten sloeg op de Italië CD. Het heeft inderdaad, zoals je al zei, geen nut om fouten van een TeleAtlas CD te melden bij Navteq. Wat ik bedoelde is dus dat de ontbrekende straten in Italië (de reden voor Laurens om voor TeleAtlas te kiezen) doorgegeven kunnen worden aan Navteq en zij die dan toe zullen voegen. Dan kan hij de volgende keer (als hij daar weer heen zou gaan) voor Navteq kiezen (als hij dat wil tenminste).

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
laurens
Senior Member
Berichten: 383
Lid geworden op: 28 Okt 2003 21:33
Locatie: gelderland

re

Berichtdoor laurens » 05 Apr 2004 16:22

Hallo

zou de straten graag aan navtech doorgeven
lijkt mij echter sterk dat zij op korte termijn kunnen reageren

Kan iemand trouwens op de navtech dvd kijken op in italy plaats ""tignale"" straat ""via dan bosco"" er op staat ?

laurens

Gebruikersavatar
WS
Senior Member
Berichten: 388
Lid geworden op: 29 Sep 2003 18:43
Locatie: Rijnmond

Berichtdoor WS » 05 Apr 2004 19:44

Hallo Laurens,

Kan iemand trouwens op de navtech dvd kijken op in italy plaats ""tignale"" straat ""via dan bosco"" er op staat ?


Helaas staat deze niet op de Navtech 2004/01 DVD
op de foto zijn alle straten in Tignale vermeld.

met vriendelijke groet,
Willem.
Mercedes E220Cdi <>Navigon 70 premium Live Q4/2010<>Mercedes APS50 SW 4.1

Kia Picanto<>TomTom GO950 Live

test opstelling<>MS5200PT-XL Navteq 2010/11Europa

Gebruikersavatar
laurens
Senior Member
Berichten: 383
Lid geworden op: 28 Okt 2003 21:33
Locatie: gelderland

re

Berichtdoor laurens » 05 Apr 2004 20:10

hallo

bedankt voor deze info
dan heeft inderdaat de teleatlas dvd rom meer straaten erop staan

laurens

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 25 Jul 2004 08:56

Zoals inmiddels bekend heeft de meest recente versie van de Navteq CD / DVD meer straatnamen in Tignale (en is ook de straat die Laurens zoekt aanwezig).

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “TeleAtlas”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten